Şimdi Ara

Tasarımcı bayanlar buraya çay partisi:))) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • %99 u beceremio .ama arada böle çıkıo işte.. %1
  • I love bilgisayarım
  • BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ sana

Tebrik ediyorum BRE ÇAvuŞ

• walla tebrik ederim, çok güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: breu

polterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr senin dediğin siteye şimdi baktımda valla o tip sitelere takılsam bugün yaptığım sitelerle net aleminde imzam olmazdı

Orada mod olunca yani orayla ilginenince diğer siteleri özellikle DH'yi bırakacakmısın ki. Yani sen Tek bir site mi kullanıyorsun.onu da yaparsın şu anki durumuna geldiğin halinide.

NOT : Bir siteye bağlı kalmamak,tüm siteleri gezip bilgi kazanmak gerekir düşüncesindeyim. O tip sitelere takılsan bu siteleri (DH,...) askıya mı alacaksın yani.Bence açılmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polter -- 22 Ocak 2005, 10:34:00 >

• tabiki bazı sitelerden yararlanıyorum kaynak olarak ama orası sohbet sitesi değilmi fazla incelemedim geçen gün yüzeysel baktım çıktım ... ne alaka yani nette dolu öyle siteler .... burası ise eskiden üye olduğum her zaman yazmasamda bol bol yararlandığım bir forum, kaptan vardı şu ara yok sanırım ortada oda tanır beni ... tebrik eden arkdaşlarada teşekkürler:)))) ve saydende şaşırdım bayanlara çok yakışan bir meslek web tasarımı ve yoklar ortada ... kınıyorum:))))))))))))))))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breu -- 22 Ocak 2005, 15:22:41 >

• bayanlardan Ses var ama görüntü yok
  • hani ben seslerinide görmüyorum kendim hariç:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.