Şimdi Ara

taşıdığınız yara iziniz var mı? Anısı ne? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
11
Favori
12.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri dikişli biri dikişsiz olmak üzere iki adet iz var. Dikişli olan bileğimin iç tarafı damarların üstü. Dik değilde yan gelse ölebilirmişim bile. Diğeride kaparık iz. Ikiside cam kapıya girmemle sonuçlandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok kesici alet yarası ve çeşitli yerlerde dikiş izlerim var. Anı filan yok Lise dönemi fazla hareketliydi o zamandan kalma çoğu. Bir kere forumda bir konuda üsenmeyip yazmıştım hepsini ama şimdi uğraşamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Herhalde en fazla ve çeşitli yaralar bende var :)
    Yanağımda Kılıç kesiğinden Kafa tasımda çatlağa kadar :D
    Bir kaçından bahsedeyim ;

- Sakal bırakmamın sebeplerinden biri sol yanağımda ki kılıç kesiğidir zamanında dojoda arkadaşım "Yanlışlıkla" kesmişti.-Yanlışlıklanın üzerinde durma sebebim hala yanlışlık olduğuna inanmamam".
    - Saç uzatmamım sebeplerinden biri ise tam saçın çıkmaya başladığı yerin 1-2CM gerisinde bir kazadan dolayı oluşan yara izi yüzünden saç çıkmaması.
    - Sol dizimde midye kesiği var denizde kesilmişti fakat aşırı büyük bir kesik midyeler toplaşıp gurup daldı herhalde tek midye yaptıysa Poseidonun midyesi falan çünkü 10-15cmlik falan bir yarık olmuştu tabi dikiş izleride var.
    -Sol bacağım bilektek kırılmıştı araba çapması sonucu kemiğim dışarı çıkmıştı orada da büyük bir iz var alçıdan nefret etmem sebebimdir .
    -Sol kolum yanmıştı sıcak bir sıvı ile ve sol kolumda çok çok az kıl çıkıyor ve %70 his kaybı var iz kalmadı nedense fakat kıl çıkmıyor :)
    -Sol kolumda bir kız arkadaşımın "AAAA cidden acımıyormu" diyip Rotring saplamasından dolayı kalan bir deliğimsi bir iz var.
    -Serçe parmağımda ve Yüzük parmağımda cam kırılması sonucu oluşmuş bir çizik var cama yumruk atmadım zaten sol kolumla yumruk atmam :D

İlk aklıma geleler bunlar :)

Gercektende cok yaranız varmıs turlu turlu gene geçmiş olsun diliyorum size.İlerde böyle durumlar olmaz umarım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2-3 yaşlarında bozuk para ile çalışan yerinde sayan arabaya bindirmişler. Bende çok heyecan yapmışım kaşı yarmışım hala izi duruyor çizdirmiş, zannetmeleri cabası ;(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W-Cat

quote:

Orijinalden alıntı: ssgg

Yara değilde ameliyat izi var karnımda 25 cm kadar.

Ameleyatınızın sebebi nedir? niçin ameliyat olmak zorunda kaldınız özel değilse paylasırsanız seviniriz...

Böbrek ameliyatı damarlar birbirini sıkmış böbrek şişmiş neredeyse kaybediyordum 1 böbreğimi çok şükür kurtardık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bir çok kesici alet yarası ve çeşitli yerlerde dikiş izlerim var. Anı filan yok Lise dönemi fazla hareketliydi o zamandan kalma çoğu. Bir kere forumda bir konuda üsenmeyip yazmıştım hepsini ama şimdi uğraşamam.

Sen bilirsin paylasman bile güzel

• quote:

quote:

quote:

Herhalde en fazla ve çeşitli yaralar bende var :)
    Yanağımda Kılıç kesiğinden Kafa tasımda çatlağa kadar :D
    Bir kaçından bahsedeyim ;

