Şimdi Ara

Tarih bölümünde yüksek lisans yapmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlayan büyüklerim yardımcı olursa sevinirim.

Lise 3. sınıf öğrencisiyim,sayısal bir kabiliyetim yok. Matematik-Geometri yapamıyorum,ama küçük yaşlardan beri tarihe meraklıyım. Sürekli kitap okurum,hayatımın en sıkıntılı dönemlerinde bile kitap okumayı bırakmadım.
    Sözel zekama aşırı derecede güveniyorum,sanırım yeteneğim bu yönde.
    Sınava sözelden gireceğim,ve sözel bölümde istediğim üniversiteyi kazanabileceğimden eminim. Galatasaray olsun,boğaziçi olsun. İletişim olsun halkla ilişkiler olsun.

Beyler benim aklımda ilk okul 7. sınıftan beri tarih bölümünde akademisyen olmak var. Bunu ne kadar istediğimi akıl bile edemezsiniz.
    Üniversitedeki not ortalamamda felan hiç bir sıkıntı olmaz tarihi çok seviyorum.
    Gidişatını az çok araştırdım birisi bu konuda beni aydınlatırsa çok sevinirim. Üniversiteden sonra iki sene yüksek lisansımı yapıyorum,alesi yabancı dili aradan çıkarıyorum. Ancak benim hiç bir yerde bir tanıdığım yok,maddi durumu iyi olan bir aile evladıda değilim. Hiç mi şansım yok yani,bu benim hayatımdaki en büyük hayalim

Herkese teşekkürler.

• Günceldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkurt16x

Günceldir.

Bursla gidebilirsin.
    Amaç olarak hangi üni?
  • Şu an için hedef edindiğim bir üniversite yok. Sosyal derslerde kendime çok güveniyorum,istediğim üniversitenin sözel puan türüyle alıntı yapan bir bölümüne gidebilirim. Sözel puan olduğu için hiç bir sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scientist-Programmer Kid

quote:

Günceldir.

Bursla gidebilirsin.
    Amaç olarak hangi üni?

bana ozel mesaj atmissin fakat cevap atamiyorum "ozel mesaj almamayi" secmissin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radressss -- 18 Ocak 2013; 17:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radressss

quote:

Orijinalden alıntı: Scientist-Programmer Kid

quote:

Günceldir.

Bursla gidebilirsin.
    Amaç olarak hangi üni?

bana ozel mesaj atmissin fakat cevap atamiyorum "ozel mesaj almamayi" secmissin

açtım hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.