Şimdi Ara

Tarihin Arka Odası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzliyor musunuz? Düşünceleriniz nelerdir bu program hakkında?

• Güzel program, çok samimi bir havada geçiyor hele ilber hocada varsa tadından yenmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonda izlenebilecek tek program her hafta farkli bir konu konuk kitap tanitimlari tarihin bilinmeyenleri yanlis kalanlari tartisiliyor maalesef konu disina cikma durumu cok fazla ama yapacak bir sey yok sonucta matematik tartismiyorlar tarih gibi dikenli patikali sagi sogu belli olmayan bir alab ayrica bardakci nurhan hocayi konusturursa iyi olur kadinin bogazina cumlelerini sokuyor ve bazi sahislar bardakciyi e posta ile trolluyor bu adam ciddiye alip laf yetistirmeye calisip zaman kaybediliyor cevap vermeden gec ciddi sorulari yanitla. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 22 Şubat 2015; 16:34:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izliyorum. bayan hocayı pek beğenmiyorum. pek çok konudan habersiz .ara sıra anladığı bir şey çıkıyor onda da murat bardakcı denen kibir fıçısı adam dalga geçerek konuşturmuyor kadıncağızı. bu cümleden anlaşıldığı gibi bardakçının tutumu da rahatsız edici. yine de izlemek zevkli.
  • izlediğim nadir programlardan. tarih konuşulduğuından değil muhabbet süper
  • Birbirlerinin lafını çok kesiyorlar. Hiçbir konuyu sonuca bağlamıyorlar.
  • tekrara gerek yok, yukarıdaki yorumlara katılıyorum desem yeterli olur sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Program belli bir düzende ilerlemiyor cine 5 te ahmet hoca var adam tek başına tarih anlatıyor .Belli bir düzende devam etse tadından yenmez

• Gelen konuklar iyiyse izliyorum yoksa o 3'lüye tahammülüm yok.

• izliyorum , hem güzel geyik dönüyor hem de tarih konuşuyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.