Şimdi Ara

[Tartışma]Çin karakterleri iki silah kullanabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık arkadaslar.Sizce Çin karakterleri rogue gibi warrior gibi çift silah kullanabilirmi ?

Bence:
    Ben Blade+Glavie+Cold'un hybird char olarak pvpde is yapacagi dusuncesindeyim.Holy Spell'in etkisinin azalmasıyla cok guclu bir char olacagini dusunuyorum.

Lütfen;
    -Yorumlar aşağılayıcı olmasın.
    -Konuyla alakasız mesajlar atmasın.
    -Kafadan dolma bilgiler degilde daha cok gordugunuz tecrubelerle anlatirsaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalPWN -- 16 Şubat 2010; 17:31:55 >

• Evet bence. İki adet sword alabilir.
  • bence yapabilir örnek veriyorum kullandığım char.

bow/cold yanında 62 light açık oda pvpde işe yaramıyor. ben pvplerimi cold bow olarak yapıyorum. kendi lvlimde sun olmadıkça hiç bir char yatıramıyor, blade ile pot savaşı haline geliyor. Nukerler aşırı zorluyor, onlarda yatır batırla ancak alabiliyor. onunda çözümünü buldum snowu bitirene kadar ittir yapıyorum sonrası zaten oda yerlerbir. inanın abartmıyorum, protector setli charım cold el yakması ile pvpde çok balarılı. Warriorlar üstün değil bana karşı. cold el yakmayı küçümsemeyin çok işe yarıyor pillerin coldu silmesi zaman alıyor buda bana kazanç ayrıca holy coldun efectine yetmiyor illaki coldu yiyor. zaten coldu yemesi benim için yeter silmesi bana sorun etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

bence yapabilir örnek veriyorum kullandığım char.

bow/cold yanında 62 light açık oda pvpde işe yaramıyor. ben pvplerimi cold bow olarak yapıyorum. kendi lvlimde sun olmadıkça hiç bir char yatıramıyor, blade ile pot savaşı haline geliyor. Nukerler aşırı zorluyor, onlarda yatır batırla ancak alabiliyor. onunda çözümünü buldum snowu bitirene kadar ittir yapıyorum sonrası zaten oda yerlerbir. inanın abartmıyorum, protector setli charım cold el yakması ile pvpde çok balarılı. Warriorlar üstün değil bana karşı. cold el yakmayı küçümsemeyin çok işe yarıyor pillerin coldu silmesi zaman alıyor buda bana kazanç ayrıca holy coldun efectine yetmiyor illaki coldu yiyor. zaten coldu yemesi benim için yeter silmesi bana sorun etmiyor.

Yorumunuz için teşekkürler oncelikle.
    Bazı arkadaslarimiz coldu onemsemiyorlar fakat cold imbue suan damage olarak fire ile esit sayılabilir.

@Fenerbahçe.

• Bence Fire/Pacheon/Bicheon güzel oluyor . Bicheon dan gelen division ve fear ile bow çok can yakıyor ...
  • ilerde tarih olcak boşuna kasmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan890

ilerde tarih olcak boşuna kasmayın

Hangi konuya girsem senin tip tip yorumların biraz sakin ol ne bu post kasma isteği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Nedenleri ile açıklasan güzel olurdu.
    Boyle dusundugune gore daha once kasmis oldugunu dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +1905

quote:

Hangi konuya girsem senin tip tip yorumların biraz sakin ol ne bu post kasma isteği

Adam doğru söylüyor.150 geldiğinde 150 bicheon 150 heuksalmı olcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DıYaMo

quote:

Orijinalden alıntı: +1905

quote:

Adam doğru söylüyor.150 geldiğinde 150 bicheon 150 heuksalmı olcaksın

Hatirlatirim 100 levelden sonra artik level basina +3 mastery eklenecek.
  • 70capta çift build gerçekten güzeldi. Özellikle bow + galive + fire str char çok can yakardı. Fakat snow shieldın gelmesiyle bazı dengeler bozuldu. Coldun önemi ortaya çıktı. Coldsuz char olmazsa olmaz diye düşünüldü. Özellikle nukerler için öyle ki ayrıca çoğu diyebileceğimiz str de coldu kullanıyor.

