Şimdi Ara

Tarihimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkemizde atalarımızın kötülendiğini geçmişini öğrensin diye yolladığınız çocuklara okullarda padişahlarımıza vatan haini dendiğini biliyormuydunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JyXEL -- 7 Ekim 2014; 18:34:28 >

• Cocugunun yerine sen okula git bakalım öyle mi anlatıyorlarmış , aradan 600 yıl geçmiş açtıgın konuyu senin oğlun sana açmaz
  • Aklı olan çocuk büyüdüğünde zaten bu topraklarda Osmanlı ve Atatürk sayesinde saf kan Türk olarak yaşadığını bilir.
  • Alakasi bile yok,tam tersi padisahlar yuceltiliyor kanimca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

Cocugunun yerine sen okula git bakalım öyle mi anlatıyorlarmış , aradan 600 yıl geçmiş açtıgın konuyu senin oğlun sana açmaz

Su anda lisede okuyorum ve basbaya atalarımızı bize hain lakabıyla anlatıyolar öğrendiğimiz tarihi bile kendimiz yazmamışız sence atalarına hain denilen bir ülke ayakta durabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Aklı olan çocuk büyüdüğünde zaten bu topraklarda Osmanlı ve Atatürk sayesinde saf kan Türk olarak yaşadığını bilir.

Doğru diyosun kardeşim ulkeyi bölmeye çalışan dış kuvvetlerin oyunu bence çocuklarımızı batı hayranı yapıp türkleri asimile etmek istiyorlar
  • Tarih kitaplarımız haçlıların en büyük zaferidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mandaterlik - Yakın tarihimiz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ataların derken Hangi ata bilader Annesi rus , babası türk olandan melez çıkar ortaya ve ben üniversiteye hazırlanıyorum hala kötüleyeni görmedim ki kötüleselerde bu takma derim tarih kıldan incedir
  • quote:

Ataların derken Hangi ata bilader Annesi rus , babası türk olandan melez çıkar ortaya ve ben üniversiteye hazırlanıyorum hala kötüleyeni görmedim ki kötüleselerde bu takma derim tarih kıldan incedir

Melez olmam osmanlıyı sevdiğim gerçeğini değiştirmez ;)
  • quote:

Ataların derken Hangi ata bilader Annesi rus , babası türk olandan melez çıkar ortaya ve ben üniversiteye hazırlanıyorum hala kötüleyeni görmedim ki kötüleselerde bu takma derim tarih kıldan incedir

Osmanlının soyu asırlardan beri belli. Sen ispatla bakalım soyun nereye çıkıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sen melezsin demedim yanlıs anlama demek istediğim şuydu mesela , Kanuniden sonraki padişahlar melezdir genelde sarı selim buna örnektir ki yani bununla osman beyi bir tutamazsın bu anlamda söyledim sevebilirsin ona karısamam
  • quote:

Dostum sen melezsin demedim yanlıs anlama demek istediğim şuydu mesela , Kanuniden sonraki padişahlar melezdir genelde sarı selim buna örnektir ki yani bununla osman beyi bir tutamazsın bu anlamda söyledim sevebilirsin ona karısamam

Anladım dostum sadece bazı zihniyetler bizi asimile atmeye çalışıyor bunu demek istedim bende
  • Asırlardır belli derken rus bir cariyenin ve türk bir babanın oğlu padişah olursa soyu neriye dayanır sen karar ver onada
  • osmanlının son dönem padişahlarından bazıları haricinde padişahlarımdan ve tarihimden gurur duyuyorum.
  • Vahdettin'e bile hain diyemeyen tarih kitapları mı Türk Tarihi'ni kötülüyor he. Bırak git Allah aşkına amacınız ney anlamıyorum ki, kitapta ne anlatılsın gerçekler mi, uyarlanmış palavralar mı? Türk Tarihi'ni de Osmanlı'dan ibaret olarak görmekten vazgeçin bir zahmet.
  • Anladım dostum mesela bende osmanlının bir bölümünü severim bir bölümünü sevmem ancak türkiyenin her yerinde düşündüğün gibi değil yani tarihi kötüleme gibi takma bu kadar
  • haklısın kardeşim ülkede öyle bir hala geldi ki her yerde tarih konusuluyo ve her gün birisi bişey katıyo bu kadar gereksiz ülke olarak birşeyler üretmek , çalısmak için daha çok bir şeyler yapmalıyız geçmiş geçmiştir benim geleceğimi sadece kpss de kurtarıyo
  • Padişahlar hakkında vatan haini değil de, gerektiği yerde gerekli önlemi alamamış olarak lanse edilir daha çok. Bunun nedenlerini saymaya kalksak işin içinden çıkamayız lakin şu bir gerçek ki henüz "vatan haini" diyecek noktaya gelmedik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.