Şimdi Ara

Chrome - Profiliniz doğru açılamıyor bazı özellikler kullanılamayabilir %100 çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncellikle konuyu nereye açacağımı bulamadım yanlış yere açtıysam yetkili kişilerden düzeltmelerini talep ediyorum...

Chrome - Profiliniz doğru açılamıyor bazı özellikler kullanılamayabilir %100 çözüm

Neyse bu sorunu 2 gün uğraştım ve kesin yolunu buldum ilk yapmamız gereken-ÖSD-

Bilgisayar'ım girin

Arama bölümüne[Bilgisayarım yazan kısım] oraya

"C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Local\Google\Chrome\User Data" Yazın[Kullanıcı Adı bölümüne bilgisayarın kullanıcı adını yazınız]

girdiğiniz zaman bir sürü dosya çıkacak karşınıza bazıları default.yedek yap falan diyor bunlarla hiç uğraşmayın direkt dosyaları teker teker silin hepsini

silerken chrome kapalı olsun sildikten sonra chrome tekrar girdiğiniz zaman dosyalar gelicek zaten :)

Ben ve 2-3 arkadaşım da da aynı hatalar meydana geldi böyle sorunu çözdük iyi günlerde kullanın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -vSky -- 9 Eylül 2013; 23:04:41 >

• Sagol ise yaradi
  • O bazılarının "default.yedek yap" demelerinin sebebi istenmeyen bir durum ile karşılaşırsanız geri alabilin diye ;)

Profiliniz doğru açılamıyor. Bazı özellikler kullanılamayabilir.
  • AVG safe guard toolbar kuruluysa kaldırın, bende diğer yöntemler işe yaramadı böyle çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.