|
Bildirim
|
Ronaldo tarihin en iyisidir, gülenler neye göre gülüyor aksini iddia edecekseniz verilerle gelin abicim Messi gibi karaktersiz değil sonuçta dün Bilbao maçında adamın ayağına basıyor her yerde kırmızı olan pozisyon çalınmiyor iki dk sonra hopp asist 1-0 bitti mac, bölücülere geçit yok Hala Madrid Hala Ronaldo
Konuya gelince Ronaldo acilen juveden ayrılmalı çok yanlış bir tercih yaptı zaten ilk gittiginde de söylemiştim fazla bile kaldı umarım bu sene ayrılır Utd'a geri döner |
100 milyon maas alip, La Ligada istatistik kasmaktan baska bir sey yapamayan, kariyerini hormonlara borclu olan, son derece sevimsiz,
sinsi ve kaprisli/egolu olan mi dunyanin en iyisi? Guldurmeyin beni. Onun goatlugu, 2013te Munihe karsi korkudan oynamadiginda bitti.Ondan sonra, yakaladigi tek basari da Neymar ve Suarez sayesinde.O da bunu biliyor olacak ki, Lautaroyu istiyorum, yeni Suarez olacak, Neymar geri donsun diyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 25 Haziran 2020; 1:21:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|