Şimdi Ara

Tarcanlar tiyatrosuna yanıt ( Tarcanlardan )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
12.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adorer adlı arkadaşın açtığı konuya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/tarcanlar-tiyatrosu--140306326

Tarcanlar'ın 1 saat önce yüklediği videoyu gezerken gördüm ve çok hoşuma gitti (:

Konuyu açan arkadaşın soruları araç sahibi nerede ve önceki eksper raporu nerede şeklindeydi.

Ben yine bu forum sayesinde Tarcanlar'ı tanıdım videolarının bir çoğunda diğer eksper raporu yer almakta. Satıcınında videoya çıkıp çıkmaması tercihtir. Gerçek sahibinin çıkıp beni ne kazıkladılar bakın buda benim suratım diyeceğini düşünmüyorum işin açıkcası.

Tarcanlar fanboyu değilim ama işini düzgün yapan birilerine bu kadar hasret kalmışken muhtemelen "troll, galerici, dili yanmış satıcı, farklı ekspertiz vb." kişilerin kötülemesini de istemem.

Cevap şimdi ilk konuyu açan ve artı basanlarda (:

• Tükürdüğünü yalamak istemiyor da ondan sürekli bahaneler buluyor. Meyve veren ağaç taşlanır. Bazen de böyle büyük hatalar yaparsan tükürdüğünü yalaman gerekir de işte onu yapacak mertlik olmadığı için böyle firma hakkında saçma sapan asılsız şeyler paylaşarak kendince ilgi çekiyor. Bunları ciddiye almamak lazım. Kaç tane farklı ekspere gitti gördü çok merak ediyorum. Türkiyede yaşadığını unutup delil istiyor, burada haklılar cezalandırılıyor haksızlar değil
    pardon ama nasıl bir ispat istiyorsunuz ?

Noteri adamın peşine takıp farklı firmada ekspertiz yaptırtıp, noter huzurunda yeniden mi eksper yapsın ? Araç sahibi olduğu iddia edilen kişinin nüfus cüzdanı- fotoğrafı ve ruhsatı birlikte yan yana videoya mı koysun ?

şöyle bir ekran görüntüsü koyayım da ortam şenlensin.

Herkese hayırlı akşamlar Öncelikle,
    Tarcanlar ekspertiz ile aramda hiç bir bağ yoktur bunu belirtmek isterim konuyu gördükten sonra Sami beye ben kendim bizzat bildirdim sizin hakkınızda yalan yanlış bir şahıs konu açmış diye ve kendisi teşekkür etti uzun zamandır takip ediyorum ve o kadar samimi dürüst mert sözünün arkasında duran kişilere asla çamur atılmasına göz yummak istemedim kendi kişiliğim olarak yediremedim kim olursa olsun tanısam veya tanımasam haklının yanındayım ve su kötü dünyada bu güzel insanlara her zaman destek olmamız şart.
    Yani sen şunu söylemek istiyorsun yanlış anlamıyorsam;

- A firması araba sattı ve sattığı şekilde çıkmadı. O firmanın satıcısı gelecek videoda "evet ben böyle sattım ama böyle değildi"
    yada
    - Tarcanlar'dan adam kalkıp diyecek ki A firması X kişisine şu arabayı sattı. Satış belgeleri bu, bunları bunları söyledi bu A firması ama böyle çıkmadı.

Kurumsallıktan bahsetmişsin ancak bu forumda bile her hangi bir firmayı - kurumu kötülerken, ilgili firmanın radarına girsen mahkemede bulabilirsin kendini.

Senin söylediğin ispat ve delillerin birini açık şekilde dile getirecek olsa o adamın saniyesinde dükkanı kapanacaktır. Ha, bu durum adamın doğru yada yalan söylemini kanıtlamıyor. Ama bu durumları gören, yaşayan, deneyimleyen kişiler sanayiye girdiği anda olabilecek 100'lerce şey sadece ekspertiz olarak değil her dükkanda olabilecek potansiyelden az buçuk haberin varsa bunların gayet olabilir, yaşanabilir olduğunu bilirler.

