Şimdi Ara

TARKAN ALBÜM ÇIKTI rekor kırmazsa yemek ısmarlıyorum (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
6
Favori
34.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekle listeye, rekor kıramayacak.
  • Fizy tv lerde Tarkanın yeni albümündeki şarkılarla reklam yapıyor rahat rahat rekor kıracak
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Fizy tv lerde Tarkanın yeni albümündeki şarkılarla reklam yapıyor rahat rahat rekor kıracak

bu ülkede kaliteli şeylerin rekor kırdığını görmedim hocam :) Tarkanı gram sevmem bu arada :)
  • Beni de ekleyin hocam,Tarkan´ı sevsem de eskisi gibi olmadığını düşünüyorum.Hele o cuppa çok kötüydü.Nerde o eski albümleri nerde cuppa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brandler B kullanıcısına yanıt
    Tarkani cok severim ama o cubba

Bence cubba yi piyasagi denemek icin yaptilar. Tarkanin olusu kac eder diye

Ama bu albumune yillardir hazirlaniyor Tarkan cok umutluyum . Insallahhüsran yasamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 14 Haziran 2017; 2:15:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam işin moku çıkmış bu kadar adama yemek ısmarlaman mümkün değil tarkan ısmarlasın..

Katılımı 10-15 kişiyle sınırlasaydın bari

• galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Umarım haklı çıkarsınız da dinleriz hocam.Sık sık dinlerim eski şarkılarını,çok severim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Hocam bizimkiler muzik isinde . Yani tarkandan da kazaniyoruz.

Fokofa konuda cok samimi bir mesaj atmistim bu kadar kisiye nasil yemek ismarlarim diye onu okumanizi oneririm . Simdi uzun uzun yazmaya usendim

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Hocam bizimkiler muzik isinde . Yani tarkandan da kazaniyoruz.

Fokofa konuda cok samimi bir mesaj atmistim bu kadar kisiye nasil yemek ismarlarim diye onu okumanizi oneririm . Simdi uzun uzun yazmaya usendim

18 sayfadan bulamam hocam maalesef kaçıncı sayfada biliyor musun

• mesaji bulup pm attim dostum

• Vay kaplumbağa. Tarkan senin neyin olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Hocam Tarkan ı gerek kişiliği olsun gerek sesi duruşu galan çok severim . Çok samimi gelir , Youtube a girdiğim zaman gece gölgenin rahatına bak olsun diğer saçma şarkılar olsun milyonlar izlenmesi beni üzüyor . Bunların hak eden insanların olmasını istiyorum . Mesela pop şarkılar arasında Tarkan , Sezen , Gülşen olmasını isterim .

Konuyu çok dadğıtmadan şunu diyeyim . Tarkanı seviyordum albüm hakkında muhabbet sohbet etmek için böyle bir konu açtım . Amaç Görüşlerimi söyleyip insanlarla muhabbet edeyim
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum.
    Tarkanı dinlemem ama dediğin gibi yeni yetmeler olacağına o başarılı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aleyna 270 milyon izlenmiş ama milletin neden izlediği malum🤣 Sesi güzel mi bence değil Tarkan'ın neredeyse bütün albümlerini satın almış, hatta bazılarını üç defa satın almış biri olarak (teyp kasedi sarıp bozduğu için) Aleyna'nın rekorunu bence kırmaz ama çıktığı anda şahsen uzun zamandır albüm almamış ben ilk işim albümünü satın almak olacak.Ayrıca bu albümden çok umutluyum çünkü Tarkan iddialı açıklamalar yaptı albüm iyi olmasa bu kadar iddialı açıklamalar yapmazdı diye düşünüyorum.Rekor konusuna tekrar gelecek olursak Tarkan'ın adı yeter Aleyna ve diğerlerinin kaç milyon tıklandığının bir önemi yok duruşuyla, tavrıyla vs Türk pop müziği dünyası " Tarkan ve diğerleri " diye ikiye ayrılır.

• YArın büyük gün . Konuyu güncelden düşürmeyin
  • son 10 dk
  • ee, hani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 10 dk albüm çıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.