Merhaba ben tasarımcıyım, konu tam olarak nedir? Ne ile ilgili tasarım yapılması gerekiyor?
selam ben grafik tasarımcısıyım stenin animasyonlarından tutda hertürlü grafik tasarımlarını yapabilirim ayrıca isteğe uygun olur yani özgün yani eşi benzeri başka stede olmayan kendi üretimim
Merhaba ben tasarımcıyım, konu tam olarak nedir? Ne ile ilgili tasarım yapılması gerekiyor?
Buna koptum ya
Ortalıkta tasarımcıyım, internet sitesi yaparım diyen o kadar kişi dolaşıyor ki. Daha konunun ne olduğunu bilmeden yapıp yapmayacağını nasıl anlaşılabilir ki? Ben yaparım, ben çizerim, ben boyarımla olmuyor bu işler. Tasarımında kendi içinde kategorileri vardır. Önemli olan yapmak değil işi hakkıyla yapmaktır. Sen kopmaya devam et...
quote:
Orjinalden alıntı: loperselim
quote:
Orjinalden alıntı: birselin
Buna koptum ya
hocam. adam dünden razı ben gülerken ağzımdan tükürdüm be:)
Konuya bak.Ne çok tasarımcı varmış ya donanımhaberde Merhaba bende tasarımcıyımm
daha önceden bestonefm.com etkinfm.com dilekcafe.com vs. vs. gibi sitelerle çalıştım şu an sakaryasohbet.com dilekhost.com ve ekinmatbaa.com (ekinmatbaa.com yapım aşamasında) ile çalışıyorum....
quote:
Orjinalden alıntı: disdanger
quote:
quote:
Buna koptum ya
hocam. adam dünden razı ben gülerken ağzımdan tükürdüm be:)
sizlert kabalığa alıştığınız için normal molan sorular tuhaf geliyor sanırım, argo ve boş boş yazışmalar daha çok hoşunuza gidiyor. buranında içi boş muş.
lütfen konuyla alakasız şeyler yazışmayalım :@
quote:
Ortalıkta tasarımcıyım, internet sitesi yaparım diyen o kadar kişi dolaşıyor ki. Daha konunun ne olduğunu bilmeden yapıp yapmayacağını nasıl anlaşılabilir ki? Ben yaparım, ben çizerim, ben boyarımla olmuyor bu işler. Tasarımında kendi içinde kategorileri vardır. Önemli olan yapmak değil işi hakkıyla yapmaktır. Sen kopmaya devam et...
Ben senin giriş cümlen için söyledim
"Merhaba ben tasarımcıyım..."
Merhaba bende Selim.
quote:
quote:
Ben senin giriş cümlen için söyledim
"Merhaba ben tasarımcıyım..."
Merhaba bende Selim.
bunda komik birşey yok ki, ne diyecektim ben kasabım ama boş vakitlerimde tasarımda mı yapıyorum demeliydim. Adam tasarım yaptırmak istiyormuş bende yardımcı olmak istedim. Ama doğru mütevazi olmak gerek tasarımcıyım diye geçinenler mesleğimizi baltaladığı için bizde böyle alay konsusu oluyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: mawoix
lütfen konuyla alakasız şeyler yazışmayalım :@
yazılanları okumuyorsunuz sanırım konuyla ilgili açıklamalar yazıyoruz. beğenmiyorsanız okumayın yazılanları. ne yazacağımıda size danışıp yazacak değilim.
hepsini basta sona okudum.. fikra gibi geldi
neyse bende yardimci olabilirim sadece bi adet html sayfadan ibaretse
eee site sahibi referanslarıda koydum karar ver artık ???