Şimdi Ara

Tasarımcı bayanlar buraya çay partisi:)))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, hemcinslerimden tasarım yapan birinle hiç tanışadım her yerde erkekler:))) bayan tasarımcı arkadaşlar size merhaba, tabi sayfaya erkek tasarımcılarda girebilir ama bayanlara açık asıl :)) onlar köşede oturup dinlesinler bizi:))) tasarım kadın elinden çıkınca dahamı güzel oluyor acaba desem şaka bir yanada neden çok erkek var bu işte kadın az... ya da benmi görmüyorum:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breu -- 20 Ocak 2005, 2:09:33 >

• www.birdost.com adresine bir göz at istersen.Oradaki forumdaki yöneticilerin çoğu bayan sanırım.

Senin aradığın bir site türü galiba bir gidi ver belki seni de mod yapabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polter

www.birdost.com adresine bir göz at istersen.Oradaki forumdaki yöneticilerin çoğu bayan sanırım.

Senin aradığın bir site türü galiba bir gidi ver belki seni de mod yapabilirler.
    Bayanlar genelde böyle şeylere kafa yormuyorlar, daha az kafa karıştırıcı şeyleri sevdiklerini tahmin ediyorum. Bence de bayanların ilgisi bu işe karşı artsa farklı şeyler ortaya çıkabilir. Bekleyelim bakalım neler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaNeR_c

Bayanlar genelde böyle şeylere kafa yormuyorlar, daha az kafa karıştırıcı şeyleri sevdiklerini tahmin ediyorum. Bence de bayanların ilgisi bu işe karşı artsa farklı şeyler ortaya çıkabilir. Bekleyelim bakalım neler olacak

Alıntıları Göster
    bencede öyle Doktorları saymazsak tabi..

quote:

Orjinalden alıntı: TaNeR_c

• quote:

Orijinalden alıntı: weberclas

bencede öyle Doktorları saymazsak tabi..

quote:

Orjinalden alıntı: TaNeR_c

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Alıntıları Göster
    hiç bayan yokmuymuş ya...
    @breu yalnız mı koskoca forumda??
  • quote:

Orijinalden alıntı: system32

hiç bayan yokmuymuş ya...
    @breu yalnız mı koskoca forumda??

Alıntıları Göster
    bende ilk defa rastladım bayan webmastera
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster6181

bende ilk defa rastladım bayan webmastera

Alıntıları Göster
    ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: wk

ilginç

Alıntıları Göster
    nasıl olmaz ya :)))) kendimle övünmem lazım sanırım alemin kraliçesi olarak:)))) şaka bir yana sayden yokmudur:))) valla en sevdiğim iş çok severek yapıyorum tasarımıda webmaster' lığıda:) neyse pastaları size ikram edim :)) bayanlar beni yalnız bıraktınızzzzz:))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: breu

nasıl olmaz ya :)))) kendimle övünmem lazım sanırım alemin kraliçesi olarak:)))) şaka bir yana sayden yokmudur:))) valla en sevdiğim iş çok severek yapıyorum tasarımıda webmaster' lığıda:) neyse pastaları size ikram edim :)) bayanlar beni yalnız bıraktınızzzzz:))))

Alıntıları Göster
    polterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr senin dediğin siteye şimdi baktımda valla o tip sitelere takılsam bugün yaptığım sitelerle net aleminde imzam olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breu -- 20 Ocak 2005, 2:08:39 >

• quote:

polterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr senin dediğin siteye şimdi baktımda valla o tip sitelere takılsam bugün yaptığım sitelerle net aleminde imzam olmazdı

Alıntıları Göster
    bi kaç refereansını görmek isterim.. hiç bayan tasarımı görmedim

quote:

Orjinalden alıntı: breu

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bende merak ediyorum gerçekten. programlamada okuyan bayan arkadaşlar tasarım ödevlerini getirip bizlere yaptırırlardı:) işi bilgisayar ile alakalı olan bayanlar mecbur kalmadıkça pc başına pek geçmiyorlar. Sonuç olarakta kendilerini geliştiremiyorlar.Tasarım işleri emek ve sabır istiyor, en önemlisi zaman istiyor.Klavyeyi yastık olarak kullanmak gerekiyor :) işte ozaman tasarımlar bir sanat eseri olarak çıkmaya başlar başlayacaktır.

