SELAMLAR TARTARİNİ SEÇİMİNİZDEN DOLAYI SİZİ TEBRİK EDERİM DOĞRU KARAR DİYARBAKIR TARTARİNİ YETKİLİ SERVİSİ TEKNİK LPG 1. SAN. SİT. KARAKOL CAD. DEMİRYOLU YANI 18. BLK. NO:18 TEL:0412 237 88 38 ŞİMDİDEN
quote:
Orjinalden alıntı: diclees
slm ünal bey benim 2000 model renault megan 1.6 aracım var bende tartarini sıralı sistem lpg taktırmak istiyorum diyarbakırda bulunan bayinin adresini ve telefonunu alabilirmiyim birde ortalama fiyatı ne kadar acaba ögrenebilirmiyim.
HAYIRLI OLSUN .......
Aracınız manuelmı otomatıkmı sanırım 1.6 motor.yakıt durumu nasıl?Şimdiden tesekkurler.
ünal bey teşekkür ederim önceden bu formları okuyup tatarini taktırsaydım
Herkese merhaba; yaklaşık bir ay önce Ünal Usta ile bu forumda tanıştık. Tartariniyi ilk kez kendisinden duydum. Msn'de konuştuk Adana'da Çamgaz'ı da onun sayesinde buldum. Çamgazdan önce 5-6 yere daha gidip konuşmuştum. Aslına bakarsanız biraz da çekiniyordum lpg taktırmaya. 1500 km yaptım, şimdiye kadar hiçbir problem olmadı, 210km\h hızla giderken gaz bitti, bitiş sinyali bipten başka hiçbirşey hissetmedim. Her gittiğimde güleryüzle karşıladıkları için Çamgaz'a; Tartarini ile beni tanıştıran Ünal Ustaya buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum.
SİZLERİN MEMNUNUYETİ BİZİM GURURUMUZDUR....
quote:
Orjinalden alıntı: dr_vodoo
Herkese merhaba; yaklaşık bir ay önce Ünal Usta ile bu forumda tanıştık. Tartariniyi ilk kez kendisinden duydum. Msn'de konuştuk Adana'da Çamgaz'ı da onun sayesinde buldum. Çamgazdan önce 5-6 yere daha gidip konuşmuştum. Aslına bakarsanız biraz da çekiniyordum lpg taktırmaya. 1500 km yaptım, şimdiye kadar hiçbir problem olmadı, 210km\h hızla giderken gaz bitti, bitiş sinyali bipten başka hiçbirşey hissetmedim. Her gittiğimde güleryüzle karşıladıkları için Çamgaz'a; Tartarini ile beni tanıştıran Ünal Ustaya buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Tekrar selamlar. Ben Brodway RN aracıma lpg taktırcağımı söylemiştim. Saolsun Ünal usta servsiin adresini verdi.Bende başka yer aramadan gittim ve çok profosyonel bi ekip ti gerçekten.Eskişehir Morgaz teşekkür ediyorum.Her şeyi vaktinde hazırladılar.Sızdırmazlık raporunu aldık .hiç bir sorun yaşamadım.Şunu söyliyim sızdırmazlık raporu için sırada beklerken yeni takılmış ve markasınıda hiç duymadığım lpg taktıranların çogu çeşitli nedenlerden geri dönmek zorunda kaldılar.Tartarinilerde tabi böyle bi olay olmadı.Fiyatı merak eden arkadaşlarada söyliyim 650 milyon proje işçilik yani herşey dahil. Şimdilik bi sorunum yok.Ne yaktığınıda hesaplayamadım ama tabi ama fark kendini belli ediyo. Ustam eywallah.Tartarini tavsiyemdir....
HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ TASARRUFLU GÜNLER........
quote:
Orjinalden alıntı: esesemre
Tekrar selamlar. Ben Brodway RN aracıma lpg taktırcağımı söylemiştim. Saolsun Ünal usta servsiin adresini verdi.Bende başka yer aramadan gittim ve çok profosyonel bi ekip ti gerçekten.Eskişehir Morgaz teşekkür ediyorum.Her şeyi vaktinde hazırladılar.Sızdırmazlık raporunu aldık .hiç bir sorun yaşamadım.Şunu söyliyim sızdırmazlık raporu için sırada beklerken yeni takılmış ve markasınıda hiç duymadığım lpg taktıranların çogu çeşitli nedenlerden geri dönmek zorunda kaldılar.Tartarinilerde tabi böyle bi olay olmadı.Fiyatı merak eden arkadaşlarada söyliyim 650 milyon proje işçilik yani herşey dahil. Şimdilik bi sorunum yok.Ne yaktığınıda hesaplayamadım ama tabi ama fark kendini belli ediyo. Ustam eywallah.Tartarini tavsiyemdir....
Cümlemize ustam.
BİR SORUNUN OLURSA ÇEKİNMEDEN, HERZAMAN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIZ.....
İSMAİL BEY NE YAPTINIZ HERHALDE MEMNUNKİ TEKRAR BİZE DÖNMEDİ NEYSE BİZE HAYIRLI OLSUN DEMEK DÜŞER TASARRUFLU GÜNLER İSMAİL BEY.....
quote:
Orjinalden alıntı: gokismail
eh bakalım ünal abi sana güvenerek bugün dediğin yere gittim ve bugün öğleyin arabamı teslim ettim. akşam 6 gibi alacağım telefon edecek hakan bey. bir sorun çıkarsa başının etini yerim burada. selamlar teşekkürler.
