Benimde dikkatimi çekti. Mersin çok var ama adana az. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tarım Bakanlığı o listeyi ifşa etmeye yeniden başladı: İşte 'hileli' gıdalar! (2. sayfa)
-
-
Para cezası şu demek. Sen insanımızı kazıkla ama beni de gör devlet olarak.
Ceza olacaksa para cezası kesilmeli + işletme kapanmalı + İşletmede bu ürünlerden sorumlu herkes hapis cezası almalı + Bir daha gıda sektöründe çalışması yasaklanmalı.
Devlet devletse elini masaya vurur böyle yapar. Ondan sonra yiyorsa yapsınlar bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 8 Ekim 2024; 13:50:40 > -
bu aynı hatta, farklı hayvanların (dana, kanatlı hayvan, domuz gibi) kesimini ve üretimini yapan firmalardan alınan numunelerin testlerinde yapılacak incelemelerde çıkan sonuçların da listede yer alması gerekir. bu tip üretim yapan firmalara, yasak getirilmesi lazım. üretim hattının temizliğini yapılsa bile ben bunu doğru bulmuyorum. inşaallah böyle üretim yapan firma yoktur. varsa da bunlara ceza verilmesin, temelli kapatılsın.
tarımdan haber genel yayın yönetmeni sadettin inan tv5 canlı yayında, dikkati çeken bir iddiada bulunmuş...
-
Türkiye'nin en büyük sorunu gıda terörü. Gıdalara hile karıştıranlara müebbet hapis verilmediği sürece düzelmez.
Yukarıdaki yorumda belirtildiği gibi hile yapan firmaların üretim bantlarına ve tezgahlarına başka hayvanlardan bakteri bulaştı. Bu bantlar bir daha nasıl tertemiz olacak? Diğer hayvanlardan gelen bakterilerilerden üretim bantlarının arındırılıp arındırılmadığı nasıl denetlenecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X