|
Bildirim
|
Neden ispat etmek zorunda olsun bunun tiyatro olduğunu düşünüyorsan sen ispat edeceksin. Ki bu halde bile isteyen gelsin çayımızı içsin anlatalım diyorlar. Paşam oturduğu yerden kanıt bekliyor.
|
Yav tiyatro veya değil Galericiler çıkıp ilana yazmıyor mu ? " Tarcanlara araç götürmeyiz "
Bunu yazan vardı. Madem malından eminsin Tarcan veya Berkcan ne fark eder her yere götür güveniyorsan. |
Tükürdüğünü yalamak istemiyor da ondan sürekli bahaneler buluyor. Meyve veren ağaç taşlanır. Bazen de böyle büyük hatalar yaparsan tükürdüğünü yalaman gerekir de işte onu yapacak mertlik olmadığı için böyle firma hakkında saçma sapan asılsız şeyler paylaşarak kendince ilgi çekiyor. Bunları ciddiye almamak lazım. Kaç tane farklı ekspere gitti gördü çok merak ediyorum. Türkiyede yaşadığını unutup delil istiyor, burada haklılar cezalandırılıyor haksızlar değil
|
Herkese hayırlı akşamlar Öncelikle,
Tarcanlar ekspertiz ile aramda hiç bir bağ yoktur bunu belirtmek isterim konuyu gördükten sonra Sami beye ben kendim bizzat bildirdim sizin hakkınızda yalan yanlış bir şahıs konu açmış diye ve kendisi teşekkür etti uzun zamandır takip ediyorum ve o kadar samimi dürüst mert sözünün arkasında duran kişilere asla çamur atılmasına göz yummak istemedim kendi kişiliğim olarak yediremedim kim olursa olsun tanısam veya tanımasam haklının yanındayım ve su kötü dünyada bu güzel insanlara her zaman destek olmamız şart. |
Yani sen şunu söylemek istiyorsun yanlış anlamıyorsam;
- A firması araba sattı ve sattığı şekilde çıkmadı. O firmanın satıcısı gelecek videoda "evet ben böyle sattım ama böyle değildi" yada - Tarcanlar'dan adam kalkıp diyecek ki A firması X kişisine şu arabayı sattı. Satış belgeleri bu, bunları bunları söyledi bu A firması ama böyle çıkmadı. Kurumsallıktan bahsetmişsin ancak bu forumda bile her hangi bir firmayı - kurumu kötülerken, ilgili firmanın radarına girsen mahkemede bulabilirsin kendini. Senin söylediğin ispat ve delillerin birini açık şekilde dile getirecek olsa o adamın saniyesinde dükkanı kapanacaktır. Ha, bu durum adamın doğru yada yalan söylemini kanıtlamıyor. Ama bu durumları gören, yaşayan, deneyimleyen kişiler sanayiye girdiği anda olabilecek 100'lerce şey sadece ekspertiz olarak değil her dükkanda olabilecek potansiyelden az buçuk haberin varsa bunların gayet olabilir, yaşanabilir olduğunu bilirler. Tekrar belirtiyorum olay fanboyluk değil ancak düzgün yaptığına inandığım işleri içinde 2 kelam edilmezse Türkiye'de firma kalmayacak. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 11 Ekim 2019; 17:49:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 11 Ekim 2019; 20:3:44 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|