Şimdi Ara

TARKAN ALBÜM ÇIKTI rekor kırmazsa yemek ısmarlıyorum (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
6
Favori
34.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vamp kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde toptancı değiliz Allaha sükür çok daha yukarlardayiz diyelim

Canim sıkılıyor foruma giriyorum. Böyle bir konu acarak babamın karizmasını zedelememeliyim. Bu yuzden kimligi sakliyoeuz haliyle

iyi gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 14 Mayıs 2017; 22:36:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Senin müzik sektöründeki yerinde nedir bilmiyorum ama ben bir aranjörüm. Bu dünyada nasıl müziklerin dinlenip dinlenmediğinide senden kat kat daha iyi biliyorum .Aleyna tilkinin şarkısı %25 dislike oranı ile rekor kırmıştır. 4 kişiden birinin beğenmediği bir şarkıyı 270 milyon kişi izlemiş. Git bunu youtube üzerinde başka bir şarkıda bul ben burda müziği bırakırım. Baştan aşağıya bu işte şaibe vardır. Suçlu aleyna tilki değil netd müziktir. Çok biliyormuşsun gibi birde bana kontrol ediliyor bilmemne sayıklamışsın. Selena gomezin instagramda 120 milyon takipçisi var ve aleynayla aynı oranda şarkısı dinlenmiş. Bütün dünyada selena gomez çalıyor bu arada. Ayrıca ingilizce söylüyor şarkısnıda. Sen neden bahsediyorsun Allah aşkına. Boş muhabbet yapma istersen. Muyap nasıl patladıysa Netd müziğinde youtube ortaklığı birgün son bulacaktır. Bunu buraya yazıyorum. Birgün bu mesajı çeker yine bir başlık açarım

forumda 2 yada 3 kişiyle polemiğe girmişimdir şu 16 yıllık üyeliğimde...aranjorum dedikten sonra olay bende koptu..çoluk çoçuk başımıza aranjor olmuş muzık kalıtesını sorguluyor.. vay be aranjor ha..adam youtube da muzık uzmanı olmuş house muuzık dinliyor yada yapıyor..gelmiş klavyede delikanlığı ile sallıyorda sallıyor..sen fazla beatport sitesinde takılıyorsun dostum galiba..bu arada çok iddalısın 20 mayısta chillout festivalı var kimleri tanıyorsun görelim yada seni kim tanıyor..geleceksen beklerim..ana dm den ulaşırsın...öyle yaa house aranjoru trde pek yok..http://www.chilloutfest.com/tr/
    bu arada netd calışmıyorum elektrik muhendisiyim..senide tanımak isterim aranjor arkadas..

• arkadaş tarkanın rakı masasındaki sözüne aldanmış heralde. net olmaz o kadar. peki sen bu kadar kişiye yemek ısmarlayacak mısın? hayır. bu kadar insan niye iddiaya girdi seninle o zaman? ; senin daha harçlık alan bir ilkokul öğrencisi olduğunu bilmiyorlardı. +konu kilit
  • İdda değil iddia.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wojak

arkadaş tarkanın rakı masasındaki sözüne aldanmış heralde. net olmaz o kadar. peki sen bu kadar kişiye yemek ısmarlayacak mısın? hayır. bu kadar insan niye iddiaya girdi seninle o zaman? ; senin daha harçlık alan bir ilkokul öğrencisi olduğunu bilmiyorlardı. +konu kilit

Sene 1992 . Tarkan Sezen Bir iki eskilerden Üstad Şarap İçiyoruz Eminönü Köprüsünde. rahatım o sıralar gözlerim cavcaklı. Çok tehlikeliyim

• darkpower2000 kullanıcısına yanıt

• Hocam tarkan benim akrabam ve şuan tam çıkartmak üzereydi albümü ama ben geçen hafta bu konunun linkini attım whatsapptan ve tamam seni mi kıracağım 2019 da çıkartırım dedi. Geçmiş olsun bana yemek ısmarlamana gerek yok bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNickMan -- 15 Mayıs 2017; 1:5:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

quote:

Orijinalden alıntı: Wojak

arkadaş tarkanın rakı masasındaki sözüne aldanmış heralde. net olmaz o kadar. peki sen bu kadar kişiye yemek ısmarlayacak mısın? hayır. bu kadar insan niye iddiaya girdi seninle o zaman? ; senin daha harçlık alan bir ilkokul öğrencisi olduğunu bilmiyorlardı. +konu kilit

Sene 1992 . Tarkan Sezen Bir iki eskilerden Üstad Şarap İçiyoruz Eminönü Köprüsünde. rahatım o sıralar gözlerim cavcaklı. Çok tehlikeliyim

iyi güldürdün olm gece gece

• kesin ısmarlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Hocam tarkan benim akrabam ve şuan tam çıkartmak üzereydi albümü ama ben geçen hafta bu konunun linkini attım whatsapptan ve tamam seni mi kıracağım 2019 da çıkartırım dedi. Geçmiş olsun bana yemek ısmarlamana gerek yok bu arada.

