Şimdi Ara

aynı linki farklı tarayıcılarla açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim amacım bir linki farklı tarayıcılarla açmak. Ancak doğal olarak mevcut linki, sık kullanılanlar çubuğundan masaüstüne sürükleyince varsayılan tarayıcı ile özdeşleşiyor, bu da bende Firefox. Fakat aynı linki Chrome, Safari, Explorer, Edge, Opera ile de açmak istiyorum. Bunun bir yolu var mı?

edit : resim eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amcamsin -- 23 Ağustos 2015; 15:53:48 >

• amcamsin A kullanıcısına yanıt
    Bunun çeşitli yolları var,
    1- İstediğin tarayıcıyı açıp Yerimlerini al yada IE'de "Dosya/Al ve ver.../Dosyadan Al/Sık Kullanılar"a tıkla masaüstündeki yer imini seç Al de.
    2-Açmak istediğin tarayıcıyı varsayılan yap tıklayınca onunla açılır.
    Yada en kolayı linki bulunduğu tarayıcıda açıp kopyala açmak istediğin tarayıcıya yapıştır, açıldıktan sonra yer imlerine ekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 23 Ağustos 2015; 14:49:46 >
  • Tarayıcının ayarlarından "varsayılan tarayıcı yap" derseniz olur fakat bir link birden fazla tarayıcı ile aynı anda açılabilir mi bilmiyorum
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşşekkürler.

Aslında ben tam olarak masaüstünde 6 farklı tarayıcı ile çalışan 6 farklı link kısayolu istiyorum. Varsayılan yapınca tüm link kısayolları bundan etkileniyor. Hepsi varsayılanla açılıyor.
  • Agentwho A kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.

Varsayın yapınca tüm link kısayolları etkileniyor maalesef.
  • amcamsin A kullanıcısına yanıt
    Tarayıcılardaki değil, sadece masaüstüne aldığın ve hahgisine tıkladı isen o açılır.
    Sen ben bir linke tıklayım 6 tarayıcıda da açılsın istiyorsan olmaz, en azından ben öyle biliyorum.
    Ya da belki özel bir program ile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 23 Ağustos 2015; 16:31:56 >
  • Sorun güncel arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amcamsin -- 23 Ağustos 2015; 23:09:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim içinde hala güncel :) Hiçbir yerde bulamıyorum.

• Buldum!

Hangi tarayıcıdan çalıştırmak istiyorsanız o tarayıcının exe dosyasını bulun "sağ tık" + "Daha fazla seçenek göster" + "gönder" + "Masaüstü (kısayol oluştur)

Daha sonra masaüstü kısayoluna "sağ tık" + "özellikler" Hedef kısmındaki yazının en sonuna gelerek bir boşluk bırakarak http veya https ile başlayan url'yi yazıyoruz bazı kısayollar "(denden) ile biterken bazıları bitmiyor sorun değil çalışıyor. Kısayolun isminide değiştirdin mi tamamdır. Hepsi bu :)

• Windows 10 için SendTo klasörünün yeri:

C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\SendTo

• Kısa yol üzerinde sağ tuş, open with / birlikte aç seçeneğiyle istediğin uygulamayı seç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.