Şimdi Ara

Renault Clio 1.5 dCi 90 HP EDC Yakıt Tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
21.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracı aldığımda 5.3 dü 5.4 oldu. gayet az yakıyor gibi geldi (benzinli atmosferik bir Astra Jden sonra) bir de sizlerin yorumlarını almak istedim.Alacak arkadaşlarada yardımımız dokunur.

• Ort hızı ben mi göreniyorum onu da bi söyleseniz ona göre yazim
  • Bizim iş için kangoo var 110 bg 6 ileri baya devirli kullanıyorum ona rağmen 6.2 ortalama.Octaviada aynısını yapınca 8-9 arası oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Ort hızı ben mi göreniyorum onu da bi söyleseniz ona göre yazim

Araca binince yazarım hocam.
  • düşük ortalama hız ise güzel değer.
  • Ortalama hiz 30-32 arasi falandir muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Ortalama hiz 30-32 arasi falandir muhtemelen

Hocam 40kmh civarında bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.Net hızı atarım öğlene doğru yeşilleniriz
  • Clio 1.5 dci zaten piyasanın en az yalan araçlarından. 1.6 atmosferik Astra ile litre bazında yarı yarıya yakar hemen hemen.
  • 1.5 dCi 90 hp max. torq u daha düşük devirlerde yakalıyor. Aynı aracın 75 hp olanı yarım litre daha fazla yakabilir. Bu değerler iyi gibi görünüyor.
  • Tam motorun arabası Clio..Ağır değil,motor gücü vs yeterli rahatlıkla ekonomi için gerekli koşulları sağlar.
  • Ortalama hız 41 arkadaşlar. Motor gücü yeterli kasayı çok rahat taşıyor
  • onurcngzhn34 O kullanıcısına yanıt
    Yalnizca ortalama hiz hayli yuksekmis ki arac yeni ise kabul edilebilir ,aksi taktirde daha duduk tuketimler normal sayilmali.
  • yakıt tüketimi fena değil. 5'e düşürülebilirdi.
  • Bende de 2015 touch 90 bg edc var ortalama hız 34 km/sa ortalama yakıt tüketimi 4.9-5 litre
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Yalnizca ortalama hiz hayli yuksekmis ki arac yeni ise kabul edilebilir ,aksi taktirde daha duduk tuketimler normal sayilmali.

2017 model 10 binde

opsiyon 17 jantında etkisi olabilir.

o janta 1 litre fazla yakmasına razıyım muhteşem gösteriyor aracı. zaten astra j den sonra 7-8 litreler bana normal geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcngzhn34 -- 12 Ocak 2018; 14:36:46 >
  • onurcngzhn34 O kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin.
  • Hayırlı olsun.

Ortalama hız biraz yüksekmiş.uzun yol verisine yakın bi ortalamanız var.asıl yakıt tüketimi 25 km hızın altındaki değerlerde ortaya çıkar.
  • Arkadaşlar herkese selam.

Haziran ayında clio 4 1.5 edc aldım. Araçtan gayet memnunum. özellikle yakıt konusunda üzmüyor. Bende sizinle izmir-istanbul arası seyahatimdeki tüketimlerimi paylaşmak isterim.

Aracım şuan 15bin kmde yakıt tüketimim ş.içi 5,1 litrede. ortalama hız 38km. bu değerler aracın üzerinde kış lastiği takılı ve eco mod kapalı iken oluşmuştur.

Görsellerini paylaştığım değerler ağustos ayında eco mod ile klima oto 20 derecede iken alınmıştır.

Renault Clio 1.5 dCi 90 HP EDC Yakıt TüketimiRenault Clio 1.5 dCi 90 HP EDC Yakıt Tüketimi

• Ortalama hız 40 lardaysa yüksek.5,4 lük tüketimin iyi sayılabilmesi için 30 ların altına inmesi lazım.
  • Tisiaycılar konuya bekleniyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.