Şimdi Ara

TARİHİN EN İYİSİ SİZCE JUVENTUS İLE ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KAZANIR MI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Kaç tane çeyrek final - final maçı oynadıklarını da at bekliyorum. Ronaldoyu severim ama bu ronaldocular yüzünden soğudum son yıllarda. Barça kaç senedir cl de bir şey yapamıyor. Takım çöp. Valverde denen zat yüzünden çeyrek finalde elendiler kaç kere.
    Edit transfermarlttan üşenmeden tek tek saydım. İnanmayan varsa gitsin kendi saysın. CL Çeyrek Finaller sonrası Messi vs Ronaldo.

Ronaldo: 47 maç 42 gol 6 asist
    Messi: 42 maç 21 gol 7 asist

Bu oranla devam ederse 30 maç oynaması lazım Messi'nin Ronaldo'nun gol+asistini yakalamak için. Üstelik Messi ATM ve Juve'ye 7 maçta da gol atamamışken Ronaldo'nun aynı takımlara 11 maçta 11 gol 3 asisti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 25 Haziran 2020; 20:11:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Yavas hocam

• Birisi romaya tur veriyo diğeri atleticodan söke söke turu alıyo. Lider ve büyük maçların adamı ronaldo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Kaç tane çeyrek final - final maçı oynadıklarını da at bekliyorum. Ronaldoyu severim ama bu ronaldocular yüzünden soğudum son yıllarda. Barça kaç senedir cl de bir şey yapamıyor. Takım çöp. Valverde denen zat yüzünden çeyrek finalde elendiler kaç kere.
    Ronaldonun Realde 2009-2013 arasinda oynadigi kadrolara da bir bakin, isterseniz.

Bahane yaratmayin lutfen.Valverdeyi kariyerini uzatsin diye kalmasini isteyen de Messiydi.Messinin oynadigi kadrolar, 2017den beri yetersiz.Peki, Ronaldonun?

2009-2013 arasi ve son 2 sene.Yani, Ronaldo, daha fazla yil yetersiz kadrolarla oynadi.Ayrica, Barca kadrosu Romaya elenecek kadar kotu muydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 26 Haziran 2020; 5:0:23 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.