Benim odada maçı izliyodum baktım babamda arada izliyo pek sevmiyo yabancı maçları diger odada lig tv var baktım odadan çıkıyor hayırdır maç izliyoduk dedim diyo biraz mahalle maçı izliyeyim
Forumda Real Madrid'in Türkiye temsilcisi bi arkadaş vardı Zidane nickli avatarlı bir arkadaş o nerde maçtan öcne çok iddaalıydı görmeiyoruz kendilerini
quote:
Orjinalden alıntı: bestercan
quote:
Orjinalden alıntı: MÜNECCİM
bizim futbolcular izlesinler de utansnlar.futbol böyle oynanır.
Niyeki Fenerde 6 tane sallamıştı.
Not: ben GSlıyım
quote:
Orjinalden alıntı: Coder85
Forumda Real Madrid'in Türkiye temsilcisi bi arkadaş vardı Zidane nickli avatarlı bir arkadaş o nerde maçtan öcne çok iddaalıydı görmeiyoruz kendilerini
intihar etmiş olabilir
Böyle maçlar izledikten sonra diyorum ki bizim burda seyrettiğimz futbol falan değil..Sonra diyoruz ki bu takımlarla başa çıkıcaz hey gidi hey
torrente düşmüştür ben şuan indiriyorum
keske 6-0 yenselermis
fenerbahce ile barcelona ortak bir seyler yaparlardi
quote:
Orjinalden alıntı: V_can_A
torrente düşmüştür ben şuan indiriyorum
nerden nasil indiriyorsun ?
Barça istese 8 de yapardı 9 da yapardı atak yapmayıp pas yapmaya başladılar messinin kaçırdıklarını saymıyorum Ben böyle bir paslaşma görmedim arkadaş adamlar en az 13-14 pas yapıyorlar kaptırmadan bizimkilerse 10 u geçtiğinde oley çekilmeye başlanıyor Şaka bir yana adamlar hakediyorlar inanılmaz alışıklar birbirlerine
quote:
Orjinalden alıntı: MissYou
Barcelona otomatiğe bağlamış ki. Sanki managerlik oyunu oynuyor guardiola. Birin çıkarıyor ötekini sokuyor en üst düzeyde performans alıyor her adamından tıpkı bizim managerlik oyunlarındaki gibi. her şey yolunda gidiyor Barcelona'da. Böyle bir takımım olsun isterdim. Böyle bi takım olamaz yaw. Şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi futbol takımı bence!
Böyle takım gelmez kesinlike. Bu maçı izlemek ayrıcalıktı Torunlarımıza anlatırız artık
quote:
Orjinalden alıntı: ryu132
1-0 olunca nasıl sevindi Realliler, üzüldüm adamlara Maçın özetlerini izliyorum, sahada real yok sanki, Casillas ve Barcelonalı oyuncular tek kale maç yapıyor