Bildirim
tarife tavsiyesi istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: elifmaya
mrb arkadaslar öğretmenim vodafondan avea ya geçmek istiyorum. sms ve internet kullanmıyorum.aylık heryöne 500 dakika bana yeter diye düşünuyorum. Bana tavsiye edeceğiniz kampanya hangisidir teşekkurler.
25 tl ye 500 dk süper kamu küçük paket olur mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: byds24
quote:
mrb arkadaslar öğretmenim vodafondan avea ya geçmek istiyorum. sms ve internet kullanmıyorum.aylık heryöne 500 dakika bana yeter diye düşünuyorum. Bana tavsiye edeceğiniz kampanya hangisidir teşekkurler.
25 tl ye 500 dk süper kamu küçük paket olur mu?
Bimcell'de her yöne 250 dakika 10 tl.500 dakika 20 tl ye geliyor.250 dakika bitince hattınızda yeterli miktar varsa paket otomatik olarak yenileniyor.Eğer ki 1 ayda 500 dakikayı bitiremezseniz 20 tl'nin de altında bir ücret vermiş olursunuz.Ancak 250 dakika bittiğinde halen görüşme halindeyseniz paket yenilenmeyip bakiyenizden düştüğünü söyleyenler oldu forumda.Ne kadar doğru bilemiyorum.Eğer doğru ise de o duruma dikkat etmeniz gerekir.Ayrıca mesaja ihtiyacınız olursa da bir mesaj ücreti 10 kuruş.Tercih sizin.
-
S.E.Ç 500
Taahhütlü Aylık Ücret* 20TL
Taahhütsüz Aylık Ücret** 25TL
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi: 500 Dk
SÜPER FİKİR:
5 TL sabit ücret + Her 100 dk 4 tl
yani 400 dk-->21TL
500 dk-->26TL -
Numarasını Avea‘nın Kral Tarife veya Mobil Öğrenci Tarifelerine taşıyan müşterilerimiz, numara taşıma ile Avea’ya gelmelerinin ardından 30 gün içinde S.E.Ç. Paketleri’ni satın alabilirler. Numarasını Taşıyarak gelen müşteriler S.E.Ç. Paketleri kapsamında, 9TL’ye her yöne 200 dakika, 19TL’ye her yöne 500 dakika veya 29TL’ye her yöne 1000 dakika konuşma paketlerini satın alabilirler.
S.E.Ç. 500 Paketi (FATURASIZ)
Ne Öderim ? 19 TL
Ne Alırım ? Her Yöne 500 Dakika
Nasıl Alırım ? 500DK yaz 1414'e ücretsiz SMS gönder -
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler kamu tarifelerinde nasıl kampanyalar var. -
quote:
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler kamu tarifelerinde nasıl kampanyalar var.
hocam internet sitesinde yazıyor zaten. neden avea.com.tr ye gidip bakmıyorsunuz? ordaki tarifelerden aklınıza soru sorsanız neyse de hangi tarifeler var diye bize soruyorsunuz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X