< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 8 Mayıs 2020; 19:1:57 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 8 Mayıs 2020; 19:1:57 > |
|
Komple motor yaptirdim 2.yag degisimi gelmeden krank kecesinden yag kaciriyodu.Ustaya sorunu anlattim gevremistir dedi.Daha 10.000 km olmadi dedim lafi geveledi.20.000 olmadan triger siyirdi,onun da sorumlulugunu almadi tabi.Cok da sey yapmamak lazim 😃 Bu adam bes vakit kilan haciya gidip gelmis adam.
|
Hocam senin dini durumun nedir ?
|
Sanayideki ustaların %95i böyle üstten bi bakar direkt parçayı değiştirir. Aslında çoğu parçanın tamir takımı vardır ama kimse uğraşmak istemez yenisi alıp takar.
|
Neden haklı değil anlatsana biraz. Herkes arabanın altına yatıp sorunu bakmak zorunda değil. Karşısındaki insanın mesleğini düzgün yaptığına inandığı için mi haksız. Kusura bakmayın sizin gibi düşünenler olduğu sürece bu ülkeden hiçbirşey olmaz. Açık açık adama hakkını arama diyorsunuz kabak gibi belli kimin haklı kimin haksız olduğu
|
Niye sorma geregi duydun ne soylemek istiyosan soyle acikca ,cevabini vereyim kardesim.
|
Radyatör tamiri çok önerilen birşey değildir. Mükemmel pahallı bir parçada olmadığından değiştirmek istemeleri bence gayet doğal, tamir edilen radyatör tekrar arıza çıkartsa siz suçu yine ustalara bulup yine o adamlara işçilik yaptırtıp söktürüp taktırtacaktınız ve çekiciye vereceğiniz para yine sizden çıkacaktı. Kimbilir nerede yolda kalacaktınız.
Radyatör tamirinin sağlam sonuç vereceği şöyle bir kenarda dursun, soğutma sıvısının değiştirilmesinde bile pek çok sorun çıkıyor kireçten dolayı tıkanmış yerler açılıp kaçak yapmaya başlayabiliyor. Pervaneniz sürtmüşse eğer eminim söken usta görmüştür. Yeni radyatörü takarkende ona göre takmıştır diye düşünüyorum. Kısaca ustalar parça değişimi yapmakta haklı mı ? Haklı. Tavırları yanlış mı ? Yanlış. Yetkili servise gitseniz tamir olurken aracınızı görmeyecektiniz bile. Çıkan parçaları arabanızın bagajına koyup bunu bunu yaptık, faturada bu diyecek göndereceklerdi. |
Şu mesajı içtenlikle yazdığınıza emin misiniz? Nasıl yapıldığını bilmediği için kazıklanması mı gerekiyor?
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Temmuz 2018; 20:14:5 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |