Şimdi Ara

bursa ekspertiz tavsiyesi-bursa tarcanlar nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kısmet olursa 1 ay içinde artık aracı alacağım gibi bursa tarcanlar iyi midir? ekspertiz sonra servisine götürsek mesela polo için doğuşa bakıp söylüyorlar mı servis kayıtlarını vs. ve bu iş için para alıyor mu doğuş oto?

• Tarcanların ünlü olmasının sebebi, sahibi Sami Tarcanın işinde ki uzmanlığı...

Şimdi başka şubelerde ki personeller ne derece deneyimli ve bilgili orası tartışılır.

Bu konuyu bende merak ediyorum. Bursada yaşayan biri olarak 2.el araç almam gerekse Bursa Tarcanlar nasıldır acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Tarcanların ünlü olmasının sebebi, sahibi Sami Tarcanın işinde ki uzmanlığı...

Şimdi başka şubelerde ki personeller ne derece deneyimli ve bilgili orası tartışılır.

Bu konuyu bende merak ediyorum. Bursada yaşayan biri olarak 2.el araç almam gerekse Bursa Tarcanlar nasıldır acaba ?

bu kadar isim yapmış birinin sanmam önüne geleni alıp şube açtığını. en azından mantığım öyle söylüyor.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt

bi youtube kanalına konu oldu geçen, 100 küsür dakika sürdü. 6 ay yanında çlaıştırıp eğitim veriyormuş. herkesi yapmıyormuş zaten de birebir tecrübesi olan oldu mu ve fiyatları nasıl vs bilgi almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 11 Şubat 2021; 0:28:30 >
  • Tarcanların adı yeter , adamın bir çok videosunu izledim , dürüstlüğü videolardan anlaşılıyor ya siyah ya beyaz bir adam grisi yok kem kümü yok , izin verip açtırdığı bayideki çalışanlarıda kendi sınavından geçirmeden iş vermez adını lekelemez .
  • Tarcanlar'ın şube mantığı önüne gelene verelim değil. Sami Tarcan bizzat kendi seçiyor/eliyor yanına alıp 2-3 ay eğitim veriyor. Seçtiği kişilerde zaten kaporta/boya/mekanikçi özetle mesleğin içinden gelen kişilere de eğitim verdikten sonra şube açılmasına müsade ediliyor. Kaldı ki Bursa'daki şubede ekspertizi yapan kişi en ufak bir şeyden şüphelenip tam çözemediğinde direkt Sami Tarcan veya kardeşlerine haber veriliyor.

• Satıcı zaten dürüst değilse tarcanlarin ismini duyunca sana arabayı satmaktan vazgeçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa orhangazi de expertiz
    geçen hafta önce açıldı
    Yozgat'ta Ekspertiz Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.