Şimdi Ara

Tarife değişikliği ücret ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün itibari ile (25 nisan) 16 mbitten netlimizsizden 8 mbit netlimitsize geçersem fatura ne kadar gelir. fatura tarihi 01/04/2012 den başlıyor. ama lütfen tahmini değil gerçekten bilenler cevaplasın

• Ben dün aynı sizin gibi geçiş işlemi yaptım. Çok fark edeceğini zannetmiyorum. Ayrıca AKK sonucunda 1 mbite düştüğü için 8 mbit daha mantıklı geliyor bana...
  • en az 25 tl oynuyor onu biliyorumda. bu 8 mbite geçenlerde upload hızı kaç çıkıyor speedtestte?
  • Neden 25 lira oynuyor onu anlamadım. Müşteri temsilcisi böyle birşeyden bahsetmedi bana. Sadece kısmi erişim ücreti kesilir dedi. Zaten daha düşük bir tarifeye geçileceği için bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum...
  • Siz 64 liralık 16 mbit tarifesinden bahsediyorsunuz değil mi ? Geçeceğiniz tarife de 59 liralık 8 mbit tarifesi ?
  • evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 25 Nisan 2012; 10:49:37 >
  • 25 lira oynayacak bir durum yok ki ortada...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu ana kadar hangi tarifeyi dğeiştirdiysem en az 25 tl aldılar sadece 1 kere fatura düşük geldi ondada şaşırdım tebrik ettim :) 64/30 = 2.1 gün başına düşen adsl ücreti :) 5 gün erken tarife değiştirince 5x2.1 = 10,5 tl ama bilmiyorum neyse ben şimdi değiştireyim. fatura ne gelirse gelsin 1 yılda 5 tl eksik olduğu için 60 tl kar oluyor. her halükarda karlı olacam :) buarada 8 mbye kadar netlimitsize geçmek istediğimde Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. diyor bi kaç defa denedim.daha yüksek bi tarifeye geçsem hemen geçerlerdi eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 25 Nisan 2012; 11:01:35 >
  • ben hiçbir tarife değişikliğinde 25 lira ödemedim düşmez heralde.
  • şuan parasını geçtimde. tarife değiştirmek istediğimde işleminizi gerçekleştiremiyoruz yazıyor.sırf daha düşük ücretli pakete geçmek istediğim için. şeytan iptal ettir diyorda şeytanın anlamadığı bişey var oda burda uydunet,superonline fiber gibi servis sağlayıcılar yok. 3g desen en az 300-1000 ms den başlıyor pingler.
  • mayıs faturası 58-59 arası gelir.öncelikle tarife dusuruyorsun ve gün hesabı yapılıyor.sonraki aylarda 59 dan devam eder.taahhüt varsa ondan gecmiyordur, taahhüt yoksa arayın bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 25 Nisan 2012; 11:47:30 >
  • taahhüt yok zaten online islemlerden gözüküyor.her aradığımızda paraları cukkalıyorlar zaten. bekliycem bu sefer biraz daha online islemlerden halledene kadar
  • online işlem merkezini bakıma aldılar şu an erişilemiyor. girmeye kalktığınızda ya hatalı şifre diyor yada tek şifre menüsüne atıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.