Merhaba benim 1 tb taşınabilir diskim iomega marka bilgisayarima taktiktan sonra (formattan sonra ) diski bilgisayarimda gozukmedi.Ama aygıtlarda gozukdu , sonrasinda disk denetiminden hdd yi sectim ve karsima bu diskin başlatilamadini soyleyen bir yazı cıktı cıktıktan sonra tamam a bastim başlatılması için biçimlendirilmesi gerektigi yazdi ve ilk basda biçimlendirmedim yeniden başlattim pc yi ve tekrardan disk yonetimine girdim yine aynı sekilde diskin biçimlendirilmesi gerektigi yazdi bende biçimlendirdim . Simdi diskim biçimledirildi ve bilgisayarimda gozukuyor ama verilerim gitti veri kurtarma yazılımlari bir işe yararmi acaba ? Önerebiliceginiz bir yazlim varmi?
Merhaba,
Kurtaracağın belgelere bağlı, genel de resimleri kurtarabilirsin fakat çoğu bozuk çıkacaktır. Film, müzik, .exe bunları kurtarabileceğini hiç sanmıyorum. Kolay gelsin.
yarama ihtimali var üzerine veri yazılmadığı sürece.
yorumlariniz için teşekkürler diskde resim muzik vb yoktu oyunlar (iso kalıp),1080p filmler ve klipler vardi birde iphone apps vardi bunlarda kurtarma ihtimali az galiba ?
İmkansız, boş yere zaman kaybı olur senin için. İstersen dene.
Kurtarma için deneyebilecegim hangi programlari öneriyorsunuz ?