Gelgelelim cold kullansa ne olacak diyeceksiniz. Extraloob'u bilen bilir. Karıştırma ezik demeyin. Onunla aynı serverda oynarken (bu olay 80capta fakat snow shield daha gelmemişti. Diğer updatede gelecekti.) 7:1 hybrid nukerim vardı ki. İtemları salaştı. Gelen geçen tüm strler yatırırdı. Bu cold glaive benden 2lvl filan yüksek olmasına karşın (75+ydık ama kaç olduğumuzu hatırlamıyorum uzun bir zaman geçti aradan) hiç bir şekilde beni yatıramadı ki ben de onu yatıramadım. Elimde +3 swordla npc denebilecek kadar kötü protectorla pvp yaptık. Sonuç olarak attack yönünden çok zayıf kalır kanısındayım. Kaldı ki takılara basılan freeze 100lvl ff olmuş yani tam anlamıyla hazır bir charda kesinkes bulunacak bir bluedur. Bu da dondurma olasılığını iyice azaltır. Hadi dondu diyelim karşımızdaki de armut toplamıyor.

Fakat illa yapılacaksa imbue + snow shieldı olan cold yapılmalıdır bana göre. Str ise cold bow glaive. Bow illa ki olmalıdır. Glaive yerine blade tercih edersiniz coldla hiç bir etki yapamazsınız. 80capta bu charlarla pvp yapmazdık örneğin. Zaten şimdi de cold imbuesu kullanan char kalmadı sanırsam.

Glaive blade aynı şekilde tavsiye etmiyorum. Hiç bir faydası yok. Ancak full intse işte bu builde tercih ederim cold s/s spear. Çok can yakan bir char olabilir.

Ama bana göre riskli işlerdir bunlar. Denemesi bedava tabi. Kaldı ki 80capta yavaş yavaş çift buildlilik daha az seçilen char tipi haline geldi.

• @ToorJi

Dediklerinize kısmen katılıyorum.Ama bunun tartışma oldugunu çözemeyen arkadaşlarımız var.Biz size our yada olmaz diye sormuyoruz.Olursa nasıl olur olmassa nasıl olur bunun cevabini ariyoruz.
  • 80 ve 90 caplarında bir romede birde troy serverinde heuksal + bicheon ve pacheon + bicheon yapılandırmalarıyla oynamıstım.. Cokta memnun kalmıstım.. 100 levelde kasmayı daha denemedim ama zamanım ve daha fazla miktar param olursa elbette deneyecegim şüpheniz olmasın .. Fazlasıyla emek isteyen bir yapılandırmadır her oyuncu kolay kolay oynayamaz .. El cabuklugu , skill zamanlamaları cok ama cok önemlidir..

Son yapılan GNGWC turnuvası adekste oldu ve 2v2 pvp turnuvasında bir derece elde edemedik (yanımdaki arkadas sagolsun) fakat zevk aldım ve gene pacheon + bicheon kullanmıstım.. Npc sete ragmen iki kisiyi tanklayabiliyordum.. Memnundum tavsiye ederim..

Kasmayan arkadaslar abuk subuk yorumlar yapıp konuyu kirletmesinler ..

Tesekkürler

• cold imbue kullanıyorum. nolursa olsun rakibi yavaşlatıyor, yüzüklerinizdeki %deler yediğiniz efecti düşürür. holy olsa bile cold imbuden 10 efect civarında yine yersiniz, yüzükler ise bu 10 efectin üzerinden iş görür yine 5 efect civarında yemiş olursunuz. 5 efect ise size stun görevi görür skillinizi bozar yada pill silene kadar yavaşlarsınız. 1 sn bile kazançtır cold yediğinizde. ayrıca imbue ler arasındaki dmg farkı str charlarda okadar çok olmuyor. ayrıca arrow combolar aşırı derecede cold buffunu yedirmeyi sağlıyor. bu şekilde nukeri 3 sefer üstüme geldiği halde 3 sefer kestim, snow basınca dalıyor arrow combolar ile yanıma getirmiyorum hem yavaşlıyor hem donuyor, snowu bitirincede cold yüzünden kaçamıyor. cold imbue bowda çok iş görüyor kullanan bilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.