Şimdi Ara

Tarcanlar tiyatrosuna yanıt ( Tarcanlardan ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
12.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahtekar konusunu açan tip yüksek ihtimalle galericiydi bu yüzden hiç takılmadım. meyve veren ağaç taşlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Tarcanlar komisyonlu galeri açsada namuslu vatandaş sarı sitedende dolandırıcılardan da kurtulsa. Hem alıcı hem satıcı vatandaş.
    Doğru söyleyin 500 lira 1000 lira fazla vermezmisiniz şu adamların satacağı araca ?
    O işe girerlerse güvenilirliğini yitirirler bu sefer de millet satmak için böyle yapıyor vs der.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TARCANLARI TAKIP EDIYORUM
    INSANLARI BILGILENDIRIYOR
    TESEKKURLER

• Aramızda dirençle kandırmaya çalışanlar çıktı ama forumca akımı kökleyince yandı direnç.
  • Kim nereden isterse orada eksper yaptırsın. Neyi tartışıyorlar

• Bu ülkede işini düzgün yapanlar her zaman taşlanır , çünkü ülkede düzgün insandan çok sahtekar var ve o sahtekarin para kazanabilmesi icin düzgün olanlardan kurtulması gerekir ..

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    o hesap tarcanlar ile anlaşması vadır,muhtemelen PR çalişması yaptılar
    Galerici salak mı kendini hedef göstersin durduk yere tarcanlara gitmez yazsın ?
  • Ben de tiyatro olduğunu düşünmüyorum hele ki bazı ilanlarda Tarcanlar’a götürmem vb. yazıları okuduktan sonra. Alıcıyı satıcıyı göstermemesini anlarım ama exper raporunu imzasıyla görmek isterim. Sonuçta ortada işi bilmeyen veya art niyetli insanlar var, toplum bunları nasıl öğrenip uzak duracak?

• Tarcanlar sayesinde bilinçlendik. Bir çoğumuzun haberi olmayan şeyleri öğrettiler. Arabadan anlamayan benim gibi birisi araçta bakılacak yerleri öğrendi. Allah razı olsun kendilerinden. Bir fatih bank birde kendileri bilinçlendirme konusunda ön sıralarda gelir aklıma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konuyu açan galerici değilse ben de Amerika başkanıyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

o hesap tarcanlar ile anlaşması vadır,muhtemelen PR çalişması yaptılar
    Galerici salak mı kendini hedef göstersin durduk yere tarcanlara gitmez yazsın ?
    Diyelim ki anlaşmalı... Kendini karalamış olmuyor mu ben oraya araba göndermem diyerek?
    Kim oranın ekspertizci reklamı yapayım diye kendi ismini pert'çiye çıkartır?
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Anlaşmalı değilse neden herkesin göreceği şekilde kendini hedef gösteriyor ?
    Bİlmiyor mu böyle bir mesajın ilgili firmayı yücelteceğini çok büyük bir ihtimal ile başarısız bir PR çalişmasıydı.
  • Tarcanlar balondur net

• Tarcanlar işini doğru yapan nadir bir firma. Kim ne derse desin. Çöp arac satın almam, can taşıyor ve para kolay kazanılmıyor.

• Böyle dürüst işletmelerin reklamı sürekli yapılmalı adı lazım değil sitesine kapak olsun :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yuppie06 kullanıcısına yanıt
    tarcanlar bu ekspertiz için ne kadar ücret alıyor ?
  • Tarcanlar ile animi anlatayım

ilk aracımı satılığa çıkardım. on kapı saçı değişik. on çamurluk değişik. geri kalan araçta hiçbirşey yok.

tarcanlara götürdük. arka kapı boyalı cıktı. aradık servisi. renk tutturmak için arka kapiyi boyamışlar. boya kalınlığında sıkıntı yok. maskeleme izinden çözdü.

birde araç 2013 model. ön farlardan biri 2012 biri 2013 üretimli. hemde arada 2 ay var. bayi ile görüştük. fabrikada beklemiş araç.

yani araçta kimsenin bulamayacağı şeyleri buldu. sağlam aracı satamıyordum bu adamlar yüzünden. alacak kisi acaba aracta birsey mi ver dedi. ama renk tutturmak icij boyamislar buny yorumu bayiden teyid edilince aracimi satmistim. ama zerre eleştirmiyorum. kimsenin bulamadığı şeyleri nokta atışı tespit ettiler. bugün araç alsam kesinlikle tarcanlara götürürüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Neye istinaden olduğunu söyler misin ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.