Şimdi Ara

Tarife Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar taahütümüz geçen ay bitmiş son 2 ay yüksek fatura gelince türk telekomu aradık ve taahütümüzün bittiğini bu yüzden faturanın yüksek geldiğini söylediler.Şimdi bizim kullandığımız paketi (16mbps hız limitsiz) 79 tlden veriyorlar.Aslında fiber istiyordum fakat fiyatlar sanırım epey yükselmiş ve bir kampanya göremedim.Sizce hangi tarifeye geçmeliyim ? (Binada fiber var )

• Oyun oynamıyorsanız ve az download yapıyorsanız FixNET var.
    İkisini de yapıyorsanız Gıbırtnet var. Bir göz atın.
  • fiber var demişsiniz 100 mbps ayda 85 tl türk.net i öneririm 1 ayda bedava 16 mbps de sürünmeyin bence 100 varken  

bu işlerden anlamıyorsanız yardım ederim.

• Bu firmalar güvenilir firmalar mı ve ev telefonu türk telekom kalsa , sadece internetini alma imkanımız var mı ? @Bilal52bilal52 @NT2L

• Furkan573 F kullanıcısına yanıt

Henüz hukuksal olarak problem çıkarmadılar. Hizmetlerini deneyip sizin karar vermeniz daha doğru olur.

• Furkan573 F kullanıcısına yanıt

Telefonunuzuda geçirebilirsiniz türk.net te 1000 dk var tabi isterseniz geçirmezsiniz ev telefonu kalır. Ben türk.net kullanıyorum ve haberleşme mühendisiyim size baştan sona yardım ederim. Türk.net yıllardır Türkiye'de kendi altyapısı ve türktelekom altyapısından hizmet veriyor.BTK denetliyor ve yasal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.