Bildirim
Tasarımda yenıyımde yardım edermısınız ??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: umitcaglayan
Web tasarımdan hiç bişe bilmiyorum ve nasıl nereden başlıyacağımı bilmiyorum neler öğrenmem gerek neler bilmem gerek yardım ederseniz daha web tasarımda sıfırım :/
Web tasarıma nereden başlarım
web tasarımda neler karşıma çıkacak vb. sorularda yardım ederseniz teşekkür ederim
önce bedava host sitelerine üye olun. Sonra onların hazır temalarını değiştirmeye başlayın.
Hatta wordpress gibi sistemlerde bir tane deneme yapın.
İlerlettikçe de Dreamveawer'a geçersiniz. Aslında çok geniş bir konu, anlatmakla da, yazmakla da bitmez.
Tasarımı kendiniz yapacaksanız photoshop türü araçlarla görselliği oluşturmanız gerekiyor.
Bir hayli programı kullanmayı öğrenmeniz gerekir. Bolca youtube videosu izleyin.
Çok üstüne düşerseniz, ingilizceniz de varsa, 4-5 ay sonra derli toplu siteler yapabilirsiniz.
Joomla'ya ilginiz varsa, o ayrı bir hikaye ama joomla'yı severim, bunu da öğrenebilirsiniz.
Kolay gelsin...
-
Aslında işe joomla ile başlamanızı tavsiye etmem,işin içinden çıkamayıp site yapmaktan cayabilirsiniz.ilk önce ücretsiz bir host alın,işe html hazır temaları hosting üzerinden düzenleyerek başlayın daha sonra biraz kendinizi ilerletince wordpress'e geçin.Wordpress sistemi,joomlaya kıyasen daha kolay,Wordpressi de öğrendikten sonra joomlaya geçin,tabi bu arada html kodlarındadan MÖdül,yapımı falan öğrenmiş olacaksınız.daha sonra bu bilgilerle de artık dreamweare başlayıp kendi tasarımlarınızı yapmaya başlıya bilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saol ama host tan kastınız nedir ? -
quote:
saol ama host tan kastınız nedir ?
size internette bedava alan yani yer verecek olan sitelerdir.
Bu olmadan sitenizi internete yerleştiremezsiniz. Kısacası bir depo gibi diyebiliriz.
50-100 MB'lık boş alanı bedava veren bir yere üye olarak ilk adımı atın.
Wordpress bu iş için uygundur, üye olduğunuz anda size bir yer ve internet adresi sağlar, bunun üzerinden gidersiniz.
Ancak host gibi kavramları bile bilmediğiniz için çok uzun bir yolunuz var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Harris32
quote:
saol ama host tan kastınız nedir ?
size internette bedava alan yani yer verecek olan sitelerdir.
Bu olmadan sitenizi internete yerleştiremezsiniz. Kısacası bir depo gibi diyebiliriz.
50-100 MB'lık boş alanı bedava veren bir yere üye olarak ilk adımı atın.
Wordpress bu iş için uygundur, üye olduğunuz anda size bir yer ve internet adresi sağlar, bunun üzerinden gidersiniz.
Ancak host gibi kavramları bile bilmediğiniz için çok uzun bir yolunuz var.
Şu an wordpressten kendime bir sayfa oluşturdum. Wordpresste kendimizi geliştirmek için ne yapabiliriz ? Çok kısıtlı imkan var sanki yada ben göremedim.
-
sana şöyle diyim hazır işlerle uğraşma bana ulaş ben sana anlatıyım detayları 2 3 aya prof yaparım seni
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X