Şimdi Ara

Tarife değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. An itibariyle 8 Mbit NETLİMİTSİZ tarife kullanıyorum ve aylık 55 TL ödeme yapıyorum. 1 eylülde yapılacak yeni fatura kesiminden önce, tarifemi aylık 29 TL olan 4 GB limitli tarifeye geçirmek istiyorum. Şimdi eğer ben bu işlemi bugün, yani fatura kesiminden 3-4 gün önce gerçekleştirirsem, bu ay içerisinde yaptığım 100 GB kadar downloadın 4 GB'tan yüksek olan kesimi için kota aşım ücreti öder miyim? Yani bir sonraki aydaki faturam 29 TL mi gelir, yoksa çok fahiş bir miktar mı gelir?

• Bildiğim kadarı ile ödememen lazım. Tan tersi olunca ödüyorsun limitliden limitsize geçince ama. Tarife değişikliği için en uygun zaman ay sonudur bildiğiniz gibi. Tam emin olmamakla birlikte fazla ödemesiniz diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: octaviusceasar

Merhabalar. An itibariyle 8 Mbit NETLİMİTSİZ tarife kullanıyorum ve aylık 55 TL ödeme yapıyorum. 1 eylülde yapılacak yeni fatura kesiminden önce, tarifemi aylık 29 TL olan 4 GB limitli tarifeye geçirmek istiyorum. Şimdi eğer ben bu işlemi bugün, yani fatura kesiminden 3-4 gün önce gerçekleştirirsem, bu ay içerisinde yaptığım 100 GB kadar downloadın 4 GB'tan yüksek olan kesimi için kota aşım ücreti öder miyim? Yani bir sonraki aydaki faturam 29 TL mi gelir, yoksa çok fahiş bir miktar mı gelir?

Tarifeyi bugün değiştirdiniz varsayalım kalan 3 gün kotalı olarak değerlendirilir ve 3 güne kaç günlük kota düşüyorsa onu geçmemeniz gerekir sallıyorum 300 mb mı 300 mb ı geçmiceksiniz 3 günde, geçerseniz kota aşım ücreti gelir öteki ay.

Fatura tutarına gelince bu ay netlimitsiz üzerinden ödediniz zaten, diğer ay ise 29 tl üzerinden ödeyeceksiniz.Hatta bu ayı tamamen netlimitsiz ödemenize rağmen 3 günü kotalı kullandınız ya o aradaki farkta önümüzdeki ay 29 dan düşer.Yani bu 3 günlük süreçte bahsettiğim 3 güne orantılı kotayı aşmazsanız eylül faturanız 29 tl yi asla geçmez hatta 1-2 tl altında bile olur.

• Çok sağolun arkadaşlar. Ben de o şekilde olacağını düşünüyordum ama TTNET deyince her zaman dikkatli olmak lazım malum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.