Şimdi Ara

İdm farklı tarayıcı ile ilişkilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İdm yi yükledim fakat Explorer ile bağlantı kurdu sadece Explorerden idm ile indirme yapabiliyorum Başka bir tarayıcı eklentisi olarak nasıl çalıştırabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mamba241777
    Arkadaşlar İdm yi yükledim fakat Explorer ile bağlantı kurdu sadece Explorerden idm ile indirme yapabiliyorum Başka bir tarayıcı eklentisi olarak nasıl çalıştırabilirim

Günaydın
    Aşağıdaki hazırladığım resme göre tarayıcıları ekleyebilirsiniz.
    Kolay gelsin..

• Mozilla oluyor fakat Chrome'a tıklayınca şu yazı geliyor ''Bu tarayıcı ilişkilendirmesini, bu diyalogdaki ''Gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesi'' özelliğini aktif ettikten sonra kullanabilirsiniz '' Bunun üzerine gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesine tıklayınca şu hata geliyor ''IDM kurulacak veya kaldırılacak bir gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesi bileşeni bulamıyor. Lütfen IDM'yi yeniden kurun'' Bu arada ben 6.07 katılımsız sürüm kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Arkadaşlar İdm yi yükledim fakat Explorer ile bağlantı kurdu sadece Explorerden idm ile indirme yapabiliyorum Başka bir tarayıcı eklentisi olarak nasıl çalıştırabilirim

Günaydın
    Aşağıdaki hazırladığım resme göre tarayıcıları ekleyebilirsiniz.
    Kolay gelsin..

Bu arada size de günaydın :)

• quote:

Mozilla oluyor fakat Chrome'a tıklayınca şu yazı geliyor ''Bu tarayıcı ilişkilendirmesini, bu diyalogdaki ''Gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesi'' özelliğini aktif ettikten sonra kullanabilirsiniz '' Bunun üzerine gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesine tıklayınca şu hata geliyor ''IDM kurulacak veya kaldırılacak bir gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesi bileşeni bulamıyor. Lütfen IDM'yi yeniden kurun'' Bu arada ben 6.07 katılımsız sürüm kullanıyorum

Neyin ne olduğu belli olmayan KATILIMSIZ programı kullanmak biraz tuhaf değil mi sizce? Bu gibi hazırlanmış yazılımların içinde aklınıza gelebilecek her şey mevcut oluyor..

Onu kaldırın ve internetten(google) Internet Download Manager 6.12 Build 15 güncel sürümünü indirip kurarsanız, sorunun kalkacağını sanıyorum..
    Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 14 Eylül 2012; 9:03:56 >

• quote:

quote:

Mozilla oluyor fakat Chrome'a tıklayınca şu yazı geliyor ''Bu tarayıcı ilişkilendirmesini, bu diyalogdaki ''Gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesi'' özelliğini aktif ettikten sonra kullanabilirsiniz '' Bunun üzerine gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesine tıklayınca şu hata geliyor ''IDM kurulacak veya kaldırılacak bir gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesi bileşeni bulamıyor. Lütfen IDM'yi yeniden kurun'' Bu arada ben 6.07 katılımsız sürüm kullanıyorum

Neyin ne olduğu belli olmayan KATILIMSIZ programı kullanmak biraz tuhaf değil mi sizce? Bu gibi hazırlanmış yazılımların içinde aklınıza gelebilecek her şey mevcut oluyor..

Onu kaldırın ve internetten(google) Internet Download Manager 6.12 Build 15 güncel sürümünü indirip kurarsanız, sorunun kalkacağını sanıyorum..
    Kolay gelsin..

1 ay sonra programın kapanmasını istemiyorum bu yüzden bi tavsiye üzerine katılımsız indirmiştim. Hatta yine buradan almıştım tavsiyeyi

• Tamamdır Sağolun sizede kolay gelsin
  • quote:

1 ay sonra programın kapanmasını istemiyorum bu yüzden bi tavsiye üzerine katılımsız indirmiştim. Hatta yine buradan almıştım tavsiyeyi

Bu programı milyonlarca kişi kullanıyor, hemde tam sürüm olarak. Crack diye bir şey var değil mi?

Katılımsız tavsiye edenler neyin ne olduğundan bir haber veya kendi hazırladığı ve içine KEYLOGER vs. eklemiş olduğu düşünülemez mi?
    Keyloger eklediyse, sizin her tuşladığınız harfi karşı taraftan izleme imkânı olduğunu zannedersem biliyorsunuzdur? Özellikle banka işlemlerinde veya internet alışverişlerinde.. Dikkatli olmakta fayda var kardeş..

Sanal alem o kadar acımasız oldu ki, bunu kestirmek mümkün değil..
    Bilginize ve kolay gelsin..

• quote:

quote:

Bu programı milyonlarca kişi kullanıyor, hemde tam sürüm olarak. Crack diye bir şey var değil mi?

Katılımsız tavsiye edenler neyin ne olduğundan bir haber veya kendi hazırladığı ve içine KEYLOGER vs. eklemiş olduğu düşünülemez mi?
    Keyloger eklediyse, sizin her tuşladığınız harfi karşı taraftan izleme imkânı olduğunu zannedersem biliyorsunuzdur? Özellikle banka işlemlerinde veya internet alışverişlerinde.. Dikkatli olmakta fayda var kardeş..

Crack de deniyorum sahte ürün anahtarı falan demişti çok uğraştırmıştı kaldırmama rağmen ne zaman dosya indirmeye kalksam idm sahte bir lisansla kaydedildi hatasını aldım dosya indirmek için Chromium u kullanmaya başlamıştım artık Keyloger olduğunu da bilmiyordum bu arada bilgi için sağolun

• quote:

quote:

İndirme idm ye aktarılamıyor hatasını alıyorum :/

• İdm güncel sürümünü kurun ve tarayıcılarda güncel olsun..

Tam sürüm kullanmak istiyorsanız Pm atın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 15 Eylül 2012; 9:21:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.