Şimdi Ara

taşıdığınız yara iziniz var mı? Anısı ne? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
11
Favori
12.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalıcı 4 yaram var.İnşallah daha da olmaz.

1)Hatırlamayı sevmediğim bir anısı var bu yara izinin.Tam 21 cm boyunda bir yanık izi ve sol kolumda (dirseğe yakın bir kısımdan başlıyor "üst tarafta" ve elimin üstüne kadar devam ediyor)!Bunun için 2 ameliyat oldum ve dahasını da olacağım.Tam 1 yıl önceydi...Odada iki yeğenim ve koşu bandı var.Yeğenlerimden biri o zamanlar 3,biri de 2 yaşındaydı.Ben bakıyordum.Koşu bandı açıktı ve yeğenlerimden birinin topu koşu bandının dibine gitmişti.Ben de almak için elimi uzattım.Tam elim topun üzerindeyken birden koşu bandı topu çekti ve top 180 derece haline geldi,tabi benim kolum da oradaydı.Sürtünmeden dolayı kolumda 3.dereceden bir yanık izi oluştu.4 dakika falan kükreye kükreye bağırdım ve daha sonra imdadıma yetiştiler.Kolumun üstü şu anda eskisine göre daha az hissediyor.İlk olduğu zamanlar açık yaraydı kaslarım gözüküyordu(Yanlış anlamayın baya insan vücudunun içindeki kaslar.).Ama sonra koluma iyi bakılması için çok iyi bir özel doktor bulduk ve ameliyat oldum.1.ameliyatta sağ bacağımın kenarından 16 cm boyunda bir deri parçası alındı çizgi şeklinde ve bu sol koluma koyuldu.Oraya koyulan deri de zamanla büyüdü ve kırmızımsı bir yanık izine dönüştü.2.ameliyatta da biraz daha düzeltildi.Ameliyattan ameliyata böyle düzeltilecek işte.Şu anda yaramı göstermekten pek hoşlanmıyorum Hala bu olayı hatırladıkça aklıma kolum koşu bandının altına sıkıştığı zaman çıkan ses gelir

2)İşte bu da bacağımdan alınan 16 cm boyundaki ince deri parçası izi.Göbeğimin altından kasık bölgeme kadarki kısımda olduğu için görünmüyor.Zamanla bacağımın rengiyle uyumlu hale geldi ve bu yüzden ben de zor farkediyorum.

3)Küçükken benden bir yaş büyük arkadaşım saklambaç oynarken "başka yere saklan diye" beni itmişti.İttiği yer bir evin kapısına uzanan merdivenlerdi.Her basamağa çarpa çarpa aşağı düştüm.Çenemde birkaç cm uzunluğunda dışarıdan bakıldığında çok çok zor farkedilen bir yara izi kaldı.

4)İşte arkadaşım merdivenden ittiğimde çok sert bir şekilde dilimi ısırmıştım,bu yüzden dilimde yarık var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Sandoz -- 5 Nisan 2013; 13:37:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Alnımda su çiçeği yarası var. Çukur şeklinde.

Sağ kolumda lise 1 de okuldan kaçtıktan sonra okula girmeye çalışırken diken kesmişti bayağıda kanamıştı. Onun izi duruyor işte. Ama büyük ölçüde geçti gibi iz

Sol kolumda bir tane iz var ama neden oldu nasıl oldu hatırlamıyorum diğerine oranla daha belirgin.

Ayak baş parmaklarımda ameliyat izleri var.

Hastalıktan dolayı oluşan lekeler var işte. Kalıcı lekeler bunlar.

Hatırladıklarım şunlar bir ara vücuduma bakar başka var mı incelerim. Şimdi aklıma geldi. Birde sivilceler ve sivilce lekeleri var.

Senın de baya bır lekeler varmıs sıvılceler zamanla duzelır krem vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Sağ kolumda yara izi var 1cm çapında falan. Küçükken bisikletten düşmüştüm kolum asfalta sürmüştü.

Yine bisikletle bu sefer takla atmıştım bayır aşağı onda da bacağım sürtmüştü bayağı yarılmıştı beyaz beyaz şeyler çıkmıştı onun da izi durur.Kolumda da et ezilmesi olduydu ama onun izi kalmadı

Aynen bendede bısıkletten dusmustum ayagımım bılegı zıncıre dolanmıstı ama yara ızı gecmıstı...

• Yaz kampında bisikletten uçmam üzerine dirseğimde kalan kocaman yara izi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marslı Adam

dudağımda çizik var 6 yaşında kızın biri itip merdivenden düşmüşüm

Galiba baya kotu dusmussun normalde o zamandan gecmesı lazım ama genede gecmıs olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: ortaokullu

Kalıcı 4 yaram var.İnşallah daha da olmaz.