Tekrar belirtiyorum olay fanboyluk değil ancak düzgün yaptığına inandığım işleri içinde 2 kelam edilmezse Türkiye'de firma kalmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Bu mesaj silindi.
    hocam bir dahaki videoda istediğin kanıtları koyabilirler hazırlıklı olalım.
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    Yani sen şunu söylemek istiyorsun yanlış anlamıyorsam;

- A firması araba sattı ve sattığı şekilde çıkmadı. O firmanın satıcısı gelecek videoda "evet ben böyle sattım ama böyle değildi"
    yada
    - Tarcanlar'dan adam kalkıp diyecek ki A firması X kişisine şu arabayı sattı. Satış belgeleri bu, bunları bunları söyledi bu A firması ama böyle çıkmadı.

Kurumsallıktan bahsetmişsin ancak bu forumda bile her hangi bir firmayı - kurumu kötülerken, ilgili firmanın radarına girsen mahkemede bulabilirsin kendini.

Senin söylediğin ispat ve delillerin birini açık şekilde dile getirecek olsa o adamın saniyesinde dükkanı kapanacaktır. Ha, bu durum adamın doğru yada yalan söylemini kanıtlamıyor. Ama bu durumları gören, yaşayan, deneyimleyen kişiler sanayiye girdiği anda olabilecek 100'lerce şey sadece ekspertiz olarak değil her dükkanda olabilecek potansiyelden az buçuk haberin varsa bunların gayet olabilir, yaşanabilir olduğunu bilirler.

Tekrar belirtiyorum olay fanboyluk değil ancak düzgün yaptığına inandığım işleri içinde 2 kelam edilmezse Türkiye'de firma kalmayacak.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Noteri adamın peşine takıp farklı firmada ekspertiz yaptırtıp, noter huzurunda yeniden mi eksper yapsın ? Araç sahibi olduğu iddia edilen kişinin nüfus cüzdanı- fotoğrafı ve ruhsatı birlikte yan yana videoya mı koysun ?

Tarcanlar tiyatrosuna yanıt ( Tarcanlardan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 14 Ekim 2019; 13:45:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Alıntıları Göster
    Tükürdüğünü yalamak istemiyor da ondan sürekli bahaneler buluyor. Meyve veren ağaç taşlanır. Bazen de böyle büyük hatalar yaparsan tükürdüğünü yalaman gerekir de işte onu yapacak mertlik olmadığı için böyle firma hakkında saçma sapan asılsız şeyler paylaşarak kendince ilgi çekiyor. Bunları ciddiye almamak lazım. Kaç tane farklı ekspere gitti gördü çok merak ediyorum. Türkiyede yaşadığını unutup delil istiyor, burada haklılar cezalandırılıyor haksızlar değil

• Siz buradan adamların işine klavye arkasından “tiyatro”, “enayilerden iyi para kazanıyor” vs sallarken bu ithamlarınızı ispatlamanız gerekmiyor, ama adamlar size ispat sunmalı öyle mi?

Kaldı ki nasıl bir ispat istiyorsunuz, gidip orada ekspertiz yaptıranların yorumları var, videolardaki arabaların durumu ortada, adamların adı belli, yeri belli iken kurulan mantığa hayran kaldım

Daha da fenası “yahu buraya giden her araba mı kaynaklı işlemli olur, her araba mı airbag patlatmış” tarzı yorumlar. Adamlar her baktığı arabanın videosunu mu koyuyor, arabada sorun yoksa bunun neyini paylaşacaklar? Tabi ki üçkağıt yapılan arabaların videosunu çekecek, paylaşacak.

