Şimdi Ara

Tarihi Hezimet! ÖZDURSUN 2 - 0 GALATASARAY ( Rezillik + Komedi İçerir ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Farkettiniz mi bilmiyorum ama Tudor oyuncuları öldürmüş resmen antremanda. Bunu antrenmanı kim planladıysa direk uçurulmalı bence. Adamların ayakları gitmiyodu, önlerine pas atamıyolardı ya bu kadar acizlik olamaz. En büyük sorun buydu bence, Bide oos olarak sadece belhanda var alternatifi mutlaka alınmalı bu maç onu net olarak gördük. Onun dışında yarım yamalak ve hayvan gibi antrenman yapmış takımı değerlendirmek yanlış olur.
  • eskiden protesto falan edilirdi yonetim floryada simdi o da yapilmiyor neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

eskiden protesto falan edilirdi yonetim floryada simdi o da yapilmiyor neden acaba

Sucuk ekmek.
  • İki gol de güzel yalnız.
    Adamlar nasıl da seviniyor oyuncular taraftar vb. Ben mutlu oldum cidden.
    Tudor gitsin.
  • Yeni izliyorum bende, adamların ilk golü şahane.
    Ayağa dikine pas ve hızlı.. şıkır şıkır gol.
    2.golde çok iyi. 2.golü bizim gomis atsa yada belhanda ne şişirmiştik ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

Efendim takımın yeni olması, oyuncuların birbirini tanımaması, sezonu erken açmanız yenilginiz de payı büyük oldu. Bu tip durumlar da zaman lazım. Bizi örnek alacak olursanız, millet 100 gol barajından bahsediyordu, 2 sene şampiyon olamadık. Sizin toporlanmanız da 3-5 ayı bulacaktır, lakin bu maça gelecek olursak, taraftar desteği, maçın ağırlığıi şova bile dönüştürebiliriz.

Oyuncuların birbirini tanımaması diye bişey yok. Bi forvette gomis bir de defansta maicon vardı. Sorun daha tanımamaktan ziyade ruhsuz, ceset kadronun maçta olmasından kaynaklandı. Geçen sene bizi taşıyan 3 kilit isim Poldi, Bruma ve Sneijder'i çıkar al sana bu kadro. Durum ortada.

Sonuç olarak: Allah hepsinin belasını versin
  • Maçtan önce futbolcuları dövmüşler galiba. O derece halsiz ve tutuktu adamlar. :)

Bu arada hayal görmeyin. Lucescu gelmez bu ülkeye. Adam geldi kaç yaşına, bu saatten sonra Türkiye'ye gelip bu kadar çapsız adamla, egosu tavan yapmış basiretsizlerle ve bu gereksiz strese değmez bence.
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Hocam amacım ortamı yumuşatmaktı, elbette ki herkes kendine göre haklıdır. Zoruma giden taraf güvensizlik ortamı oluşması. Avrupa da ne olursa olsun, Galatasaray'a güveniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

Hocam amacım ortamı yumuşatmaktı, elbette ki herkes kendine göre haklıdır. Zoruma giden taraf güvensizlik ortamı oluşması. Avrupa da ne olursa olsun, Galatasaray'a güveniyorum.

Yumuşamasın ortam boşver
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.