Tarkan popişko starişko olmasaydı acaba ne olurdu? Tipine eğitimine gore tahmin yurutebilirmisiniz?
Ayrıcada ülkede Tarkan varolmasaydı elimizde mevcut bulunanlardan hangisi o boşluğu doldururdu?
Ben yanıtlayacak olursam Tarkandan bence cok iyi ilaçsatıcısı olur. Tarkan olmasaydı da Kenan Doğlu o boşluğu doldururdu.
hani hani cevap yok konu ilgi cekici gelmedi heralde...
tarık mengüç (şaksuka)
bence TARKAN ın yerini kimse dolduramazdı.özelliklede Kenan Dogulu...
yaw tarkan iyi adam onun yerini doldursa doldursa Kenan Doğulu veya Yaşar doldurabilirdi... bir de şimdi çok meşur olan Yalın belki, bir ihtimal dodurabilirdi...
HİÇ KİMSE! Değişik olurdu ayrıca Türk pop tarihi. Bir çok şey eksilirdi. Düşünsenize "Dön Bebeğim"in, "Kış Güneşi"nin olmadığını...
nerde o eski şarkıları. eski klipleri . eskiden severdim kendilerini . artıkın bi tarafları havalanmaya başladı. ne dünya star ıoldu ne de türkiye de kalmayı kabullendi . arada kaldı kendine yazık etti.
eskı parcalarından ozellıkle kıs gunesı
mustafa sandal onun izinde birisi bence o
Tarkan'ın yerini dolduracak birisi bence hayatta yok gibi :)) Erkek olarak tabii ki...
bence de kimse dolduramazdı.ayrıca ona bu yakışıyo tarkan olmak...onu başka türlü tanımAk istemezdim.
tarkan tarkan olmasaydı tarkan kim mi olurdu? hayatımda duyduğum en saçma soru... insanlar kendi yerlerini kendileri belirleyemezler manevi yönden.sen anneni severken babanı sevmiyomusun.yada annen olmasa başka birini annen yerine sevebilir misin.inan bana kenan doğuluyu da severim ama tarkan kadar başarılı olabilseydi tarkan kadar sevilir di
Güzel soru
kenan doğulu her yönden tarkan'dan iyidir arkadaşlar.. Müzikten anlayan yok mu hiç? Kenan o müthiş şarkıları kendi yazar,bazen kendi besteler..Hiç yanlışı olmamıştır,reklam olsun diye hiçbirşeye bulaşmamıştır, ne sansasyonu vardır ne skandalı.. Yani adam gibi adamdır,10 sene önce neyse gene odur.. Ama bakın bakalım tarkanın o sarı pütükareli pantolonla ilk televizyona çıktığı şebelek halleriyle şimdiki haline.. soona erkeklerle elele çıplak havuzbaşı fotoğrafları.... Ama yakışıklı ya, oynak ya unutulur bunnar...
Tarkan'ın çok iyi bir sesi var;orası kesin.. Ama kenanla karşılaştırmayın.. Kenan Doğulu'nun sezene ihtiyacı yok bi kere..
quote:
Orjinalden alıntı: ronishark
kenan doğulu her yönden tarkan'dan iyidir arkadaşlar.. Müzikten anlayan yok mu hiç? Kenan o müthiş şarkıları kendi yazar,bazen kendi besteler..Hiç yanlışı olmamıştır,reklam olsun diye hiçbirşeye bulaşmamıştır, ne sansasyonu vardır ne skandalı.. Yani adam gibi adamdır,10 sene önce neyse gene odur.. Ama bakın bakalım tarkanın o sarı pütükareli pantolonla ilk televizyona çıktığı şebelek halleriyle şimdiki haline.. soona erkeklerle elele çıplak havuzbaşı fotoğrafları.... Ama yakışıklı ya, oynak ya unutulur bunnar...
Tarkan'ın çok iyi bir sesi var;orası kesin.. Ama kenanla karşılaştırmayın.. Kenan Doğulu'nun sezene ihtiyacı yok bi kere..
ben kenan doğuluyu şarkıcı olarak görmüyorum. nerede reklam yapmamış, adam derimodla özleşleşti be daha ne olsun Tabii ki zevkler kişiden kişiye değişir. Bunlar tamamen kendi fikrimdir. Şarkıcı diyorsan cevabı--->NEV'dir
quote:
Orjinalden alıntı: electronics
quote:
Orjinalden alıntı: ronishark
ben kenan doğuluyu şarkıcı olarak görmüyorum. nerede reklam yapmamış, adam derimodla özleşleşti be daha ne olsun Tabii ki zevkler kişiden kişiye değişir. Bunlar tamamen kendi fikrimdir. Şarkıcı diyorsan cevabı--->NEV'dir
kenan"ın ilk halinden (sırma saçlı) haberin yok galiba
kenan bestecidir.iyi bestecidir hemde.ama tarkan"ın vizyonuna asla ulaşamaz.kimse ulaşamaz uzun bir süre onun tahtına.ayrıca kendi de beste yapıyor söz yazıyor.eline gitar almakla star olunmaz.
Tarkan ın yerini tutabilecek birisi şu anda yok ama ileride ne olur orası meçhul...