Şimdi Ara

taş gibi laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocalar üniversite öğrencisiyim pek oyun oynamayı sevmem lakin gta 5 i laptop aldığımda oynamayı çok istiyorum (rahatça) temiz bakımlı kullanıp temizletip bi 10 yıl bana kader arkadaşlığı yapacak laptop arıyorum genelde film dizi izlerim internet üzerinden aklıma yatan marka olarak asus modelleri var internetten alıcam lakin güvenemiyorum sitelere o kadar para vermeye ve garanti durumlarına telefonlar gibi grey mal olma ihtimallerinden dolayı pek olumlu bakmıyorum marta kadar bir laptop alacağım sizce hangi model hangi marka hangi özellikleri taşımalı bazen bakıyorum 64bit ekran kartı modeller var onlar çok mu kötüdür ayrıca ısınmada yapmayacak bütcem maksimum 1700-1600 civarı ileriye dönük bir cihaz düşünüyorum sizin nedir tavsiyeleriniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertwert

hocalar üniversite öğrencisiyim pek oyun oynamayı sevmem lakin gta 5 i laptop aldığımda oynamayı çok istiyorum (rahatça) temiz bakımlı kullanıp temizletip bi 10 yıl bana kader arkadaşlığı yapacak laptop arıyorum genelde film dizi izlerim internet üzerinden aklıma yatan marka olarak asus modelleri var internetten alıcam lakin güvenemiyorum sitelere o kadar para vermeye ve garanti durumlarına telefonlar gibi grey mal olma ihtimallerinden dolayı pek olumlu bakmıyorum marta kadar bir laptop alacağım sizce hangi model hangi marka hangi özellikleri taşımalı bazen bakıyorum 64bit ekran kartı modeller var onlar çok mu kötüdür ayrıca ısınmada yapmayacak bütcem maksimum 1700-1600 civarı ileriye dönük bir cihaz düşünüyorum sizin nedir tavsiyeleriniz.

Asus XO012D modelini tavsiye ederim.

http://www.notebookadresi.com/asus-x550jk-xo012d-notebook36

• Asus x550Jk
  • mart ayına kadar düşer mi beyler sizce fiyatlar ve internet sitelerine güven olur mu ? az para değil hiç alışverişim olmadı daha önce
  • quote:

hocalar üniversite öğrencisiyim pek oyun oynamayı sevmem lakin gta 5 i laptop aldığımda oynamayı çok istiyorum (rahatça) temiz bakımlı kullanıp temizletip bi 10 yıl bana kader arkadaşlığı yapacak laptop arıyorum genelde film dizi izlerim internet üzerinden aklıma yatan marka olarak asus modelleri var internetten alıcam lakin güvenemiyorum sitelere o kadar para vermeye ve garanti durumlarına telefonlar gibi grey mal olma ihtimallerinden dolayı pek olumlu bakmıyorum marta kadar bir laptop alacağım sizce hangi model hangi marka hangi özellikleri taşımalı bazen bakıyorum 64bit ekran kartı modeller var onlar çok mu kötüdür ayrıca ısınmada yapmayacak bütcem maksimum 1700-1600 civarı ileriye dönük bir cihaz düşünüyorum sizin nedir tavsiyeleriniz.

Asus XO012D gerçekten çok iyi bir notebook ve içindeki ekran kartı da gerçekten oldukça güçlü bir kart. Ancak şu dolar kurlarıyla sanıyorum bütçeniz bu alıma yetmeyecektir.
    Diğer taraftan sadece GTA4 oynayacaksanız şu an alacağınız neredeyse tüm ekran kartları ile rahatlıkla oynayabilmeniz lazım. mesela şu an piyasadaki en düşük ekran kartlarından birisi olan Nvidia GT820 ile bile gayet akıcı oynanabildiğine şuradaki videodan görebilirsiniz:
    https://www.youtube.com/watch?v=y-xMoZ0ezD4

Tabii bu arada her şeye rağmen AMD ekran kartlı notebooklara sıcak bakmadığımı da hatırlatır ve mümkünse tercihinizi bunların haricinde bir üründen yaparsanız pek de pişman olacağüınızk zannetmiyorum...
    Ancak şunu da hatırlatmak istiyorum 10 yıl gibi bir süre gerçekten bilgisayar piyasası için son derece uzak bir tarih haberiniz olsun...

Sağlam notebook deyince akla öncelikle ASUS geliyor açıkçası. Ama lenovo ve Dell'de fena bilgisayarlar değil. Hatta son zamanlarda artık HP de tavsiye etmeye başladım çünkü hem eski kronik ısı sorunlarını giderdiler ve hem de üzerlerindeki ismi temizlemek için oldukça düşük fiyatla ürün satıyorlar bilginiz olsun. Ama dediğim gibi öncelik bence de ASUS olmalı...
    Ancak ASUS'un 1500 TL'den düşük ciddi bir ürününü de şu an bulamadım. Hatta bilen varsa yazarsa da iyi olur.
    Bütçenize en yakın ürün olarak ben şu an HP K1G45EA modelini bulabildim. Ama tabii bu sınırlar dahilinde mutlaka başka ürün tavsiyeleri de olacaktır diye düşünüyorum.
    Bu ürünü notebooktesting.com da test etmişler oradan inceleyebilirsiniz :
    http://www.notebooktesting.com/tr/index.php/karsilastir/item/64-hp-k1g45ea

Ayrıca bizim sitemizde de bu ürün satılmakta bilginiz olsun:
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565547-hp-k1g45ea-15-r115nt-i5-4210u-8gb-750gb-156-dos.html

Saygılar...
    www.indirimkenti.com

• quote:

http://www.n11.com/dell-3542-b21w45c-notebook-i5-4210-4gb-2gb-vga-P42133928
    şu cihaz nasıldır hocam kasası çok klas

X550jk daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok güzel bir laptop
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.