Şimdi Ara

Tarkan tarkan olmasaydı kim tarkan olurdu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Böyle saçma soruya böyle saçma cevap.
  • quote:

Orjinalden alıntı: A.E.M.

Ben!!!!

Böyle saçma soruya böyle saçma cevap.

Hayır, BEN!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: afganaf

HİÇ KİMSE! Değişik olurdu ayrıca Türk pop tarihi. Bir çok şey eksilirdi. Düşünsenize "Dön Bebeğim"in, "Kış Güneşi"nin olmadığını...

özellikle dön bebeğim...
  • bence tarkan ın yerini herangi bi popcu doldurabilir cünkü onun gibi geri zekalı popcularla dolu bu Türkiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: sheriff

bence tarkan ın yerini herangi bi popcu doldurabilir cünkü onun gibi geri zekalı popcularla dolu bu Türkiye

heyt be gözümsün

• quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

quote:

Orjinalden alıntı: sheriff

bence tarkan ın yerini herangi bi popcu doldurabilir cünkü onun gibi geri zekalı popcularla dolu bu Türkiye

heyt be gözümsün

onun gibi geri zekalı popcularla doluysa Türkiyede neden Dünyada megastar olamıyorlar anlamıoyum....

TARKAN ın yerini kimse dolduramaz......

• ben olurdum. benim ortaokulda okumuş. ondan daha yakışıklıyımama ne yazık ki sesim hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
    bizim evde böcek ilacı kullanılmaz çünkü arada bir karım şarkı söyletir.
  • tarkan süper ya onu ilk "çişim var abi" lafıyla hatırlıyorum
  • arkadaşlar lütfen bana o asker kacagından bahset meyin nasıl olursa olsun o benim için hep bir asker kaçagı olarak kalacak

• tarkan olmasaydı yerine yine biri olurdu bence.... bu piyasa böyle kimin ayağı kayarsa biri gelir yerine yada tamamen bu dünyada olmasaydı yerine gene biri olurdu
  • BEN OLURDUM ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan41

arkadaşlar lütfen bana o asker kacagından bahset meyin nasıl olursa olsun o benim için hep bir asker kaçagı olarak kalacak

Tarkan'ın avukatı: Tarkan askerliğini yapmıştır. Bedelli olarak! (Olsun o da askerliktir...)

• quote:

Orjinalden alıntı: jJj

Tarkan tarkan olmasaydı kim tarkan olurdu?

Tarkan popişko starişko olmasaydı acaba ne olurdu?
    Tipine eğitimine gore tahmin yurutebilirmisiniz?

Ayrıcada ülkede Tarkan varolmasaydı elimizde mevcut bulunanlardan hangisi o boşluğu doldururdu?

Ben yanıtlayacak olursam
    Tarkandan bence cok iyi ilaçsatıcısı olur.
    Tarkan olmasaydı da Kenan Doğlu o boşluğu doldururdu.

Tarkan tarkan olmasaydı. Yerini kimse dolduramazdı. Bana yalvarırdınız artık

Tarkan'ın eğitimi zaten türk sanat müziği üzerine değilmi. Düğünlerde şarkı söyleyen adam. Kral tv ödülünü aldıkdan sonra çıkışa geçti.

Şu anda zaten işi götüren 3 kişi var. Kenan doğulu, Musti, Tarkan... Hepsinin yeri ayrıdır ama.

TARKAN ın karizması, şeytan tüyü, sesi, dansıyla bir numaradır. Bırak adam olmuş bizi ilgilendirmez.

• Tarkan Tarkan olmasaydı kim tarkan olurdu (cümleye baQ) bilmem ama YEni bir tarkan yaratılırdı bu kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadikxp

quote:

Tarkan tarkan olmasaydı kim tarkan olurdu?

Tarkan popişko starişko olmasaydı acaba ne olurdu?
    Tipine eğitimine gore tahmin yurutebilirmisiniz?

Ayrıcada ülkede Tarkan varolmasaydı elimizde mevcut bulunanlardan hangisi o boşluğu doldururdu?

Ben yanıtlayacak olursam
    Tarkandan bence cok iyi ilaçsatıcısı olur.
    Tarkan olmasaydı da Kenan Doğlu o boşluğu doldururdu.

Tarkan tarkan olmasaydı. Yerini kimse dolduramazdı. Bana yalvarırdınız artık

Tarkan'ın eğitimi zaten türk sanat müziği üzerine değilmi. Düğünlerde şarkı söyleyen adam. Kral tv ödülünü aldıkdan sonra çıkışa geçti.

Şu anda zaten işi götüren 3 kişi var. Kenan doğulu, Musti, Tarkan... Hepsinin yeri ayrıdır ama.

TARKAN ın karizması, şeytan tüyü, sesi, dansıyla bir numaradır. Bırak adam olmuş bizi ilgilendirmez.

• Kardeş tükkanın önünü kapatma haydiiii, kalabaLık yapma LL.(2xL=ikile)
    €n sacma soruysa sende en sacma insan mısın hı? Duydugun ensacma soruya dayanamayıp yanıt veriyon ama bu nasıl iş?
    Kavga arama kardeş, akıllı ol, işine gucune bakh emi.

Sana göre insanlar kendi yerlerini kendileri belirleyemezmişler ya, bakh ben sana bir yer belirlemeden benim topiclerime zazanlama artıkın.

Eleştirmekten fazlasını yapta yaratıcı ol...

-------------------------------------
    2gün giremedik nete efeye bakh yauw.

quote:

Orjinalden alıntı: daisies

tarkan tarkan olmasaydı tarkan kim mi olurdu? hayatımda duyduğum en saçma soru... insanlar kendi yerlerini kendileri belirleyemezler manevi yönden.sen anneni severken babanı sevmiyomusun.yada annen olmasa başka birini annen yerine sevebilir misin.inan bana kenan doğuluyu da severim ama tarkan kadar başarılı olabilseydi tarkan kadar sevilir di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jJj -- 21 Mayıs 2005, 13:54:25 >

• başka işiniz yokmu
  • Kim kimin yerini doldurmuşki biri kalkıp tarkanın yerini doldursun
  • quote:

Kardeş tükkanın önünü kapatma haydiiii, kalabaLık yapma LL.(2xL=ikile)
    €n sacma soruysa sende en sacma insan mısın hı? Duydugun ensacma soruya dayanamayıp yanıt veriyon ama bu nasıl iş?
    Kavga arama kardeş, akıllı ol, işine gucune bakh emi.

Sana göre insanlar kendi yerlerini kendileri belirleyemezmişler ya, bakh ben sana bir yer belirlemeden benim topiclerime zazanlama artıkın.

Eleştirmekten fazlasını yapta yaratıcı ol...

-------------------------------------
    2gün giremedik nete efeye bakh yauw.

quote:

Orjinalden alıntı: daisies

tarkan tarkan olmasaydı tarkan kim mi olurdu? hayatımda duyduğum en saçma soru... insanlar kendi yerlerini kendileri belirleyemezler manevi yönden.sen anneni severken babanı sevmiyomusun.yada annen olmasa başka birini annen yerine sevebilir misin.inan bana kenan doğuluyu da severim ama tarkan kadar başarılı olabilseydi tarkan kadar sevilir di

Sen ne kadar böyle bir konu açmakta serbestsen oda istediği gibi cevap vermekde serbestdir. Burası evimiz veya işyerimiz değil. Özgürlüğün kaldığı tek yer internet. Kavgaya hiç gerek yok.

• ABİDİN benziyo biraz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.