Şimdi Ara

Tarayıcı Tavsiyesi? Belgeleri tarayıp Word'e atıp düzenlemek için.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tarayıcı almam gerekiyor. Ama istediğim özellik belgeleri taramak ve bunları word de düzenlemek. ucuzdan pahalıya tavsiyeleriniz var mı acaba?

• aynı şeyi soracağım ben de, hazır konu varken yeni başlık açmayayım..

tez dönemine giriyorum, bol bol kitplardan alıntı yapılacak doğal olarak; elle yazmak yerine taratıp düzenlemek çok daha makul olacak...

yazıları taratıp word e ya da txt de olur (ordan word e alırız) aktarabileceğimiz tarayıcılar önerir misiniz...
    önerdiğiniz tarayıcının harfleri çevirirken türkçe karakter uyumlu olmasına özellikle dikkat ederek, ilginiz varsa bu konuda öyle tavsiye verirseniz sevinirim..

teşekkürler...
  • Herhalde pek kullanan yok. Hiç kimse yorumda bulunmadı..
  • ben bi pogram buldum abbyy diye, inndir de deneme sürümü var bir bak istersen, herhangi bir scanner ın fotoğraf olarak kaydettiğini word e oldukça yeterli şekilde çeviriyor tabi kusursuz çevirmyor...

kendiliğinden çeviren tarayıcı bilen varsa söylesin tabi, türkçe ile uyumlu olan...
  • evet türkçe uyumluluk en önemlisi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_greywolf

ben bi pogram buldum abbyy diye, inndir de deneme sürümü var bir bak istersen, herhangi bir scanner ın fotoğraf olarak kaydettiğini word e oldukça yeterli şekilde çeviriyor tabi kusursuz çevirmyor...

kendiliğinden çeviren tarayıcı bilen varsa söylesin tabi, türkçe ile uyumlu olan...

ben ABBYY FineReader 7.0 Professional Edition programını kullanıyorum. Türkçe dil desteği var. Türkçe dil desteğini ayrı indirip kuruyorsunuz ve taradığınız dökümanı türkçe kısmını ayarladıktan sonra worde çeviriyorsunuz. sınıfının en iyi programlaından biridir ben bir çok dökümanı tarayıp düzelttim eğer tarayacğınız döküman tam okunuyorsa ve netse hiç hata yapmadan worde aktarıyor. tarayıcı farketmez normal bir tarayıcı alsanız dahi bu programı tavsiye ederim.

• ABBY Fine Reader 1.0 versiyonunu kullanıyorum türkçe dışında bir çok dil desteği mevcut ve mükemmel bir programdır tavsiye ederim
  • bir resim göndersem worde çevirmek için yapamadım nasıl yapacağımı anlatabilecek olan varmı
  • bu bir örnek sadece

Tarayıcı Tavsiyesi? Belgeleri tarayıp Word'e atıp düzenlemek için.
  • bu resim kaç dp nasıl öğrenirim
  • KenanBirkan K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Iriscan Book 3 Executive diye bir tarayıcı modeli buldum. (Kullanmadığım için performansı hakkında bilgim yok.) Onunla ilgileniyorum. Bu modelin yanında Readiris 14 diye bir yazılımı ücretsiz veriyorlarmış. Bu yazılım gördüğüm kadarıyla Abbyy Finereader ile benzer performansta. Türkçe karakterleri tanıyor ama yazılımın kendisi Türkçe değil. Yazılım iyi ve tarayıcıyla birlikte fiyatı son derece uygun ama size lazım olan cihaz bu tip olmayabilir. Bu cihazda taranacak kağıt üzerinde cihazı gezdirerek (elle) taratıyorsunuz. Siz normal A4 kağıt gibi belgeler tarayacaksanız bu tarayıcı olmaz ama ciltli kitap vs. taramak için birebir. Normal kağıt falan tarıyorsanız normal bir tarayıcı + Abbyy Finereader daha iyi gider.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.