Şimdi Ara

<<Tasarımı iğrenç olan arabalar>>(SS' li)[-->içeri!-->] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
10.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enteii

bana göre apaçi arabası citroen saxo..
     <<Tasarımı iğrenç olan arabalar>>(SS' li)[-->içeri!-->]

Abazalar için de uygun gibi duruyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mindfreak_

@XpressMusic

Yemin ederim arabalardan anlamıyorsun

• @XpressMusic

1 serisine rezalet dedin ya başka bir şey demiyorum.

ayrıca reventon'la 107'yi karşılaştırman ayrı bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirabLe

@XpressMusic

1 serisine rezalet dedin ya başka bir şey demiyorum.

ayrıca reventon'la 107'yi karşılaştırman ayrı bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightmyfire

Marea 'cılar görmesin seni kavgada bile söylenmez dostum
    artı olarak tasarımı fena da değil açıkçası.
  • 1 serisi rezalet!
  •  <<Tasarımı iğrenç olan arabalar>>(SS' li)[-->içeri!-->]

arkası aynı

buna benziyor yani g.te...

• @vaynett

süper benzetme.
  • Igrenc1

Igrenc+ Artik Herkeste var

Igrenc2

Bedava Verseler Kabul Etmem (Ederim Sonra Satarim..)

Igrenc3

Bu Tip Koseli Jipler

Igrenc4

Bune Ya ? Honk? Hizdan Sekli Kaymis

-------
    Pek Nasil mi Olur?

Porsche Cayanne

Cadillac Escalade

GMC Yokon

• Nedenini bilemesem de Revention bana çok kötü geliyor.Model koleksiyonu yapıyorum bir arkadaşım da başladı benim sayemde o aldı ve hastası ancak Porsche Carrera GT veya diğer Porsche'ler bana çok daha güzel geliyor.Batman arabası-çocuk arabası izlenimi uyandırdı bende simsiyah olanı...Grisi güzel gibiymiş ama zevk meselesi tabi...Lamb. sevmiyorum pek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Igrenc1

Igrenc+ Artik Herkeste var

Igrenc2

Bedava Verseler Kabul Etmem (Ederim Sonra Satarim..)

Igrenc3

Bu Tip Koseli Jipler

Igrenc4

Bune Ya ? Honk? Hizdan Sekli Kaymis

-------
    Pek Nasil mi Olur?

Porsche Cayanne

Cadillac Escalade

GMC Yokon

1,2,4 çok şık arabalar.3 ünde kendine has bir tarzı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic
    Valla BMW 1 serisi hakkataen iğrenç bence.
    Ama bu daha beter.

Tasarım böyle olur!!!

LAMBORGHİNİ REVENTON !

Ne yani dunyada sadece 20 adetcik olan 700 milyonda 1 kiside olan bir arabaya kotu mu diyorsun benmi oyle anladim yazidan

• Hnagi birini koyacanki sana kötü gelen araç bana güzel gelebilir yada tam tersi
  • YOK DİYORUM Kİ 1 SERİSİ KÖTÜ, 107 KÖTÜ TASARIM BÖYLE OLUR(YANİ REVENTON)!!!
    quote:

Orijinalden alıntı: MRyldz

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic
    Valla BMW 1 serisi hakkataen iğrenç bence.
    Ama bu daha beter.

Tasarım böyle olur!!!

LAMBORGHİNİ REVENTON !

Ne yani dunyada sadece 20 adetcik olan 700 milyonda 1 kiside olan bir arabaya kotu mu diyorsun benmi oyle anladim yazidan

• quote:

Orijinalden alıntı: seyhat

öncelikle zevklerin ve renklerin tartışılmaması gerektiği gerçeği ancak bu kadar güzel örneklenebilir..

BMW nin o resmini koyduğunuz arabası bir çok kişinin hayalidir..ve tasarımı tek kelimeyle mükemmel.
    Ayrıca resimde arkadaşın beğenmediği bu araçsa benim Bİr gün param olursa "alacağım araç" dediğim TEK ARAÇTIR..

DAIHATSU MATERIA...

Katılıyorum sana kübik tasarım çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: seyhat

öncelikle zevklerin ve renklerin tartışılmaması gerektiği gerçeği ancak bu kadar güzel örneklenebilir..

BMW nin o resmini koyduğunuz arabası bir çok kişinin hayalidir..ve tasarımı tek kelimeyle mükemmel.
    Ayrıca resimde arkadaşın beğenmediği bu araçsa benim Bİr gün param olursa "alacağım araç" dediğim TEK ARAÇTIR..

DAIHATSU MATERIA...

bu aracın kapıları nasıl açılıyor.

• normal araba gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 10 Aralık 2009; 19:42:40 >
  • Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!
    Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yiYaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!
    Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!
    Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!ne aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!Yaklaşık 20 dk. öncede yine aynı buradan başka biriyle konuştum ama oda gelir birazdan dedi fakat hala yok !!!!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.