Şimdi Ara

TARİHİN EN İYİSİ SİZCE JUVENTUS İLE ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KAZANIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cristiano Ronaldo artık 36 yaşına girecek. Buna rağmen en üst düzeyde hala. Juventus'un oyun yapısı Ronaldo'ya uygun değil maalesef. İnternette Ronaldo ile rm oyuncularının uyumu vs juventuslu çöplerle uyumuna bakabilirsiniz. özellikle juventusun bekleri çok alt seviye. belki kalite olarak olmasa da oyun yapısı olarak. juventus bu kalitesizliği atmak için sarri'yi getirdi ama o daha da kötü yaptı takımı. bu takımın poşete ihtiyacı var. bana göre geçen sezon alabilirdi. özellikle şampiyonlar liginde aşırı iyiydi kral. ama takımın hantal oluşu ajax'a elenmelerine sebep oldu. ajax'ı eleselerdi tottenham'ı rahatça geçer ve loserpool'u eleyerek kazanırdı kupayı. bu saatten sonra zor gibi.

ayrıca gözünüz bayram etsin :)

• Ronaldo tarihin en iyisidir, gülenler neye göre gülüyor aksini iddia edecekseniz verilerle gelin abicim Messi gibi karaktersiz değil sonuçta dün Bilbao maçında adamın ayağına basıyor her yerde kırmızı olan pozisyon çalınmiyor iki dk sonra hopp asist 1-0 bitti mac, bölücülere geçit yok Hala Madrid Hala Ronaldo

Konuya gelince Ronaldo acilen juveden ayrılmalı çok yanlış bir tercih yaptı zaten ilk gittiginde de söylemiştim fazla bile kaldı umarım bu sene ayrılır Utd'a geri döner
    100 milyon maas alip, La Ligada istatistik kasmaktan baska bir sey yapamayan, kariyerini hormonlara borclu olan, son derece sevimsiz,
    sinsi ve kaprisli/egolu olan mi dunyanin en iyisi? Guldurmeyin beni.

Onun goatlugu, 2013te Munihe karsi korkudan oynamadiginda bitti.Ondan sonra, yakaladigi tek basari da Neymar ve Suarez sayesinde.O da bunu biliyor olacak ki, Lautaroyu istiyorum, yeni Suarez olacak, Neymar geri donsun diyor.
  • Bu yazdıklarına gerçekten inanıyor musun?Utanmasa Juventus Ronaldo sayesinde ligi kazandı falan da der bu ahahah. He anam he. Tarihin en iyisi he.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modric Kroos Benzema gibi sadece onu destekleyenler olmadığı sürece alamaz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    boydan askim

• Önce bir juveye gitsin de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matuidi Pjanic Khedira Rabiot gibi birbirinin benzeri ofans yeteneği çok düşük adamlardan kurulu bir orta saha.kafasız sadece hızlı bir douglas ve rezil beklerle Messi Ronaldo ikisini aynı anda oynatsan yine cl alamaz bu takım.

Dünyanın en kötü yönetilen kulüpleri

1)Fenerbahçe
    2)Arsenal
    3)Juve
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin futbolla ilgili goruslerini seviyordum ilgiyle takip ediyordum ama yaptığın bu sacma mesajtan sonra bloklama.karari aldim.

• :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tarihin en iyisi, loserpool, üst düzey, juventuslu çöpler??

yok canım daha neler
  • Ronaldo tarihin en iyisidir, gülenler neye göre gülüyor aksini iddia edecekseniz verilerle gelin abicim Messi gibi karaktersiz değil sonuçta dün Bilbao maçında adamın ayağına basıyor her yerde kırmızı olan pozisyon çalınmiyor iki dk sonra hopp asist 1-0 bitti mac, bölücülere geçit yok Hala Madrid Hala Ronaldo

Konuya gelince Ronaldo acilen juveden ayrılmalı çok yanlış bir tercih yaptı zaten ilk gittiginde de söylemiştim fazla bile kaldı umarım bu sene ayrılır Utd'a geri döner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 25 Haziran 2020; 1:21:37 >
  • Ronaldo en iyi futbolcudur

Messi en yetenekli

Arada ince bir nüans var. Kimse boşuna ağlamasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

Senin futbolla ilgili goruslerini seviyordum ilgiyle takip ediyordum ama yaptığın bu sacma mesajtan sonra bloklama.karari aldim.
    Üzdün hocam canın sağolsun gerçi sen bunu da göremeyeceksin ama olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

Önce bir juveye gitsin de
    #Lewandowski zu Juve

• 100 milyon maas alip, La Ligada istatistik kasmaktan baska bir sey yapamayan, kariyerini hormonlara borclu olan, son derece sevimsiz,
    sinsi ve kaprisli/egolu olan mi dunyanin en iyisi? Guldurmeyin beni.

Onun goatlugu, 2013te Munihe karsi korkudan oynamadiginda bitti.Ondan sonra, yakaladigi tek basari da Neymar ve Suarez sayesinde.O da bunu biliyor olacak ki, Lautaroyu istiyorum, yeni Suarez olacak, Neymar geri donsun diyor.

• Ronaldocu = malum partili

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Ronaldocu = malum partili
    Hocam, sana bir şey sorabilir miyim? Ronaldonun ardarda 3 ŞL kazanirken, Messinin ilk gelen güçlü takima elenirken, içerde aslan, deplasmanda kediye dönmesni nasil değerlendiriyorsun?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.