- Sakal bırakmamın sebeplerinden biri sol yanağımda ki kılıç kesiğidir zamanında dojoda arkadaşım "Yanlışlıkla" kesmişti.-Yanlışlıklanın üzerinde durma sebebim hala yanlışlık olduğuna inanmamam".
    - Saç uzatmamım sebeplerinden biri ise tam saçın çıkmaya başladığı yerin 1-2CM gerisinde bir kazadan dolayı oluşan yara izi yüzünden saç çıkmaması.
    - Sol dizimde midye kesiği var denizde kesilmişti fakat aşırı büyük bir kesik midyeler toplaşıp gurup daldı herhalde tek midye yaptıysa Poseidonun midyesi falan çünkü 10-15cmlik falan bir yarık olmuştu tabi dikiş izleride var.
    -Sol bacağım bilektek kırılmıştı araba çapması sonucu kemiğim dışarı çıkmıştı orada da büyük bir iz var alçıdan nefret etmem sebebimdir .
    -Sol kolum yanmıştı sıcak bir sıvı ile ve sol kolumda çok çok az kıl çıkıyor ve %70 his kaybı var iz kalmadı nedense fakat kıl çıkmıyor :)
    -Sol kolumda bir kız arkadaşımın "AAAA cidden acımıyormu" diyip Rotring saplamasından dolayı kalan bir deliğimsi bir iz var.
    -Serçe parmağımda ve Yüzük parmağımda cam kırılması sonucu oluşmuş bir çizik var cama yumruk atmadım zaten sol kolumla yumruk atmam :D

İlk aklıma geleler bunlar :)

Gercektende cok yaranız varmıs turlu turlu gene geçmiş olsun diliyorum size.İlerde böyle durumlar olmaz umarım...

Bunlar daha bir kısmı bir konuda üşenmeyip tek tek yazmıştım hepsini inanmayıp fotoğraf isteyen falan olmuştu.
    Öyle lisede kavgaya karışıp yara alanlardan değilim.Benim ki bir Hobi ve soy adımı yaşatma çabası :D Ne geliyorsa başıma zaten bu hobilerimden ve Soy adımdan geliyor :D

Anladım.Grek yok inanıyoruz zaten ss falan koymana gerek yok sonucta cıddı bır konu saglık sonucta

• Dunden kalma 3 tane morluk var boynumda

• quote:

quote:

quote:

Ameleyatınızın sebebi nedir? niçin ameliyat olmak zorunda kaldınız özel değilse paylasırsanız seviniriz...

Böbrek ameliyatı damarlar birbirini sıkmış böbrek şişmiş neredeyse kaybediyordum 1 böbreğimi çok şükür kurtardık.

Çok şükür geçmiş olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: FtnBttL

Dunden kalma 3 tane morluk var boynumda

Ne yaptında o kadar morluk yaptın?

• quote:

quote:

quote:

quote:

saolasın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saolasın.

Ben tesekkur ederım bızımle paylastıgın ıcın

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Uc bes jilet yarasi o da ela gozlu sevdigimin hatirasi. Cal keke caaal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enişten was here

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Uc bes jilet yarasi o da ela gozlu sevdigimin hatirasi. Cal keke caaal.

• 5 yaşındayken balkona ip gerip üstünde sallanıyorduk birden geri düştüm kan revan içinde kaldım 16 sene geçti hala kafamda izi var orda saç çıkmıyor ama zaten saçım dökülüyor sıkıntı yok
  • Golumda 3-5 cilet yarası o da ela gözlümün hatırasıııı çal qeqe
  • Alnımda su çiçeği yarası var. Çukur şeklinde.

Sağ kolumda lise 1 de okuldan kaçtıktan sonra okula girmeye çalışırken diken kesmişti bayağıda kanamıştı. Onun izi duruyor işte. Ama büyük ölçüde geçti gibi iz

Sol kolumda bir tane iz var ama neden oldu nasıl oldu hatırlamıyorum diğerine oranla daha belirgin.

Ayak baş parmaklarımda ameliyat izleri var.

Hastalıktan dolayı oluşan lekeler var işte. Kalıcı lekeler bunlar.

Hatırladıklarım şunlar bir ara vücuduma bakar başka var mı incelerim. Şimdi aklıma geldi. Birde sivilceler ve sivilce lekeleri var.
  • Sağ kolumda yara izi var 1cm çapında falan. Küçükken bisikletten düşmüştüm kolum asfalta sürmüştü.

Yine bisikletle bu sefer takla atmıştım bayır aşağı onda da bacağım sürtmüştü bayağı yarılmıştı beyaz beyaz şeyler çıkmıştı onun da izi durur.Kolumda da et ezilmesi olduydu ama onun izi kalmadı
  • Sağ işaret parmağı hareket yerinde eski sevgilimden kalan plastik yanığı izi.
    Sol bilekte yemek yaparken yağın içine su gelmesiyle oluşan yanık izi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: söylenecek şeyler

5 yaşındayken balkona ip gerip üstünde sallanıyorduk birden geri düştüm kan revan içinde kaldım 16 sene geçti hala kafamda izi var orda saç çıkmıyor ama zaten saçım dökülüyor sıkıntı yok

Ucuz kurtulmussun ama baya bır uzuldum o durumda olmak vardı sımdı baya bır korkutucu olurdu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.