Şimdi Ara

Evinin Önünü Demirler İle Kapatmak [GELİŞME]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
19.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce bu konuyu açmıştım;https://forum.donanimhaber.com/sokakta-evinin-dukkaninin-onune-arac-koydurmama-sorunsali--122277882#122277882

ve HİM'e şikayet etmiştim bir ay sonra belediye ekipleri gelip kaldırdılar.

Şimdi ise sorun böyle;

Yine aynı şekilde HİM'e şikayet ettim ancak, cezai bir yaptırımı var mıdır? Sonuçta belediyenin yaptığı demirlerin üstüne düzenek yapmışlar. Daha önce buraya park ettiğimde ise aracın sileceklerini kaldırmışlardı, yani orada oturan kişilerin yaptığına eminim. Sonuç ne olur sizce?

SONUÇ:

Başvurunuz ile ilgili olarak ***** Belediye Başkanlığı
    Zabıta Müdürlüğü tarafından verilen yanıt:"Şikayete konu adreste yapılan çalışmalar neticesinde söz
    konusu demir kazıkları koyan kişiye gerekli uyarılar yapılarak söz konusu
    kazıklar bulunduğu yerden kaldırılmıştır."şeklindedir.

GELİŞME:

Belediyenin uyarısı sonucunda kaldırılan mekanizma yerine bunlar konuldu tekrardan, HİM'e şikayet ettim tekrar. Bu sefer ceza almasını sağlayacağım. Ayrıca konuda evinin önü hede hödö yapan arkadaşlar ikinci fotoğrafa bakabilirler, akşamları gelip kendi arabasını parkediyor. Bizim hakkımızı gasp ediyor. O, koymaktan vazgeçmediği sürece bende şikayet etmekten vazgeçmeyeceğim. Hak ve hukukla çözmeye çalışıyorum bu olayı, gelişmeleri tekrar yazıcam. En azından bazı arkadaşlar için emsal niteliğinde bir konu olur ve işleri görülürse bende mutlu olurum.

GELİŞME2:

Azmin zaferi;

Belediyeden henüz dönüş gelmedi ama az önce gelip kaldırmışlar, yağmur yeni başladı ve yağmur yağarken orada duruyorlarmış, geriye sadece izleri kaldı.

Tekrar bir çaba içine girerlerse, tekrar uğraşmaktan çekinmem.

GELİŞME3:

Başvurunuz ile ilgili olarak ***** Belediye Başkanlığı
    Zabıta Müdürlüğü tarafından verilen yanıt:"Şikayete konu adreste yapılan çalışmalar neticesinde söz
    konusu park engelleyici demir dubalar bulundukları yerden alınarak Belediyemiz
    Temizlik İşleri Müdürlüğüne teslim edilmiştir."şeklindedir.

Bu yazı gelişme2 adı altında gelmişti ancak şimdi yeni bir gelişme daha var.

Bir kaç günlüğüne şehir dışına çıkmıştım, dün geldim ve geldiğimde yine aynı vaziyet!

Baktım bu sefer küçücük kovalar duruyor, bi geçişimde bi tanesini aldım, diğer geçişimde de ikincisini aldım ve imha ettim.

Bu sefer kendi adaletimi sağladım.

GELİŞME4:

Bugün yer bulamayınca arabayı oraya koydum, bu seferde "PARK YAPILMAZ" tabelası yapıştırmışlar duvara. Tam parkettim camdan 20-21 yaşında biri çıktı;

-Arabayı buraya parkedemezsin arabayı yukarı koydum birazdan çekicem senden önce geldim.
    +Kimin önce geldiğinin bi önemi yok acele işim var zaten koyup gidicem.
    -Birader arabanı koyamazsın, bu seferlik koyma sen.
    *Oğlum bak gündüz ev güneş almıyor arabanda kırmızı zaten güneşi kapatıyor.
    +Merak etmeyin yarım saate hava kararıcak zaten sorun olmaz.
    *Bak burdan ambulans geçemiyor koyma sen buraya, bizim ev "L" şeklinde hiç bir yer güneş almıyor.
    +Akşamları siz koyunca ambulans geçebiliyor yani?
    -Birader uzatma. Bizim evimizin önü arabamızı koyuyoruz.
    +İşgaliyesini veriyor musunuz buranın? Kamunun burası sizin değil.
    *Ha?
    +Ayrıca o tabela yasak biri belediyeye şikayet eder ceza yersiniz ben söyliyim şimdiden, sizinde canınız yanmasın.
    *Bizim evimizin önü istediğimiz gibi arabamızı koyarız.
    +İşgaliyesini veriyor musunuz diyorum buranın?
    *Ha ha veriyoruz.
    +Tamam buyrun gösterin o zaman bende arabamı çekeyim.
    -Anne sen içeri gir, birader bekle geliyorum.
    +Tekrarlıyorum, işgaliye?
    -Bak o arabanı buraya koyarsan sonuçlarına katlanırsın.
    +O arabaya birşey olsun bakalım ben sana ne yapıyorum. Hadi bakalım.
    -Anne gir içeri, birader bekle geliyorum.