İspat isteyene de adresim burası gelin bir gün izleyin diyor adam, daha ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 11 Ekim 2019; 17:49:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzmitte oturuyorum aracımı alırken tarcanlara gittim galeriden almıştım(yakın tanıdığım) galeri tamponda bile boya yok istediğin yere götür dedi ve tarcanlara götürcem dedim, sami abiye git için rahat al arabayı dedi hakıketende öyle oldu arabanın tampon boyasına bile bakıyorlar en ince ayrıntıya kadar giriyorlar, bırakın onu bujilerinin ateşleme hatası olduğuna kadar bildiler tek yaptığı yorum araba garantili servise git garantiden bakımını yapsınlar kafana takma bunu dedi ve gerçektende öyle oldu.İşin özü Türkiye de en iyi ekspertiz tarcanlar diyebiliriz o kadar araba aldım sattım bu kadar inceleyeni işini bileni ve tarafsız olanı ilk defa gördüm.Körfezdeki çoğu galericiyi tanırım hepsinin ağzında tek laf:Abi tarcanlar incik cıncık giriyor cam bile değişmişse yazıyorlar müşteriler almaktan vazgeçiyor.Adama sorarlar kardeşim ben camın değiştiğini kullanıcı olarak nerden bileyim ? işi bilen birisi bakacak söyleyecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Neden ispat etmek zorunda olsun bunun tiyatro olduğunu düşünüyorsan sen ispat edeceksin. Ki bu halde bile isteyen gelsin çayımızı içsin anlatalım diyorlar. Paşam oturduğu yerden kanıt bekliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yav tiyatro veya değil Galericiler çıkıp ilana yazmıyor mu ? " Tarcanlara araç götürmeyiz "

Bunu yazan vardı. Madem malından eminsin Tarcan veya Berkcan ne fark eder her yere götür güveniyorsan.
    Adam videoda demiş, kapımız herkese açık sabahtan akşama kadar gelip baksın diyor.
    Adamlara o kadar ithamda bulundun, bu saatten sonra gidip bakmazsan senin ayıbın.
    Adamlar orada sana her türlü imkanı da sunar.
  • Vay anasını.
    Zengin adamın burada ne işi var?
    Burası yikiklarin mekanı gibi gibi yazan tipler vardı
    Forumu küçük görenlere de güzel cevap olmuş resmen.
    Forum takip ediliyor bence.

Tercanlar ve onay gibi firmalar oldukça pertciler ekmek yiyemeyecek.
    Diğer eksper firmaları da umarım bu iki firmayı örnek alır.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Dostum adam seni çağırmış. Gelsin baksın demis. Kapımız açık demis.
    Git, bak sonra bizi yesillendir.

• Sanal dünya çıktı mertlik bozuldu. Ben olsam açardım dava geçerdim konu sahibine. Oturduğun yerden tiyatro ne oh ne ala, sonra karşı taraf ıspatlasın. Benim bildiğim iddia sahibi iddiasını ıspatlamak ile mükellef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 11 Ekim 2019; 20:3:44 >
  • Tarcanlar iyi ki var.. Sahtekarlara inat Tarcanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın 30 gün ceza almasına istinaden yazıyorum diğer konuya da yazdım aynısını :

" ÜYe kendi isteğiyle mi uzaklaştı ? Yoksa uzaklaştırıldı mı ?

Yani eleştiri tamam belki iftira boyutunda ama hemen bir linç kültürü oluşması da çok gereksiz. Millet linç edecek bir cisim, bir insan kısacası bir şey arıyor.

Kendisinin beğenmediği bir şey olabilir forumda söyleyebilir.

Mouseon veya diğer troll hesaplar bile banlanmıyorsa bu arkadaşın uyarı dahi almaması gerekirdi."
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Konusu hala duruyor, başka sebeplerdendir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %90 içindeyim

• Herkese hayırlı akşamlar Öncelikle,
    Tarcanlar ekspertiz ile aramda hiç bir bağ yoktur bunu belirtmek isterim konuyu gördükten sonra Sami beye ben kendim bizzat bildirdim sizin hakkınızda yalan yanlış bir şahıs konu açmış diye ve kendisi teşekkür etti uzun zamandır takip ediyorum ve o kadar samimi dürüst mert sözünün arkasında duran kişilere asla çamur atılmasına göz yummak istemedim kendi kişiliğim olarak yediremedim kim olursa olsun tanısam veya tanımasam haklının yanındayım ve su kötü dünyada bu güzel insanlara her zaman destek olmamız şart.

• Tarcanlar komisyonlu galeri açsada namuslu vatandaş sarı sitedende dolandırıcılardan da kurtulsa. Hem alıcı hem satıcı vatandaş.
    Doğru söyleyin 500 lira 1000 lira fazla vermezmisiniz şu adamların satacağı araca ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.