Herkese merhaba, şu an yeni bir daireye taşındım yeni atanan öğretmen olarak. Daireye kablolu internet çekilmesine izin verilmiyor. Superbox'un her tarifesi gereksiz pahalı. Redbox ise sınırsız 15 mbps'de mbps o kadar göremem yoğun saatlerde (şu an hattım vodafone, 21'den sonrası çok kötü gösteriyor mbps olarak), 200 gb kotalı ise riskli ve 24 ay taahüt olayı var. Bulunudğum binayı 1 sene sonra terk ederim. Ben de yeni hat alacağım. Hattı alırken tarifeyi de aşırı yüksek bol gblı bir tarife seçmek istiyorum. Aklımda şu tarife var:
Taahüt için ne kadar ay bilmiyorum ama ilk 3 ay 102 sonraki 9 ay 139 lira benim için yeterli. Genelde haftada 1 futbol maçı için harcarım, apartmandaki ortak wifi çok dolduğunda arada açarım. Bu gençlere özelin 30GB versiyonu ise 72 (ilk 3 ay) - 109 (9 ay) fiyatlanması var, taahütsüz yine 169 ama taahüt 1 yıl mı onu bilmiyorum sanırım öyle ya da kötü ihtimal 2 sene. AKLIMA TAKILAN TEK BİR ŞEY VAR.. Telefondan interneti paylaşıma açtığımda bir maç yayınında izin verir mi internet paylaşımına? Bir ara öyle kısıtlamalar vardı. |
150 liraya kadar bol GBlı operatör-tarife önerisi
-
-
Red 40'a geçin hocam, sonra da sınırsız teklif gelir ona geçersiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam.
Düşünmeden geçiş yapın o tarife'ye ama hotspot yapınca kotanız dan yer bilginiz olsun. 1 ay kadar kulladıktan sonra Limitsiz teklifler gelebiliyor. Limitsiz teklifler sizin için daha iyi olacaktır.
Teklifler şunlardır;
Limitsiz Redli Silver (5 Mbps hızında sınırsız internet, sınırsız dakika ve sınırsız SMS + 15 GB hotspot interneti, fiyatı 129₺ ila 142₺ arası değişmektedir.)
Limitsiz Redli Elite (10 Mbps hızında sınırsız internet, sınırsız dakika ve sınırsız SMS + 15 GB hotspot interneti, fiyatı 149₺ ila 152₺ arası değişmektedir.)
Limitsiz Redli Ekstra (Hız sınırı olmayan sınırsız internet, sınırsız dakika ve sınırsız SMS + 15 GB hotspot interneti, fiyatı 173₺ ila 263₺ arası değişmektedir.)
Limitsiz Redli (Hız sınırı olmayan sınırsız internet, sınırsız dakika ve sınırsız SMS. Bu tarife de hotspot sınırlaması bulunmamaktadır, fiyatı ise 172₺ ila 399₺ arası değişmektedir.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefondan laptopa internet kullanımına izin veriyor mu operatörler, Vodafone?
-
Telefondan laptopa paylaştırabilirsiniz, ama baya bir GB yer, 40 GB yetmez laptopa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim ama vadedilen mbpslere ulaşabilsem 15 mbps sınırsız ilk sene 160 diğer sene 180liralık redbox bağlatırım..
Bugün Vodafone hattımdan yaptığım sonuçlar
-
Naçizane önerim Redbox düşünün.
Laptop hotspota bağlı iken bir otomatik windows güncellemeye düşer, saatler içinde 40 GByi yer bitirir. Bilgisayar için riskli miktarlar bunlar. Hele bir de maç yayını demişsiniz, saatte 2 gb yiyor kaliteli yayınlar.
Limitsiz tarifelerde hotspot limiti var, kullanışlılığını epeyi azalıyor. O paraya redbox alıp kafanıza göre kullanırsınız.
-
Redbox hakkında çok araştırma yaptım, %90 olumsuz yorum var.
Benim Vodafone hattımdan çektiğim internet ise belli, yoğun saatlerde mbps aynı sıkıntıyı yaşayacağım, 2 sene taahhüt var. Dolaştırmak için aylık 30 lira ek masrafı da var.
15 mbps sabit verse tamam diyeceğim ama işte.. Win ve maç yayınlarında haklısınız sadece maç zamanı paylaşmayı düşünüyorum ama ayda ortalama 10gb maçlara gider..
Bilmiyorum bakalım napacağım, Redbox istiyorum ama dediğim gibi hız olayı düşüyor yoğun saatlerde. Bugün 21:30-23:30 arası çok yoğundu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X