Şimdi Ara

Taşınabilir Disk Hakkında Önemli !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim 1 tb taşınabilir diskim iomega marka bilgisayarima taktiktan sonra (formattan sonra ) diski bilgisayarimda gozukmedi.Ama aygıtlarda gozukdu , sonrasinda disk denetiminden hdd yi sectim ve karsima bu diskin başlatilamadini soyleyen bir yazı cıktı cıktıktan sonra tamam a bastim başlatılması için biçimlendirilmesi gerektigi yazdi ve ilk basda biçimlendirmedim yeniden başlattim pc yi ve tekrardan disk yonetimine girdim yine aynı sekilde diskin biçimlendirilmesi gerektigi yazdi bende biçimlendirdim . Simdi diskim biçimledirildi ve bilgisayarimda gozukuyor ama verilerim gitti veri kurtarma yazılımlari bir işe yararmi acaba ? Önerebiliceginiz bir yazlim varmi?

• Merhaba,

Kurtaracağın belgelere bağlı, genel de resimleri kurtarabilirsin fakat çoğu bozuk çıkacaktır. Film, müzik, .exe bunları kurtarabileceğini hiç sanmıyorum. Kolay gelsin.
  • yarama ihtimali var üzerine veri yazılmadığı sürece.
  • yorumlariniz için teşekkürler diskde resim muzik vb yoktu oyunlar (iso kalıp),1080p filmler ve klipler vardi birde iphone apps vardi bunlarda kurtarma ihtimali az galiba ?
  • İmkansız, boş yere zaman kaybı olur senin için. İstersen dene.
  • Kurtarma için deneyebilecegim hangi programlari öneriyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Bu konuya göz at bakalım;

http://forum.donanimhaber.com/m_23280095/tm.htm

teşekkür ederim hocam yardiminiz için .
  • Rica ederim, kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.