Sen adamsin

• Onu bunu bilmem de, Tarkan en son Ceylan diye şarkı yaptı. 1 günde 550bin izlenme (rakamı yukarı yuvarladım). Bu şekilde giderse Aleyna Tilki'yi bırak geçmeyi, yanında esamesi bile okunmaz. Bana beyti sarma ısmarla. Uzun zamandır yemiyordum. Mesajını bekliyorum.

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    Dostum o sarki pop mu ?

Senin bu dedigin Ronaldo mu daha iyi futbolcu yoksa Buffon mu demek gibi birsey

• İddiaya girmek istiyorum hatta profil resmine ek olarak size yemek ısmarlayacağım hocam. 31 Ağustos 2018 tarihine kadar en çok izlenmiş video Tarkan şarkısı olacak ancak o şekilde katılırım.(Tabi ki de YouTube Türkiye yani)

• quote:

Tarkan bu yıl yeni pop albümü çıkaracak .Bence çıkardığı en iyi albümlerden biri olacak

Bu yıl Çıkaracağı yeni albümle 1 şarkısının Youtube Türkiye de tıklanma rekorunu kıracağını idda ediyorum . Şu anda rekortmen Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama ( 270 Milyon )

Eğer Tıklanma rekorunu Tarkan geçemezse size alttaki menülerden istediğinizi ısmarlıyorum . (Menuler reklam icerdigi icin kaldirildi .Internetten siparis edebilecegimiz yerlerden isterseniz yapabilirim

Eğer ben kazanırsam 1 Ay boyunca Profil Resminizi Galapagoskaplumbağası ve İmzanızı Tarkanın yeni çıkaracak olduğu albümünün Kapağını koyacaksınız

İDDA ALBÜM ÇIKTIKTAN sonra 2018 in yaz bitiminde bitecektir

Şu anda Tarkan henüz Albüm Çıkarmadığı için haliyle iddanın riski daha fazla olduğu için alttaki menüler seçilmiştir .

Albüm çıktıktan sonra iddaya girmek isteyenler için daha az maliyetli daha ucuz menüler konulacaktır

15 tl gecmemek kosuluyla istediginiz menuden siparis verebilirsiniz.

1- LAHMACUN Menü

2- Et İskender Menu

3-Tavuk İskender + Ayran Menü İstediğiniz yerden max 15 tl

4- Bıçak Arası yada Mevlana pide Menü (

5-Pizza Menu (15 tl )

6- Burger Menü

Tarkana Popcu diyip gecmeyin geniş düşünelim kaç kisiye ekmek kazandirdi (Müzik Firmaları Kasetçiler vb ) . Tarkan adamdır.

Simdi bile amerika da bir konser verdigi zaman butun biletler bitiyorsa . Yurt disinda Sokak röportajlarinda Turkiye deyince akillara Tarkan geliyorsa. Bir turist te Tarkan diyince öpücük atiyorsa ve Tarkan 10 yildir pop album cikarmiyorsa bu albüm patlama yapar

Çekilişe katılmak isteyen konuya yorum yapabilir

İDDA ALBÜM ÇIKTIKTAN sonra 2018 in yaz bitiminde bitecektir

Kenarda dursun

• Biraz korkmaya başladım adam 4 yıldır bunun üstünde çalışıyomuş napalım aldık bir risk geçemeyecek hayırlısıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: The Everyman

İddiaya girmek istiyorum hatta profil resmine ek olarak size yemek ısmarlayacağım hocam. 31 Ağustos 2018 tarihine kadar en çok izlenmiş video Tarkan şarkısı olacak ancak o şekilde katılırım.(Tabi ki de YouTube Türkiye yani)

Kenarda dursun

• quote:

Orijinalden alıntı: instance

Biraz korkmaya başladım adam 4 yıldır bunun üstünde çalışıyomuş napalım aldık bir risk geçemeyecek hayırlısıyla

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    adam boş yapınca bende yapım dedim bu arada tarkanın sample yayınlanmış bakalım sarkı nasıl olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

adam boş yapınca bende yapım dedim bu arada tarkanın sample yayınlanmış bakalım sarkı nasıl olacak..

Tabiki çok iyi olacak

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.