Şimdi Ara

Tasarım Bilgisayarı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ağırlıklı olarak 3ds max kullandığım için Mac düşüncesi hiç olmadı ( 3dsmax windows üzerinde çalışıyor) SSD li bir monster almanız iyi performans almanızı sağlayacaktır (Masaüstü imkanı olmayanlar için, imkan varsa tabiki masaüstü) Ben p150hm kullanıyorum çok memnunum. Şimdi yeni yeni cihazları var, mutlaka inceleyin.

Kullandığım kasa için ısınma sorunu yok, ferah çalışıyor, 15.6 FHD ekran çizimler için yeterli, zaten 22" laptop da yok yani isteğe göre 17" tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3d -- 31 Mayıs 2013; 1:03:06 >
  • Anladığım kadarıyla render konusunda tercihler masaüstünden yana. Ama bunlarda da güç kaynağının yanması sorunu var. Ondan korkuyorum, başıma geldi çünkü. Laptoplarda sağlam bir soğutucu panelle haftalarca render alabiliriz diye düşünüyorum.
  • Razr yeni model laptop modelleri agzım açık haberini ve tanıtım videosunu izledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun için değil mi onlar tasarım konusunda bir icraat yok mu?
  • Monster için konuşacak olursak (Daha doğrusu tüm gtx ekran kartlı diz üstü bilgisayarlar için) Genelde güçlü soğutma sistemine sahip oluyorlar, eğer bilgisayarın hava giriş kanallarını tıkamazsanız (düz zemine koyarsanız sıkıntı yok ama yinede ben arakasında 1-2 cm yükseltiyorum, ferah kalsın diye) harici soğutucu olmadan da render alabilirsiniz.

Basit bir samsung bilgisayarda bile uzun süreler render aldım sorun olmadı (alet çok ısınmıştı ama) Monsterda klavye bölgesi buz gibi hatırlatırım ;)

İşimiz yok monster reklamı yapıyoruz abi ne alırsan al bana bir katkısı olmayacak senin için yazıyorum

• "oyun için değil mi onlar tasarım konusunda bir icraat yok mu?"

Dizüstünde quadro ekran kartı xenon işlemci istersen bir araba parası ayırmak zorunda kalırsın, oyun serileri yeteri kadar güçlü, ve çizim için işe yarar diye düşünüyorum.
  • ekran kartı görüntü kalitesinde etkili oluyor mu?

Sıradan bir bilgisayarda hd 1080 kalitesinde render almakla daha iyi bir ekran kartına sahip olan bir pc'de alınan hd 1080 render kaliteleri birbirinden farklı mı?

Ya da çizimleri yap gitbaşka bir sistemde renderla mı diyorsunuz? saygılar
  • Grafik işlerinde ekran kartının görüntü kalitesini etkileyip etkilemediğini tartmışmıyoruz sadece hızdan bahsediyorum. Zaten render hızına kalitesine ekran kartının hiçbir etkisi yok (Birkaç kullanılmayan protatip yazılımlar hariç)

Bir tane oyuncular için tasarlanmış laptop alın bir tane de normal laptop alın kullanın farkına bakın :)
  • Teşekkürler Furkan, evet dediğin gibi reklamını yaparken oyun canavarı filan derler bahsettiğin bilgisayarlardan.
  • ya beler bende bi laptop arıyorum gerek tasarım yapıcagım gerek kodlama ve arada da film felan izleyecegim birşey benim bütçe 2000civarı idi biraz araştırdım MSI ge70 uygun geldı bugun bir web tasarımcı ile görüşme yapmıştım iş için bana acer önerdi sizce hangisi olmalı acer mi msı mı?
  • ben olsam acer alırım en iyinin en ucuzu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.