1)Hatırlamayı sevmediğim bir anısı var bu yara izinin.Tam 21 cm boyunda bir yanık izi ve sol kolumda (dirseğe yakın bir kısımdan başlıyor "üst tarafta" ve elimin üstüne kadar devam ediyor)!Bunun için 2 ameliyat oldum ve dahasını da olacağım.Tam 1 yıl önceydi...Odada iki yeğenim ve koşu bandı var.Yeğenlerimden biri o zamanlar 3,biri de 2 yaşındaydı.Ben bakıyordum.Koşu bandı açıktı ve yeğenlerimden birinin topu koşu bandının dibine gitmişti.Ben de almak için elimi uzattım.Tam elim topun üzerindeyken birden koşu bandı topu çekti ve top 180 derece haline geldi,tabi benim kolum da oradaydı.Sürtünmeden dolayı kolumda 3.dereceden bir yanık izi oluştu.4 dakika falan kükreye kükreye bağırdım ve daha sonra imdadıma yetiştiler.Kolumun üstü şu anda eskisine göre daha az hissediyor.İlk olduğu zamanlar açık yaraydı kaslarım gözüküyordu(Yanlış anlamayın baya insan vücudunun içindeki kaslar.).Ama sonra koluma iyi bakılması için çok iyi bir özel doktor bulduk ve ameliyat oldum.1.ameliyatta sağ bacağımın kenarından 16 cm boyunda bir deri parçası alındı çizgi şeklinde ve bu sol koluma koyuldu.Oraya koyulan deri de zamanla büyüdü ve kırmızımsı bir yanık izine dönüştü.2.ameliyatta da biraz daha düzeltildi.Ameliyattan ameliyata böyle düzeltilecek işte.Şu anda yaramı göstermekten pek hoşlanmıyorum Hala bu olayı hatırladıkça aklıma kolum koşu bandının altına sıkıştığı zaman çıkan ses gelir

2)İşte bu da bacağımdan alınan 16 cm boyundaki ince deri parçası izi.Göbeğimin altından kasık bölgeme kadarki kısımda olduğu için görünmüyor.Zamanla bacağımın rengiyle uyumlu hale geldi ve bu yüzden ben de zor farkediyorum.

3)Küçükken benden bir yaş büyük arkadaşım saklambaç oynarken "başka yere saklan diye" beni itmişti.İttiği yer bir evin kapısına uzanan merdivenlerdi.Her basamağa çarpa çarpa aşağı düştüm.Çenemde birkaç cm uzunluğunda dışarıdan bakıldığında çok çok zor farkedilen bir yara izi kaldı.

4)İşte arkadaşım merdivenden ittiğimde çok sert bir şekilde dilimi ısırmıştım,bu yüzden dilimde yarık var.

Sebinkide baya kötüymüs gecmis olsun.Bidaha olmaz ins

• Sol bacakta 40 cm

Sağ bacakta 27 cm

Kasık içinde 9 cm

Beni ateist yapan sayılar bunlar..
  • Benim anımda baya ilginc 3-4 yaşlarında olmuştu hatırladığım kadarıyla yazıyorum.
    Sürpriz yumurtanın içindeki sarı plastik var ya o yada ona benzer birşeyler bi ağacın dibinde oynuyorduk kumlarla vs. daha sonra nasıl olduğunu hatırlamıyorum bir şekilde o yuvarlanarak sütcü arabaları olurdu kasalı çok eskiden sokaklara gelir süt falan satarlardı işte onun altına gitti..Bende almak için bilirsiniz sağ ayağımı arabanın altına uzattım tamda arka tekerleğin önündeydi ve daha sonra arabanın çalışma sesini duydum ve devamını hatırlamıyorum..Sanırım araba ayağımın üstünden geçmemiş birazda sürüklemişti..Cok uzun süre hastanede kaldım akrabalarımın öleceğimi falan düşünmüş...Diz kapağımın solunda yarım karış dikiş izi var..
    Tek bu olsa yine şükrederdim, kazadan sonra özellikle sol gözüm cok fazla kanlanmış (kaza oldugu sırada suratımın solu yere dönüktü) ve anında müdahale edilmediğinden sinirlerin bir cogu zedelendiği için 5-10% civarında görebiliyorum..Nerdeyse tek göz yaşıyorum diyebilirim.. Buda böyle bi lanet bi anım işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: W-Cat

quote:

Orijinalden alıntı: ortaokullu

Kalıcı 4 yaram var.İnşallah daha da olmaz.

