Şimdi Ara

TARGUS CN600 15.4' Laptop Sırt Çantası 139 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_targus-cn600-15-4-backpack-laptop-sırt-çantası-1012648.html

daha uygun fiyat için amazon linki
    www.amazon.com.tr
    Targus CN600 Notebook Sırt Çantası, 15,4": Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Targus-Cn600-Notebook-%C3%87antas%C4%B1-154-16/dp/B0002CQDZW

(@mynak19 a teşekkürler)

10 yıldır kullandığım sırt çantası.

Fiyatı piyasaya göre gayet uygun gözüküyor. Sırt çantası ihtiyacı olan varsa tavsiye ederim

TARGUS CN600 15.4" Laptop Sırt Çantası 139 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumutlu -- 13 Temmuz 2019; 10:52:43 >

• 10 yıl önce kaç liraydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    59 veya 69 gibi bir fiyata aldım diye hatırlıyorum.
  • Fiyat olarak ne kadar uygundur bilemem zira amazonda da aynı fiyata satılıyor.

Kalite olarak ise kesinlikle tavsiye ederim, sağlam ve oldukça kullanışlı bir çanta.

www.amazon.com.tr
    Targus CN600 Notebook Sırt Çantası, 15,4": Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Targus-Cn600-Notebook-%C3%87antas%C4%B1-154-16/dp/B0002CQDZW

• mynak19 kullanıcısına yanıt
    vay arkadaş nasıl bir algoritması var bu amazonun anlamış değilim.

ben bu konuyu açarken 200 lira üzerinde bir fiyat gördüm amazonda.

genel olarak diğer tüm satıcılarda 200 ile 300 lira civarında diye biliyorum fiyatı.

ama an itibari ile konunun linki bu olmalı ücretsiz kargo ve daha ucuz.
  • Bunun 15.6 inchlik olanını kuzenim aldı . Çanta dikiş yerlerinden 2 yıl içinde yırtıldı. Bence çok iyi çanta değil.

Onun yerine HP 15.6 İnç Active Sırt Çantasını öneririm. Arada 79 liraya düşüyor .

• Şirketin verdiği çantaydı. 2 senede yırtılmalar başladı 4 senede pert oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

10 yıl önce kaç liraydı
    59,38 + Kdv 16.10.2008 Haziran Ayı satış fiyatı : )
  • _Warknife_ _ kullanıcısına yanıt
    Hp çantadan almıştım turkcell kampanyası ile 39.99a. O da çok şık ve güzel bir çanta ama fiyattan da anlaşılacağı gibi bu iki çanta aynı sınıf değil.

Artık kullanım alışkanlıkları ile mi alakalı bilmiyorum ama 3-4 tane sırt çantam 2-3 tane de postacı çantam var ama hiç birinde kullanıma mani olacak herhangi bir yırtılma sökülme olmadı.

İçlerinde en yoğun kullandığım targus un bu modeli oldu. Hem bilgisayar taşıma alanı ile hem de geriye kalan genişliği ile kısa Seyehatlerde tek başına yeterli oldu benim için. Bilgisayar, tablet ve aksesuarlarının yanına tek gecelik kıyafetler veya bir yağmurluk polar vs sığıyor.

Yeni serilerde üretim kalitesi değişmedi ise ortalama bir kullanıcı uzun süre sorunsuz kullanır diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumutlu -- 13 Temmuz 2019; 19:12:9 >
  • kumutlu kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam . İki çanta klasman olarak çok farklı . Boyut vs olarak . Şöyle diyeyim . Mark ryden markalı bir canta aldım aliezpressten . 40 küsür dolardı. Çanta gayet kaliteli ve genişlik olarak daha iyidi. Bende bahsettiğimiz HP çantayı denemek için aldım . Doğrusunu soylemek gerekirse HP çantada çok rahattı ve boyutlarının küçük olmasını sevdim.15.6 inchlik oyun laptopları rahat siğiyor Yani fiyat performans demek istemiştim(70-80 liraya bulunsa bile) . Targusun çok iyi bir marka olduğunu biliyorum . Fakat bana gelen serinin mi kalitesi kötüydü bilmiyorum(dikiş yerlerinden yirtildi) . Yukarıda ki yorumumda direk targusu eleştirmisim gibi olmuş . O yüzden kesin konuşmayayım. Sonuçta siz de kullanıp yorumunuzu paylaşmışsınız.

• 2008 yilinda Gold Bilgisayardan almistim. Üniversite öğrenciliği döneminde çok fazla kullandim. Hatta tek çantam buydu denize piknige giderkende kullandim. Bukadar sağlam bir çanta görmedim. Hala kullaniliyor. Ozamanlar 80 lira civarina almistim. Çanta ihtiyaci olan düşünmeden alabilir.

• Bu çantayı yaklaşık 5 yıl önce vatan bilgisayardan 60 TL ye almıştım. Ufak sökulmeleler dışında, hala sapasağlam. Çok memnunum, tavsiye ederim. Biraz büyük ve ağır. Seyahatlarda sırt çantası olarakta kullanabilirsiniz, ben yurtdışı seyahatlerinde kullanıyorum, içine fazla kıyafet sığdırılabiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.