Şimdi Ara

Yeni alınan sileceğin hep şoför tarafında iz bırakması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabadan ve silecekten bağımsız olarak her seferinde yaşadığım durumdur. Sizde de böyle mi? Sadece şoför tarafı, ve o da tam göz hizasına gelen yerden iz bırakarak temizliyor. Bugün 1 kere daha yaşayınca sorayım dedim...

• Sayet silecekte hata yok ise boyutu uygunmu onu kontrol etmek lazim. 2 tane silecek degistirdim. Meger boyutu buyuk oldugu icin iyi bastirip silmiyormus. Onuda kontrol etmek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdan muzdaribim. 2 ay sonra cortluyor Şoför tarafı. Iki marka aldım, Bosch ve vette... Ikisi de aynı.

• Orjinal silecek alırsan iz birakmıyor. Bi de iyi ayar çekmek lazım. Uzunluğu kısalığı iyi hesap edilmeli.

• Vay arkadaş. Aynı sorunu yaşıyorum. Şoför tarafındaki silecek atlayarak siliyor. Bir de gıcır gıcır ediyor silerken. sanki kuru camı sildiriyormuşum gibi. Fakat yolcu tarafındakinde sorun yok. İkisini aynı anda aynı kutuda almıştım. İlginç.
  • Bende geçenlerde bosch aldım bendede aynı sorun var yolcu tarafı yalayarak silerken şöför tarafında az bi iz kalıyor
  • Ben arka silecekte yasiyorum bu sorunu. Tam orta kisim iz birakiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yolcu tarafındaki silecek genelde biraz daha hızlıdır. Belki ondan daha az atlama yapıyordur.
  • Vay be, bu konuda yalnız değilmişim..
  • Geçen yıl aldığım bosch banana sileceklerin sol tarafı şimdiden ses ve atlama yapıyor benim de. Üstelik 70tlye yakın para saydim.

Öncesinde moda cardan aldım 45tlye o da öyle olmuştu.

Bizim silecekler 800mm 800mm ölçüde. Ne yazık ki bu ölçüde pek silecek seçeneği yok.

Sanırım 120tl verip orjinal alacaz bu gidişle.

• sileceği kaldırın nemli bir peçeteyle cama temas eden kauçuk parçayı temizleyin ve yavaşça cama tekrar bırakın sorun düzelecektir. düzelmediyse sileceği değiştirin bosch almaya özen gösterin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pederin arabadaki muz silecekler atlama gibi değil de ortada basmıyor gibi iz yapıyor. Ben de Kartal aldığımda yeni silecek taktırdım. Eskisi güzel silerken yenisi atlama yapıyordu.

Ben de o günden sonra silecek almadım. Şimdiki arabama da etrafta silecek alıp da uymadığı için elinde patlayanlardan beklemiş sıfır silecek topluyorum. Onları kesip iskelete sıkıştırıyorum. Performansı çok iyi. Bosch lastiklerini yedekledim. Şimdilik minibüsün çıkmalarını kullanıyorum. Onlar bitince Mercedes ML sileceklerini parçalayıp monte edeceğim.
  • Eski sileceklerden memnun değildim. Ben de Bosch aldım ve genelin aksine memnunum. Arka silecekleri yanlış almışım, o kötüydü doğal olarak. Onu da Bosch ile değiştirdim, ondan da memnunum.

• Benim.yeni aldığım araçda da aynı sorun var 2 silecek değiştim tam sileceğin girdiği bağlantı kısmının olduğu hizadan sorun yaşıyorum oda tam göz hizasına geliyor bazen taktak atlıyor bazen gacirt diye bir ses yağmurda bile cam tam su olmadan silecek açmıyorum :)

Ha birde eğer cam ağacı vs reçine döken bir ağacın altına çektiyseniz silecek recineden dolayı ses yada atlama yapıyordu cami iyice temizleyince düzelmişti ( fd6 civic )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 11 Aralık 2014; 20:36:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Bende geçenlerde bosch aldım bendede aynı sorun var yolcu tarafı yalayarak silerken şöför tarafında az bi iz kalıyor

Bosch Aerotwin aldım, birebir aynı sorun var. Sürücü tarafındaki 650, yolcu tarafındaki 400 mm. Nedense şöför tarafı geçici bir iz bırakıyor. Bir cenabetlik oluyor sürücü tarafında. Mekanik sorun değil diye umuyorum.

Not: Orjinal diye kaktırdıkları da Bosch'dan daha dandik yan sanayi firmalara ürettirdikleri silecekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.