-:20li yaşlardaki eleman
    +:Ben
    *:Annesi

Erasmus başvurusu için belge hazırlayacağımdan dolayı bastım gittim uğraşamadım, bakalım bir daha ters birşey desin noluyor. Gerçekten insanlıktan nasibini alamamış kişiler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-193∞ -- 31 Mart 2017; 19:39:31 >

• Bu demirlerin ucu yola paralelmi duruyor benmi yanlış görüyorum
  • cezai yaptırım uygularamassın çok zor bunu yaopanları iş üzerinde kayda almalısın..

anlaşamıyorsan eğer arabanı başka yere parket.. aracının başına bişey gelmesinden daha iyi... it - köpek olmasa bunu yapmaz zaten çarpık kentleşik...
  • Hocam sende git evin camlarını indiriver hayvanlar ancak bu dilden anlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Bu demirlerin ucu yola paralelmi duruyor benmi yanlış görüyorum

gördüğüm kadarıyla sürüş istikametine dik duruyor. yani hani böyle yağmurlu havada falan fark etmeyip de park edeyim diye yanaşacak olsanız direk çarparsınız.

resimden görüldüğü kadarıyla adam asma kilidi söküp yola dik olan kısmı sökebiliyor. yani kendi aracını park edeceği zaman demiri söküyor, park ediyor. park yerinden ayrıldığında da demiri tekrar takıyor.

şimdi gidip bu herife yaptığının sosyal alan gaspı olduğunu söylesen senin üzerine yürür muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Bu demirlerin ucu yola paralelmi duruyor benmi yanlış görüyorum

Evet yola paralel hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Hocam sende git evin camlarını indiriver hayvanlar ancak bu dilden anlar.

Bunlar hiçbir şeyden anlamaz hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oha be bu ne, sokaktan araba geçmesini engelliyor resmen
  • bide şöyle düşün.oraya bırakırsan giriş katta oturanın evi ışık almaz.orada oturanda evinin önüne park etmek ister.biraz anlayışlı olmak lazım.
  • Hocam öncelikle tam göremiyorum ama Kaldırıma Bu tarz uygulamalar yapılabiliyor. Kendimizden biliyoruz. Garaj kapısına araba çeken kişilere önlem olarak belediye izinli olarak bizde koydurduk.

Fakat yola koyulması yasak ayrıca Aracınızda kayıt cihazı vs varsa aracınıza zarar verirlerse hertürlü zararınızı karşılarlar üstüne para alırsınız hocam
  • Ciddi bir kazaya sebep olur.

Bahçe çitlerine elektrik vermekten farksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bide şöyle düşün.oraya bırakırsan giriş katta oturanın evi ışık almaz.orada oturanda evinin önüne park etmek ister.biraz anlayışlı olmak lazım.

Kimi zaman yarım saat kadar park yeri aradığım oluyor, iki araçlık yeri gasp etmiş. K.bakmasın zemin katta ev almasaydı, sokağı kapatma hakkına sahip değil kimse.
  • hocam tanıdık kamyonet sahibi varsa geri geri oraya vurup kırsın o demirleri. 2. bir seçenek de o asma kilitleri kırın. o demirleri çıkartın.

• Muz cumhuriyeti olunca sonuç böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

quote:

bide şöyle düşün.oraya bırakırsan giriş katta oturanın evi ışık almaz.orada oturanda evinin önüne park etmek ister.biraz anlayışlı olmak lazım.

Kimi zaman yarım saat kadar park yeri aradığım oluyor, iki araçlık yeri gasp etmiş. K.bakmasın zemin katta ev almasaydı, sokağı kapatma hakkına sahip değil kimse.

ama orasıda yol işte otopark değilki.tarafsız bakınca haksız görünüyorsun.
  • Kapı önü değil, bir şey değil. Neden böyle bir şey yapmış, onu düşünmek lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

quote:

ama orasıda yol işte otopark değilki.tarafsız bakınca haksız görünüyorsun.

Peki hocam ben haksızım, gelen geçen böyle kapatsın yolu.

• Bizim komşu direk bizim apartman önüne kafasına göre yaptı park etmesinler diye kimseye sormadan 1 hafta sonra belediyeden gelip resimleri çekip kaldırdılar
    Tekrar şikayet edin yine kaldırırlar ceza da gelir yakında yapana (apartmana)

çoluk çocuk koşarken kafasını vurur düşer diye düşünen yok ne kadar cahil insanlar var ülkemizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 18 Şubat 2017; 21:5:30 >
  • Araba değerli bir şey değilse bilerek çarp demirlere.Sonra polise git şikayet et
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

Gece vakti biraz yerden yüksek bir araç görmez girer buna. Bir de simsiyah yapmış karanlıkta hiç görülmez. Bir de sök-taklı ise kötü niyettir bunun adı.

Bir de eski konuya baktım 145 tlye mahallenizde otopark varmış, bu çok geldi diyorsunuz o garibime gitti. Ben istanbulda bulsam da 300e bulsam diyorum

edit: bir de ler fazla kaçmış

Hocam öğrencilik, otoparkta hemen hemen 500-600 metre uzaklıkta.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.