Not olarak ekliyim, benim bu konuda iddiam yoktur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Matematikci

Bende merak ediyorum gerçekten. programlamada okuyan bayan arkadaşlar tasarım ödevlerini getirip bizlere yaptırırlardı:) işi bilgisayar ile alakalı olan bayanlar mecbur kalmadıkça pc başına pek geçmiyorlar. Sonuç olarakta kendilerini geliştiremiyorlar.Tasarım işleri emek ve sabır istiyor, en önemlisi zaman istiyor.Klavyeyi yastık olarak kullanmak gerekiyor :) işte ozaman tasarımlar bir sanat eseri olarak çıkmaya başlar başlayacaktır.

Not olarak ekliyim, benim bu konuda iddiam yoktur :)

Alıntıları Göster
    ben çok bayan tasarımcı tanıyorum ve benim fikirlerimle çok zıtlar..genelde bayanlar sadeliği savunurken ben hem sadecelik hemde kolay erişebilirliği savunuyorum..onlar için sadece sadelik,açık renk backroundlar.Ve Audi TT nin tasarımcıları KADınLar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: progenic

ben çok bayan tasarımcı tanıyorum ve benim fikirlerimle çok zıtlar..genelde bayanlar sadeliği savunurken ben hem sadecelik hemde kolay erişebilirliği savunuyorum..onlar için sadece sadelik,açık renk backroundlar.Ve Audi TT nin tasarımcıları KADınLar :D

Alıntıları Göster
    sadelikte yeri gelince iyi bazı firmalar özellikle sade istiyor. nerdeyse sırf beyaz zemin yazılar ve az resim ... referans istemişiniz, genelde isim vermeyi sevmem... ticari sitelerimde firma olarak isimlerini burada vermek istemiyorum belki dava açarlar:))))ama size şu ara popüler olan bir siteden bahsedim buyrun bakalım... hsa hemde güncel olduğu için zevkle bilgi edinirsiniz:)))

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: notorious

quote:

bayan tasarımcı görmek nasıl bir duygu ??:)))))) merak ettimde:))))

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: notorious

quote:

bayan tasarımcı görmek nasıl bir duygu ??:)))))) merak ettimde:))))

Alıntıları Göster
    şimdi ezik hissettim kendimi

• quote:

şimdi ezik hissettim kendimi

Alıntıları Göster
    :))) yok öle hissetme , beğendinse sevinirim ama:)
  • quote:

:))) yok öle hissetme , beğendinse sevinirim ama:)

Alıntıları Göster
    siteyi gördükten sonra
    flash öğrenemye karar verdim yaw

meslek gereği ilk önce php, c++, VB dillerimi geliştirmem lazım
    neyse ..
    çok harika olmuş
    özellikle intro kısmı.. çok hıslı da açılıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wk -- 21 Ocak 2005, 0:51:22 >

• quote:

siteyi gördükten sonra
    flash öğrenemye karar verdim yaw

meslek gereği ilk önce php, c++, VB dillerimi geliştirmem lazım
    neyse ..
    çok harika olmuş
    özellikle intro kısmı.. çok hıslı da açılıo

Alıntıları Göster
    Güzel çalışma, tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: astraler

Güzel çalışma, tebrikler.

Alıntıları Göster
    quote:

sadelikte yeri gelince iyi bazı firmalar özellikle sade istiyor. nerdeyse sırf beyaz zemin yazılar ve az resim

Bencede karmaşadan sadelik yaratmaktır.Kolay Erişilebilir menuler ve site hakkında genel bilgiyi anasayfadan bulabilmeyi.Mesela Java veya Dhtml ile yapılma,atıyorum Projelerimiz die butonun üstüne geldiğinde dallanıp budaklanan linkler görmek hiç hoşuma gitmiyor.Siteyi ben keşfetmemeliyim..aa Buda varmış dememeliyim hepsi gözümün önünde olmalı.Yazı kalabalığı insanı yorar ve Amann dedirtir.Ben forumda bile çok uzun yazıları okumuyorum ve sıkılıyorum.
    Ama bayanlar bilgisayarı beceremiyor.bunu itiraf etmeliler :D.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.