Şimdi Ara

Tarayıcım sayfaları karışık gösteriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır tarayıcımla ilgili sıkıntılarım var sürekli bazı sayfaları karışık gösteriyor yazılar üst üste vs. gibi tüm güncelleştirmeler tamam ccleaner ile temizliyorum ASC ile taratıp temizliyorum ama nafile bazen bi bakıyorum sorun yok sonra tekrar sorun oluyor anlamış değilim flash java vs windows7 güncel yardım ederseniz sevinirim artık çok canım sıkıldı format atmak istemiyorum garanti dışı kalmasın diyede

• Bütün tarayıcılarda da mı oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CentilmenAdam

Bütün tarayıcılarda da mı oluyor ?

evet tüm tarayıcılarda sıkıntı oluyor ama örneğin bu site firefoxda sıkıntı olurken chromede olmuyo ama ondada başka site sıkıntı oluyo o şekilde
  • Bazen sitelerde problem olurken sadece linkler, yazılar genellikle solda birikmiş şekilde gözükür ya ona benzemiş seninki. İnternet hızın çok düşmüş olabilir. Ya da modemden doğan bir problem var. Resetle, hatta hard reset de at düzelmiyorsa. Benimki de site ayırt ediyordu.Kimine giriyordu kimine girmiyordu.
    Modemi değiştirdim.
  • Ad-block falan kullanıyorsan oda engelliyor bazı şeyleri ondanda kaynaklanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 25 Eylül 2013; 1:13:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.