Şimdi Ara

Su Motoru Su Basmıyor Yardım Edin Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Selamün aleyküm su motoru çalışıyor prize taktığımda üst vidayı söküp boruyu su dolduruyorum vidayı tekrar sıkıyprım ucunda suyu kaçırmaması için aparatı var boruya koyduğum sudan biraz atıyor ama suyu çekmiyor benim koyduğum suyu çıkartıyor sadece mübarek günde çok uğraştım nolur bana yardım edin hava filan dediler arastırdım ne yaparım bilmiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Su Motoru Su Basmıyor: Nedenleri ve Çözümleri

Su motorunuzun su çekmediğini fark ediyorsanız, bu durum çeşitli nedenlerden kaynaklanıyor olabilir. İşte su motorunuzun su çekmemesine neden olabilecek olası nedenler ve çözümleri:

1. Su Motoru Neden Su Çekmez: Emme Borusu Tıkalı

• Su motorunuzun emme borusu yapraklar, çamur veya diğer kalıntılarla tıkanmış olabilir.
    • Tıkanıklığı gidermek için emme borusunu temizleyin veya değiştirin.

2. Benzinli Su Motoru Neden Su Çekmez: Yakıt Sorunu

• Benzinli su motorları, çalışmak için yakıta ihtiyaç duyar.
    • Yakıt deposunun dolu olduğundan ve yakıt hattının herhangi bir yerde sızıntı olmadığından emin olun.

3. Elektrikli Su Motoru Su Çekmiyor: Elektriksel Sorun

• Elektrikli su motorları, çalışmak için elektriğe ihtiyaç duyar.
    • Elektrik bağlantı noktalarının gevşek olmadığından veya hasar görmediğinden emin olun.
    • Gerekirse bir elektrikçiye danışın.

4. Su Dinamosu Neden Su Çekmez: Kanat Hasarı

• Su dinamosunun kanatları hasar görmüş olabilir.
    • Su dinamosunu inceleyin ve gerekirse değiştirin.

5. Su Motoru Suyu Neden Çekmez: Aşırı Hava

• Hava, su motorunun su çekmesini engelleyebilir.
    • Emme borusundaki veya su motorunun kendisindeki herhangi bir hava kaçağını kontrol edin.

6. Su Pompası Su Çekmiyor: Pompa Hasarı

• Su pompası hasar görmüş olabilir.
    • Su pompasını inceleyin ve gerekirse değiştirin.

Bu adımları uyguladıktan sonra su motorunuz hala su çekmiyorsa, daha fazla sorun giderme için bir profesyonele danışmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uz
    un zaman olmuş yinede birilerine yardımım dokunur belki, Suyun içine giren boruda delik olabilir ya da motora bağlantı yerinde kaçak vardır çamurla klepenin(borunun) motora giriş yerini iyice sıvayın toplu iğne kadar hava girse suyu çekmez ve doğal olarak suyu basmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 14 Aralık 2020; 20:33:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.