Şimdi Ara

Tasarım İçin Mouse Modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bi oyun tasarlamak istiyorum ancak bi mouse görmüştüm başparmak alrında ikinci bir tekeri, başparmak yanında iki tuşu ve işaret parmağı üstünde bir ya da iki tuşu olan, en altındaki vida ile uzunluğu ayarlanabilen bi mouse dı aynı zamandatekerler metalden dişli şeklindeydi . lütfen bi model verebilirmisiniz çünkü modelini bilmiyorum.?

•  Tasarım İçin Mouse Modeli

Muhtemelen yukarıda ki üründen bahsediyorsun ancak sıfır olarak bulman neredeyse imkansız Türkiye'de.Belki ikinci el bulabilirsin.Logitech MX Darkfield.Bunun iki çeşit modeli var.Diğerinde yanda ki ikinci tekerlek mevcut değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Muhtemelen yukarıda ki üründen bahsediyorsun ancak sıfır olarak bulman neredeyse imkansız Türkiye'de.Belki ikinci el bulabilirsin.Logitech MX Darkfield.Bunun iki çeşit modeli var.Diğerinde yanda ki ikinci tekerlek mevcut değil.

hayir reng' kirmizi cizgili siyahti ve markasi logitech degildi die hatirliorum. ancak tekerler buyuk disli seklindeydi ve sirf metaldi ve sazirim x ya da r harfi ile baslio tam hatirlamiorum ismini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• logitech mx serisinin optik algılayıcısı mouse un tam ortasında değil bu yüzden tasarım yaparken elinizi hafif oynatmanız mouse tarafından algılanamayabilir.O yüzden optik alıcının mouse un tam ortasında olmasına dikkat edin.
  • http://www.cyborggaming.com/prod/rat9.htm
    budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehuirem -- 3 Şubat 2013; 20:58:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehuirem

http://www.cyborggaming.com/prod/rat9.htm
    budur

evet bu teserkkurler nve autodesk mudbox kullananlara travsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki rat serisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.