Şimdi Ara

TARKAN ALBÜM ÇIKTI rekor kırmazsa yemek ısmarlıyorum (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
6
Favori
34.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pop mu, yoksa yine Sanat Müziği mi? İnşallah sanat müziğidir!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyahbeyaz kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayin . Konuyu editledigimde sizi silecegim iyi gunler

• muRTah kullanıcısına yanıt
    Pop hocam.

Ahde vefa yi sevmismiydiniz merak ettim

• galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Kıl oldum abi albümünü dinledikten sonra "yaw bu çocuk, bir TSM albümü yapsa da, kulaklarımızın pası silinse" demiştim. 20 yıl bekledim. Ahde vefa, başucu albümlerimden oldu. Arabamda, evimde sürekli dinlerim. Parça seçimi daha iyi olabilirmiş ama, orkestrasyon ve yorum mü kem mel!

• Ben de geçmez diyorum. Yaz beni de iddalılara.
  • idda degil

IDDIA
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyLatte

Merakla takip ettigim albumdur:) samsun demir ve gunay coban haziran da cikicak diyor...13 sarki varmis albumde ve efsaneymis 13 sarkida surda 1 ay kaldi

unutmadan aysel gurel bestesi de varmis albumde adi da sevda tek nefes ..umarim sevdanin son vurusu gibi kaliteli bir sarkidir album cabuk ciksinda yemek istemez:)

Aysel Gürel söz yazarıdır yalnız. Hiç bir zaman şarkı bestelemedi.
  • Geçemez diyorum beni de yaz
  • Gönlüm geçer diyor ama geçemez diyip yaz beni diyorum

• Büyük bir Tarkan hayranı olarak bu albümden beklentim çok büyük. Ama toplumumuzun gerçeklerini düşününce de Tarkan'ın herhangi bir şarkısının bu saatten sonra çok yüksek izlenme oranlarına çıkacağını düşünmüyorum. Sıradan bir popçunun popüler şarkıları bile maalesef Tarkan'ın şimdiye kadar yaptığı en kaliteli şarkılardan bile daha fazla dinlenme oranına sahip.

Artık devir değişti ne yazık ki. Tarkan gibi kaliteli iş yapanların devri giderek azalıyor. Bunu hepimiz gözlemliyoruz. Çocukluğunu Tarkan ile geçirip büyüyen nesil şimdi yerini genç popüler kültürün kölesi olan nesle bıraktı.

Umarım yanılırım inşallah Tarkan beni g.t eder. Harbiye konseri biletimi aldım bekliyorum. Tarkaaaaaan diye bağırmama 18 gün kaldı :)
  • Biz de mi cekilise girecegiz hocam ask olsun.
  • İddiaya giriyorum ama bir çekilişten bahsetmişsiniz, kaç kişiye vericeğinizi söylememişsiniz, detay alabilir miyim? @galakolpakaplumbağası
  • Valla hocam Tarkan'ı dinlemesem de severim ama maalesef ben de katılacağım iddiaya.

Ülkemizde artık beyni donmuş kitlemiz sağ olsun saçma sapan bir dj'in olduğu,sıradan sesli kendisine şarkıcı diyen tiplerin toplam 3 kelime ederek söylediği şarkılar en çok dinleniyor o yüzden Tarkan için Youtubeda 280 milyon uzak duruyor benim için umarım yanıltır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azsharax kullanıcısına yanıt
    Herkese efendim

• galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    quote:

"suan cekilis lafini gereksiz degistirip liste yaz. Sonra bu mesaji sil "

Galakolpagaskaplumbağasıı hocam, üstteki kısmı kendinize cevap olarak mı yazdınız acaba? Yine bir anlam karmaşası çıktı ortaya, işin içinden çıkabilicek miyiz hocam? Hastamız yaşıcak mı hocam??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azsharax -- 13 Haziran 2017; 4:13:52 >
  • Ekle beni de kaplumbağa hocam

• Piyasada Çağatay Akman aleyna dinleyen bu kadar beyni uyuşmuş ergen varken geçemez bence ama inşallah geçer şu ülkede tek hakeden isim zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana bi tarhana bi somun ekmek bide kuru soğan ısmarlasan kafi 🤤

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Azsharax kullanıcısına yanıt
    Evet hocam gece konuyu değiştiremedim. Sabah unutmayayım diye kendime yazmıştım
  • Paşam yaz beni de. İnşallah geçer ama o adanın başarılı olmasına sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.