Sebinkide baya kötüymüs gecmis olsun.Bidaha olmaz ins

Sağ ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

Yaz kampında bisikletten uçmam üzerine dirseğimde kalan kocaman yara izi

O zamandan beri varsa baya acılmıs bır derı herhalde gecmıs olsun bıdaha ıns yasamazsın boyle bır olay

• quote:

Orijinalden alıntı: RexaMafia

Sol bacakta 40 cm

Sağ bacakta 27 cm

Kasık içinde 9 cm

Ne yapmısın sen yaa :(

• Dizimde bi yara var cocukken fena yarmistim ordan kalma.

Bi de bisiklet kazasinda gogsum boydan boya cizilmisti ama o gecti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 5 Nisan 2013; 13:45:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sol bacakta 40 cm

Sağ bacakta 27 cm

Kasık içinde 9 cm

No ss No güvenciler varsa ss atarım
  • İz kalmadı ama çok kötü birsey oldu.

Arkadaşımla bisiklet sürerken o önde bende arkasında idim tek bisiklette o anda benim ayağım kayması ile Bayır assa giden bisikletin arka tekerine ayağım girdi bir anda duran bisiklet arkadaşımın bisikletten uçması benim ayagimin dayanılmaz kopmuş gibi acı vermesi çok kötüydü.

• quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Benim anımda baya ilginc 3-4 yaşlarında olmuştu hatırladığım kadarıyla yazıyorum.
    Sürpriz yumurtanın içindeki sarı plastik var ya o yada ona benzer birşeyler bi ağacın dibinde oynuyorduk kumlarla vs. daha sonra nasıl olduğunu hatırlamıyorum bir şekilde o yuvarlanarak sütcü arabaları olurdu kasalı çok eskiden sokaklara gelir süt falan satarlardı işte onun altına gitti..Bende almak için bilirsiniz sağ ayağımı arabanın altına uzattım tamda arka tekerleğin önündeydi ve daha sonra arabanın çalışma sesini duydum ve devamını hatırlamıyorum..Sanırım araba ayağımın üstünden geçmemiş birazda sürüklemişti..Cok uzun süre hastanede kaldım akrabalarımın öleceğimi falan düşünmüş...Diz kapağımın solunda yarım karış dikiş izi var..
    Tek bu olsa yine şükrederdim, kazadan sonra özellikle sol gözüm cok fazla kanlanmış (kaza oldugu sırada suratımın solu yere dönüktü) ve anında müdahale edilmediğinden sinirlerin bir cogu zedelendiği için 5-10% civarında görebiliyorum..Nerdeyse tek göz yaşıyorum diyebilirim.. Buda böyle bi lanet bi anım işte.

Çok geçmiş olsun.Üzüldüm gercekten ama iyikide kurtulmussunuzda suan bu akılda kalan anınızı bızlerle paylasıyorsunuz...

• quote:

quote:

quote:

Sol bacakta 40 cm

Sağ bacakta 27 cm

Kasık içinde 9 cm

No ss No güvenciler varsa ss atarım

Yok sadece paylasmanız yeterlı.No ss falan onlarla hıc ılgılenmem sadece sohbet konusuolsun dıye anılarınızı paylasmanız ıcın konu avıyorum zaten bıraz kucuklugumuze ne delılıkler ne kazalar gecırmısız dıye ama genede tekrar gecmıs olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

İz kalmadı ama çok kötü birsey oldu.

Arkadaşımla bisiklet sürerken o önde bende arkasında idim tek bisiklette o anda benim ayağım kayması ile Bayır assa giden bisikletin arka tekerine ayağım girdi bir anda duran bisiklet arkadaşımın bisikletten uçması benim ayagimin dayanılmaz kopmuş gibi acı vermesi çok kötüydü.

Bisiklet anıları cıdden cok kotudur.Zincşr dolanması sızın olayınız vs ama genede cok gecmıs olsun.Bidaha boyle bır olay yasamamız dılegıyle

• quote:

quote:

Bisiklet anıları cıdden cok kotudur.Zincşr dolanması sızın olayınız vs ama genede cok gecmıs olsun.Bidaha boyle bır olay yasamamız dılegıyle

Sağolun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Uc bes jilet yarasi o da ela gozlu sevdigimin hatirasi. Cal keke caaal.

Çal keke çaaal eheeey

Nick - Avatar - İmza uyumu
  • quote:

quote:

quote:

Sağolun hocam.

Önemli değil asıl ben tesekkur ederım bızımle paylastıgınız ıcın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.