< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meakat -- 25 Temmuz 2019; 11:52:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meakat -- 25 Temmuz 2019; 11:52:11 > |
Boşver hocam! tok kapı sesine dünya kadar para vermişsin, üstüne beklediğin sıra da cabası. Bir tamponu sökmüşler çok mu yani...
|
1.Doğuşun ne kadar güvenilir olduğunu hem formda hemde şikayet sayfalarında bol bol görüyoruz. Bu söylediğinize ancak gülünür.
2.İstediğiniz Wv bayiisine gidip Highline Passat isteyin bakalım ne zaman teslim edecekler. Eğer yanlış biliyosam özür de dilerim sorun değil. 3.Biz şirkete sürekli sıfır araç alırız. Opsiyonlu aldığımızdan genelde hemen teslim edilmez. Asla ve asla kur zam vs konusu olmadı bile.(Son alınan 0 araçlar Honda,Duster,Kia) 4.Fabrikada civatası sıkılmamış araç olabilir mi ? Diyelim ki robot rotili sıkmadı. Sıfır araba aldınız 130 km hızla otobanda gidiyosunuz. Hani arabanız sıfır ya rotil yolda yerinden çıktı. Ruhunuza el fatiha. Nolacak arkadaş fabrika sıkmamış kader bu mu diyecek aileniz. Velevki oldu ve bu satıldı ayıplı maldır bu. Aynı fiyata satmak tamamen dolandırıcılıktır. Sıfır km araca rütüş atmak nedir? Burası Türkiye. Damla boya olsa pert muamelesi görüyo araçlar. Hondanın göçük Fiatın yağ yakması Fordun Powerşhift arızası bol bol konuşuluyor formda. Wv harici konuları da okumanızı tavsiye ederim. |
Doğuşun ne ilk ne son vukuatı. Sizler kendi paranızla aylarca ekmek bekler gibi araba beklerseniz, kur artarsa fiyatı arttırırım haaa yoksa kaporanı yakarım diyen yerlere böyle boyun bükerseniz, emisyon şanzuman sorunlarına rağmen abi wv yhaa derseniz bu ve benzeri şirketler her türlü üç kağıdı yapmaya devam edecekler. Bu ülkede senede yüzbinlerce araç satılıyor, kaç tanesinde fabrikasyon böyle bi olay varmış. Dava açmadıysanız çok geç kalmışsınız. Hemen bi avukat bulup bilirkişi raporu alın ve direk dosyayı başlatın.
|
Yani yanlış anlamayın ama sırf bir aracın çamurluk ve kaput vidalarına anahtar değdiği için boya soyulmasından dolayı sökülüp takılmış deniyorsa bu resmen saçmalık.Çünkü bazı araçların çamurluk ve kaput arası mesafaleri,boşlukları fabrikadan ayarsız gelebiliyor.Sattığım puntomda böyle bir problemim vardı.Kaput ve çamurluklardaki ayarsızlıkları düzeltem için elime anahtarı alıp defalarca sıkıp gevşeterek ayar yapmıştım.Sonra da mecburen cıvatalardaki soyulan boyaları rütuşluyordum.Sizde de bunun gibi bir fabrikasyon sorun olmuş olabilir.Eğer aracın boyası ve parçaları orjinalse bana göre sorun değil.Aracı satarken de sırf civatalardaki rütuşdan dolayı değişmiş ya da sökülmüş diye muamele yapan expertizin ben beynine s....:yım.
|
Serefsizliktir . Dava acarsanizda %100 kazanacaksiniz .
|
Ferit sana madalya takmali dostum ahhahah
|
yahu kaporta değişmiş veya boyanmışsa tabiki hakkını ararsın, deyim yerindeyse o markanın gözünü çıkarırsın. Ama ortada birşey yok, sırf birkaç vidaya anahtar değmiş diye hemen arabayı perte çıkardınız. Ayrıca suçladığınız doğuş otomotiv bu durumu nerden görsün. Belliki fabrikada olmuş bu.
Benim burada yaptığım marka fan boyluğu değil ama senin yaptığın bilgisizce ön yargıda bulunmak. |
Bu konudaki küfür hakaret vs. içermeyen mesajımı hiçbir uyarı yapmadan silen moderatör arkadaş neden sildiğini lütfen açıklayabilir mi
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 15 Temmuz 2019; 14:34:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 15 Temmuz 2019; 15:10:27 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 15 Temmuz 2019; 17:9:59 > |
|