TÜM TARTARİNİ KULLANICILARINA TASARRUFLU GÜNLER......
selamlar...2003 model focus comfort hb almak üzereyim...bu aracın lpg ile uyumlu olduğunu yazmışsınız...sanırım izmirde ANI OTOGAZ tartarini bayii...benim sorum tank üzerine olacak..hb araçlarda stepnenin yerinde tutulması arkadan gelen darbeleri hafifletmek amacıyla daha uygun diye biliyorum...şimdi simit tank kullanımı mı mantıklı yoksa stepnenin yerinde kalması mı...teşekkürler...
merhaba buradan yazmıs oldugunuz yazılar bana olduk ca guven verdı ve tartarani aklımda baya yer ettı ama ankaradakı servısı nasıl ayrıca telefon ettım bu forumlarda gecenlerden bıraz fazla fıyat syledıler gıbı geldı 1800 ne dıyosunuz unal bey pısman olmayalım
SELAMLAR BENİM GÖNLÜM HERZAMAN SİMİT TANKTA SEBEBİ İSE ARAÇTA DAHA AZ TAADİLAT YAPILIYOR AYRICA GÜNÜMÜZ KOŞULLARINDA LASTİKLER DUBLEX VE STEPNELERE ÇOK FAZLA İHTİYAÇ DUYULMUYOR YANİ SİMİT TANKLAR DAHA ORJİNAL.TASARRUFLU GÜNLER........
quote:
Orjinalden alıntı: boracho
selamlar...2003 model focus comfort hb almak üzereyim...bu aracın lpg ile uyumlu olduğunu yazmışsınız...sanırım izmirde ANI OTOGAZ tartarini bayii...benim sorum tank üzerine olacak..hb araçlarda stepnenin yerinde tutulması arkadan gelen darbeleri hafifletmek amacıyla daha uygun diye biliyorum...şimdi simit tank kullanımı mı mantıklı yoksa stepnenin yerinde kalması mı...teşekkürler...
SELAMLAR YAZILARIMIN SİZLERE GÜVEN VERMESİ BENİ SON DERECE MUTLU ETTİ TEŞEKÜRLERİMİ SUNARIM.ANKARA TARTARİNİ YETKİLİ SERVİSİ ULUDAĞ OTOGAZ ESKİ VE TECRÜBELİ BİR SERVİSTİR CELALETTİN BEYE BENİMDE SELAMLARIMI İLETİN ANTALYA OKCAN DAN ÜNAL DERSENİZ BELKİ FİYATTA BİRAZ DAHA BİŞEYLER YAPAR VE SİZE YARDIMCI OLUR TARTARİNİ SEÇİMİNİZDEN DOLAYI SİZİ KUTLAR.ŞİMDİDEN HAYIRLI OLMASINI DİLERİM.TASARRUFLU GÜNLER.......
quote:
Orjinalden alıntı: abzektsey
merhaba buradan yazmıs oldugunuz yazılar bana olduk ca guven verdı ve tartarani aklımda baya yer ettı ama ankaradakı servısı nasıl ayrıca telefon ettım bu forumlarda gecenlerden bıraz fazla fıyat syledıler gıbı geldı 1800 ne dıyosunuz unal bey pısman olmayalım
Ünal Bey merhabalar; Benim 98 model LAGUNA RXE 20 140'lık Volvo motorlu aracımda da Tartarini kit var. Henüz taktıralı 10 gün oldu ve performansta fark olmadığını gördüm, yakıt sarfiyatının da makul olduğunu gördüm. Merak ettiğm şey markaya göre yazılım var mı yoksa aracın genel durumuna göremi ayarlar yapılıyor. Eğer markaya göre yazılım yokta servis elemanı manuel olarak yapıyorsa bu ne kadar sağlıklıdır? Bir de Fransız arabalarının enejektörlerinin hızlı çalıştığını ve Lpg kiti enjektörlerinin buna yüksek devirlerde yetişemediğini yazmıştınız. LAGUNA da bir Fransız ve onda da böyle bir sorun olma olasılığı varmıdır.?Çok teşekkürler, İyi çalışmalar...
ünal bey sonunda kararı verdim tartarani taktırıyorum fakat aklımı karıstıran bır sey var aracım subaru ımprezza 1.6 4x4 turbo yok boxer motor olması sonucu nasıl etkıler uyum sorunu olurmu merak edıyorum
enjektorlerde falan problem olurmu.araca yapılacak ıslemlerı bı anlatabılırmısınız hangı yol ızlenecek ne yapılacak
ünal usta bu orbay lpg senin referans verdiğin bir bayii mi tartarinide yeri yakın bize ama işçiliklerinden emin değilim cevap yazarsan sevinirim
arkadaşlar bende benzin fiyatklarından illallah ederek lpg sistemine geçmeyi düşünüyorum arabam GOLF 4. arabama hangi sistemin olucanı, ,sorunsuz montajın nerede yapılcanı, başımın ağrımayacagı bi yer biliyorsanız lütfen bana haber verin!!!