Şimdi Ara

Tarla ve çit çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hobi amaçlı şöyle bir tarla aldım, etrafına çit çekme gibi bir niyetim var , nasıl çekecez Tarla ve çit çekme 

İçinde 10-15 elma ağacı, 2 ceviz ağacı var

Tapuda 2000m² gözüküyor fakat gidip gördüğümde işaretlediğim alan yaklaşık olarak 700m² falandır. Altındaki boş tarla 3metre aşağıda ve üstündeki ekili tarla 2 metre yukarıdadır.

Tapu sahibine sorduğumda yıllardır böyle olduğunu bizim arazi bu kadar dedi , alt ve üst tarlada herhangi bir akrabalık hisse vs yok , zamanında ne yapmışlar ise 2 dönümlük araziyi 700m² olarak benimsemişler anlamadım .

Şimdi ben bu araziyi ölçtürüp çit çeksem diğer tarla sahipleri ile ne gibi sorunlar yaşarım

İkinci olarak çit masrafı ne kadar gider

Çit çektikten sonra içine ekstra bişiler yaparız

Tarla ve çit çekme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tapudan yer tespiti yaptırmak lazım. 2 dönümlük arsa 700m2 olamaz.

Taştan ördürebilirsiniz, metal çitleri çalarlar.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Dağlık arazi hocam, çalacak kimse olmaz , daha doğrusu köylü gidip geliyor , sorun olacağını sanmam, taş bulunmaz oralarda

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt

Toprak yol var gibi. Traktörle çekilir taş. 50-100 yıl hatta daha fazla dayanır taş duvar. Çiti çalarlar. Taşı çalıp napcaklar. Geçen haberlerde görmüştüm. Aynı böyle tarlaya prefabrik ev yapmışlar, bi kaç ay gelememiş sahibi, evini çalmışlar. Çit ne ki. Tarla ve çit çekme 

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Toprak yol var da traktör tek başına zor çıkar oradan, ieğim çok pis , tercihim demir direk ve çit , demir direğin dibine de beton attık mı tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 28 Eylül 2024; 20:11:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.