Şimdi Ara

BİNA NIN TERASIN KAPATMA ÇOK ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar yeni taşınacagımız bir bina var daha sıfır .
    Taşınacagımız binanın teras yani çatı katında oturanlar çatıdaki büyük balkon kısmını tamamen kapattırdılar .
    Beni size sorum bunu engellemek ve ya kaldırtmak için ne yapmalıyım; hakkım varmı ?
    İLGİLENİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM

• nasyonel_06 N kullanıcısına yanıt
    Onların dairesi bu alanı da kapsıyor mu?
  • Adamın kendi terasındaki balkonu kapatması seni ne ilgilendiriyo onu çözemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer teras katında oturanlar camı perdeyi açtıklarında sizi göreceklerse bir hakkınız yok diye düşünüyorum. Kimse perdesini orada biri var mı diye korkarak açmak zorunda değil. Hele gece gürültüyü ya da sigara kokusunu camından içeri almak zorunda hiç değil. Hepsinin dışında kira ya da satış sözleşmesinde teras ile ilgili ortak olan vb. gibi bir ibare var mı ona bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 23 Ekim 2015; 16:54:35 >
  • Eğer ortak kullanım alanı ise hakları yok.

Belediyeden izin alınmadıysa kaçak kat olarak değerlendirilir,İmar planında mutlak yer alması lazım onun yani yine hakları yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Eğer ortak kullanım alanı ise hakları yok.

Belediyeden izin alınmadıysa kaçak kat olarak değerlendirilir,İmar planında mutlak yer alması lazım onun yani yine hakları yok.

hocam dedigim balkon mutfak balkon degil üst kattaki çatı katı balkonu
  • yok hocam pencereyi açtıgında karşıdaki yıkık evlerin manzarasını görmekte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu alan derekn ne? anlamadım hocam
    hocam üst kat dubleks mi ? çatı katı balkonu dediğiniz balkona apartmanın merdivenlerinden çıkılıyor mu ?
  • barsav12 kullanıcısına yanıt
    üst kat dublex, apartmanın merdiveniyle çıkılmıyor balkona
    hocam o zaman o çatı katında dubleks sahibi dışında kimsenin hakkı yok adam ister orayı kapatır ister duvar çektirir oda yaptırır kimse hak iddaa edemez o terastan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.