Şimdi Ara

Tarihi Hezimet! ÖZDURSUN 2 - 0 GALATASARAY ( Rezillik + Komedi İçerir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 19 Ağustos 2017; 19:20:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah topunuzu kül etsin

• Gözleri kanattin kardeş😂😂😂😂

• SON DAKİKA! İşte iddaa şampiyonluk oranları! Beşiktaş: 2.10 Fenerbahçe: 3.00 Başakşehir: 10.00 Trabzonspor: 30.00 Galatasaray: 250.50

• 8 milyonluk maicon 3 milyonluk Ahmet Çalık madara oldu 2.golde komisyonculara haram olsun.

• Dursun Özbek'in o koltukta oturmasını sağlayan herkesin suçu var bu mevzuda, bu adamı ibra eden seçen herkes sorumludur.
  • 250 yine iyimser

1001 verselermis keske

Rezillil.diz boyu ama.dizin boyu.cok kisa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan gectim macin karsisina cayimi fln alip bi keyif yapalim gs paslar yapsin 2-3 en az evire cevire yensin diye strese girdim ztn sicak sovmeye basladim bagira bagira evin icinde.

sans fln da degil bu resmen gs nin gucu yetmedi oyle tromsu gibi tek kale oynayip camur saha vs yuzunden yenilmedin yani.

gecem mahvoldu.
  • Rezillik resmen bu nedir yaa

• Tudor Gomlek Kralligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 13 Temmuz 2017; 22:10:54 >
  • Yazık cidden yazık. Koskoca Galatasarayı bu hale getirenler utansın. Hiç mi yüzünüz kızarmıyor be !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Ulan gectim macin karsisina cayimi fln alip bi keyif yapalim gs paslar yapsin 2-3 en az evire cevire yensin diye strese girdim ztn sicak sovmeye basladim bagira bagira evin icinde.

sans fln da degil bu resmen gs nin gucu yetmedi oyle tromsu gibi tek kale oynayip camur saha vs yuzunden yenilmedin yani.

gecem mahvoldu.

Aynen dostum, aslında kritik ve vahim olan noktaya temas etmişsin...Rakip şansla filan yenmedi, bildiğin bizi savunup buldukları atakları değerlendirdiler. Bizim resmen gücümüz nefesimiz yetmedi.

Senin gecen mahvolmuş bizim 2 yıldır gecemiz gündüzümüz kalmadı :)
  • Oraya takımın kalanına göre iyi oynayan Rodrigues'i falan yazıp Sinan'ı yazmamak..? Gerçi unutmakta haklısın, adam topla buluşmadan maçı bitirdi.
  • şu tudor rezilini yollayın da lucescu boşta diye biliyorum getirin onu

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Ulan gectim macin karsisina cayimi fln alip bi keyif yapalim gs paslar yapsin 2-3 en az evire cevire yensin diye strese girdim ztn sicak sovmeye basladim bagira bagira evin icinde.

gecem mahvoldu.

Aynen dostum, aslında kritik ve vahim olan noktaya temas etmişsin...Rakip şansla filan yenmedi, bildiğin bizi savunup buldukları atakları değerlendirdiler. Bizim resmen gücümüz nefesimiz yetmedi.

Senin gecen mahvolmuş bizim 2 yıldır gecemiz gündüzümüz kalmadı :)

Yahu avrupada basarilar cok onemli artik seneye sistem degisiyor daha kotu olacak.

Insallah yine bi umut suni cim yuzunden boyle olmustur.

Yani su takim boyle hazir degildik vs ile gecistirilcek seviye degil. Gs ciktiginda deli gibi sevindiler ismimiz duyulacak diye. TFF 1. lige koysak kume dusmeleri muhtemel.

Herseye ragmen o son dakikadaki gol olmasa gs yine %95 gecer derdim ama simdi sansi dustu baya. 3-1 bile yetmiyor.

• GS'ın bu akşam yenilmesinden daha acı olan şey , bunun şaşırtıcı olmaması . Maçtan önce anket olsa büyük ihtimalle yeniliriz çıkardı .
  • Senin fm taktiklerinden birini kullansalar yenerlerdi hocam

• Şu futbol tarihinde hiç bir büyük takım G.Saray kadar kötü yönetilememiştir her halde. Neredeyse Aziz Yıldırım ve Fikret Orman el atacak G.Saray düzelsin diye o derece.

Rezillik abidesi bunlar. Tudor efendi, turu geçeceğimize inanıyoruz desin hala.
  • Bu adam takımı sabote ediyor başka açıklaması olamaz yani şu durumun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.