Şimdi Ara

TASARIM ÖNEMSİZ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence tasarım ilk planda olmalıdır çünkü alacağınız şey ilk önce göze hitap etmelidir.
  • aracına yıllık 10 bin kilometre binen adamın öncelikleri;

1. bütçe
    2. tasarım
    3. performans
    4. yakıt

aracına yıllık 20 bin kilometre binen adamın öncelikleri;

1. bütçe
    2. yakıt
    3. tasarım
    4. performans

standart şirket araçları için

1. bütçe
    2. yakıt

kalburüstü şirket araçları

1. tasarım gerisi teferruat.
  • Benim için en önemli şeydir ama günümüzde yakıt ve vergi tasarımın önüne geçiyor birçok insan için.
  • Tasarım iyi diye 100 km de 10 Lt tüketen araç alacağıma eline yüzüne bakılacak 100 km de 6-7 lt tüketen araç alırım, tasarım dan önce motor gelir benim için daha önemlisi tüketim gelir, sonra genişlik sonra iç mekan kalitesi sonra tasarım diye gider.
    Tabi kide kişiden kişiye değişir, bütün şartlar eşit ise tasarıma bakarım.
  • Sadece otomobilde değil bütün ürünlerde tasarım benim için herşey. Sırf tasarımı için daha sorunlu daha pahalı daha kötü bir aracı tercih edebilirim. Bütçem elverdiğince tabiki...
  • Benzin, mazot ve lpg nin fiyatı ortada iken tasarımın hiçbir önemi yoktur. Mesele az yakan çok kaçan iyi bir araç bulmaktır. ihtiyaç görmektir. Parası çok olanlar hariç.
  • Tasarım kesinlikle kimsenin itiraz etmeyeceği üzere göreceli bir kavram. Ancak genel geçer yargılar da yok değil; yani bir araca ortalamanın çoğu kötü tasarımlı diyorsa her ne kadar o aracı beğenenler olsa da bu değişmeyecektir. Son zamanlarda en fazla Yeni Civic için bu beğenilme beğenilmeme algısı konuşulmuştu diye hatırlıyorum. Yine Yeni Auris aklımda kalan taze konulardan..
  • Bir otomobilin tasarımı kötü iken nasıl parçası ucuz, servisi sorunsuz, tütektimi düşük, kullanımı rahat olabilir ki
  • Gelir arttıkça tasarımın önemi de artar.
  • Kırmızı oldun 5 lira fazla olsun.

Bence özeti yukarıda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba alacak olsam önceliklerim.
    1-İç mekan kalitesi,yalıtım,sessizlik,sürüş konforu(Arabanın seyahat ettiğim kısmı içerisi.O yüzden dış tasarımdan önce iç mekan gelir benim için)

2-)Dış tasarım

Demek istiyorum AMA başlarım lan içinden.S class da verseler ,7 serisi de verseler buna değişmem.(Ufak çaplı araçlar içinse üstteki yazdıklarım geçerli)

TASARIM ÖNEMSİZ Mİ?
  • Emin olun herkes tasarım odaklı araçlara binmek ister. Ancak günümüzün en önemli arayışı, bütçe. Yani yakıt ve bakım maliyetleri. Aracın alınış fiyatı da önemli tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire_loups -- 26 Şubat 2013; 17:49:28 >
  • Tasarım göze batacak kadar kötü olmadıkça sorun yok ,sırf tasarım iyi diye de araç alınmaz bana kalırsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobillerin üzerindeki ötv kamburu olmasa bak nelere biniyor bu millet

Toplumdaki genel tercihler insanların alım gücünü gösterir kişisel tercihlerden gelen ve yaygınlaşan özellikleri değil

Otomobil üzerindeki vergi uygulaması normal olsa lineanın yerini passat alır

Çünkü bu vergi uygulamalarına rahmen alım gücünü oluşturuyor ve tercih yapıyorsa

alım gücü yüksektir demek aslında.

Ancak devletimiz sağolsun 40.000 tl fiyatı olan arabadan 16.000 tl ÖTV alıyor en az.
  • Önce tasarıma bakarım. Beğenmediysem, isterse full+full olsun içim ısınmaz
  • Tasarımını beğenmediğim aracı almam. Benim için tasarım önemli.
  • kaportaya bir vururum, bakalım sağlam mı. sonra kapısını kapatıp çıkan sesi dinlerim. iç mekanı mıncıklarım yumuşak mı diye. en önemlisi eş dost komşu mahalle ne der ona bakarım.

bir de ben öyle eciş bücüş tasarımları hiç sevmem. araba dediğin cetvelle tasarlanmış olacak.
  • Tasarım önemli tabikide.Mercedes s500 olursa tadından yenmez..
  • tasarımda önemli ama en başta tasarım gelmiyor
  • Arkadas sanki milletin 200-300 milyar parası varda biz gidip Linea al demişiz gibi konu acmissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.